Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı arkadaşların beklentileri çok yüksek. Biraz gerçekçi olun ve hayal kırıklığı yaşamayın. Bazıları 5 yıl men cezası bekliyor. Bu reel bir beklenti değil. Bir kere dosyayı inceleyen ve rapor hazırlayan müfettiş 2 yıl men cezası talep ediyor. Kaynaklar doğru veya yanlış bilmiyorum ama şu an 2 yıl men cezası öngörülüyor. Eğer 2 yıl ceza isteniyorsa bundan daha fazlasına Disiplin Kurulu karar vermez. Ceza azalır ama artmaz bence. Gelebilecek.maksimum men cezası bence 2 yıldır. Ki ben en fazla 1 yıl verileceğini düşünüyorum. Küme düşürme cezası yerine de eksi puan cezası öngörüleceğini düşünüyorum. Bu da iyi bir ihtimalle tabi.

Yani özetle cezaların abartılı geleceğini düşünenler ciddi hayal kırıklığına uğramak istemiyorlarsa bu düşüncelerini tekrar gözden geçirsinler ve realize etsinler diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    Bilmediğim için soruyorum.

UEFA nın şike yapan kulübe eksi puan verdiği bir örnek var mıdır?

Yorum

• Şahsi düşüncem, karar açıklanana değin medyada yer alan hiç bir habere itibar edilmemesi, hani olmaz ya, Trabzonspor lehine olanlar da dahil..

Geçen hafta Türk Medyası'na UEFA'dan gelen kapak açıklamasını hatırlayın.. Artık o kadar abartmışlardı ki UEFA açıklama yayınlama gereği duydu..

Kısacası şu aşamada beklemekten, ve tabi ki mail organizasyonlarına devam etmekten, Avrupa'da imkanı olanların da Nyon'daki eyleme gitmelerinden başka yapacak hiç bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu savunma uefaya açıkça "şikecisiniz" demek..
        Bu örneği daha önce vermiştim ama burada mı emin olamadım; hız sınırını aşmış giderken sobelendiğinizde, polise (ya da hakime, ülkesine göre) "ama efendim herkes öyle gidiyor" demeyi denediniz mi hiç? Aynı beyhude çaba
        En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 10:38.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sağolasın abi ... ama sen 1 numaradasın hiçbirimiz senin yerini alamayız...
          İlk olarak Emrullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı arkadaşların beklentileri çok yüksek. Biraz gerçekçi olun ve hayal kırıklığı yaşamayın. Bazıları 5 yıl men cezası bekliyor. Bu reel bir beklenti değil. Bir kere dosyayı inceleyen ve rapor hazırlayan müfettiş 2 yıl men cezası talep ediyor. Kaynaklar doğru veya yanlış bilmiyorum ama şu an 2 yıl men cezası öngörülüyor. Eğer 2 yıl ceza isteniyorsa bundan daha fazlasına Disiplin Kurulu karar vermez. Ceza azalır ama artmaz bence. Gelebilecek.maksimum men cezası bence 2 yıldır. Ki ben en fazla 1 yıl verileceğini düşünüyorum. Küme düşürme cezası yerine de eksi puan cezası öngörüleceğini düşünüyorum. Bu da iyi bir ihtimalle tabi.

Yani özetle cezaların abartılı geleceğini düşünenler ciddi hayal kırıklığına uğramak istemiyorlarsa bu düşüncelerini tekrar gözden geçirsinler ve realize etsinler diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
          Celal 1 numara olmayı ahan da Emrullah gardaşıma borçluyum,
          foto finişle belirlemişti benim birinciliğimi,
          tüm şöhretimi Emrullah'a borçluyum

Emrullah o konuda ben de git gel yaşıyorum,
          uefa da mı satılmış derken ordan cee deyince öyle kıytırık bir ceza gelmeyecek okkalı bir ceza gelecek diyorum,
          sonrasında da senin dediğin gibi olabilir diye işkilleniyorum,
          ama öyle olsa bile bu bize yeter,cas kanalıyla işimizi görürüz diyorum.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• fb her türlü ceza alıcak....

Önemli olan fb küme mi düşücek - puan cezasımı yiyecek ? İşte bu sorunun cevabı 2 kişide..Biri boşşbakanda diğeri bizim başkanımız Hacıosmanoğlunda..

Benim tahmiinm boşbakan küme düşürülmesini istemicek - puan cezası için elinden geleni yapmaya çalışıcaktır..Bu noktada ise başkanın tutumu önemli..Ben kupamı aldım fenere bişi olmasın mı dicek ? Yoksa sonuna kadar mı dicek ??

Benim en merak ettiğim soru bu...

Yorum

• Merhaba çilekeşler
              Çok az kaldı...
              Allah'ın izni ile bir kaç gün sonra tepe taklak olacaklar...
              Tam olaylar bitti, kapandı dedikleri anda oldu her şey...
              Hamiş

Yorum

• Bu kadar şike 2 yılla kurtarılmaz normalde. Ama nedir, şikeli maç sayısı ile oynarlarsa kimse bir şey diyemez.

Yorum

• Hoşgeldin Celal, bir günde sayfalar öksüz kaldı
                  Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stajyer avukat da cemaattenmiş.

Adamlar artık ne yapacağını şaşırdı
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Doğru söylüyor olabilirler. M.Lietard Fernandez- Palacios çok feyzli bir abimizdir.

İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stajyer avukat da cemaattenmiş.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğru söylüyor olabilirler. M.Lietard Fernandez- Palacios çok feyzli bir abimizdir.
                        Hidayeti genç yaşta bulmasına sevindim.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bunlar gerçekten aklını kaybetti.
                          Sanki beni kurtardı başbakan. Pes.

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoşgeldin Celal, bir günde sayfalar öksüz kaldı
                            hoş bulduk abi sağolasın.. ama beni aratmazsınız siz o yüzden içim rahattı...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şahsi düşüncem, karar açıklanana değin medyada yer alan hiç bir habere itibar edilmemesi, hani olmaz ya, Trabzonspor lehine olanlar da dahil..

Geçen hafta Türk Medyası'na UEFA'dan gelen kapak açıklamasını hatırlayın.. Artık o kadar abartmışlardı ki UEFA açıklama yayınlama gereği duydu..

Kısacası şu aşamada beklemekten, ve tabi ki mail organizasyonlarına devam etmekten, Avrupa'da imkanı olanların da Nyon'daki eyleme gitmelerinden başka yapacak hiç bir şey yok.
                              Gram,milim,santim vsvs tereddüte düşmeden yapılması gereken aynen de bu,hemde harf harf
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğru söylüyor olabilirler. M.Lietard Fernandez- Palacios çok feyzli bir abimizdir.
                                Cuma geceleri kendisinden az feyz almadık...
                                Pilavlı muhabbetlerine nail olduk...
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X