maksimum 1 haftaya karar açıklanacak, inanılır gibi değil, işe odaklanamıyorum, kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İşte fenevin savunması http://www.youtube.com/watch?v=r9GqdJAtVwEfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası öyle ama forumda artık ümitsiz hayattan bezmiş bir hava yok en azından... benim için herşeyden önemlisi bu başlığın kalabalık olması... bazen günde bir sayfa dolmuyordu burda...
bu sefer tamam inşallah son gülen biz olacağız...TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğu kişi küme düşme falan bekliyor, Uefa'dan böyle bir karar çıkması şimdilik mümkün değil. Men cezaları çıkacak ardından Uefa, Türk futbol fenerasyonundan kararın tekrar gözden geçirilmesini isteyecek.
Kupa süreci biraz uzayacak.
Yorum
-
İlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaksimum 1 haftaya karar açıklanacak, inanılır gibi değil, işe odaklanamıyorum, kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 ağustosta Trabzon a gideceğim bari ben orda olduğumda kupa gelsefoto çekersin yanında paylaşırsın burda
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bakarsın sen ordayken kupa sahile kurulmuş bile olabilirfoto çekersin yanında paylaşırsın burda
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU
Fenerbahçe’de geri sayım başladı... UEFA’nın Disiplin Kurulu’na sevki sonrasında duruşmalı savunma talebi kabul edilen Sarı-Lacivertliler’in kaderi belli olacak. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları cumartesi günü yapacakları duruşma için tüm hazırlıkları tamamladı. Başkan Yıldırım ve kulüp avukatları uzun süredir bu duruşma için sıkı bir şekilde hazırlanıyorlardı. Bunun için de tüm detaylar masaya yatırıldı ve savunma en iyi şekilde hazırlandı. Ardından da UEFA’da kulübü temsil edecek olan ünlü Alman avukat Dirk Reiner Mertens’e hazırlanan savunma incelenmesi için verildi. Alman avukat da yaptığı inceleme sonrasında tüm yönetimin gönlüne su serpen şu mesajı iletti: Savunma çok iyi hazırlanmış. Bu şartlarda UEFA bize ceza veremez. Siz rahat olun.
EKŞİOĞLU KRİZİ
Bu arada Fenerbahçe yönetimi savunmasını hazırlarken ufak çaplı bir kriz de yaşandığı ortaya çıktı. Buna göre ortak savunma hazırlanırken davada adı geçenlerden biri olan İlhan Ekşioğlu kendi avukatlarıyla ayrı bir savunma yapacağını söyledi. Ekşioğlu’nun, başkan Aziz Yıldırım’ın, “Bu işte ayrı kalmayalım. Gel ortak bir savunma yapalım” ısrarına karşı bunu kabul etmediği öğrenildi.
TARİHİ NYON ÇIKARMASI
Fenerbahçe, tarihi savunma için UEFA’ya gidiyor... Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının yanı sıra kulüp avukatları bugün UEFA’nın merkezi olan İsviçre’nin Nyon kentine kelimenin tam anlamıyla bir çıkarma yapacak. Başkan Yıldırım ve yöneticiler cuma günü yapacakları savunma için son hazırlıklarını Nyon’da yapacak. Tarihi görüşmelerin ardından Sarı-Lacivertliler geri sayıma geçecek ve UEFA’nın 24 Haziran’da vereceğini duyurduğu kararları bekleyecek."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman gs düşünsün... bu ateş üfleyerek sönmez deyipte... sonra dediklerini unutursan bi şemsiyede sana girer...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekovulmadan şu süreci atlatabilsek bariİlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaksimum 1 haftaya karar açıklanacak, inanılır gibi değil, işe odaklanamıyorum, kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi...Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 ağustosta Trabzon a gideceğim bari ben orda olduğumda kupa gelse
Yorum
-
İlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ben kendi işimi yapıyorum, sermayeden yiyorum anlayacağın, Allah sana da patronuna da sabır versin2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesavunma yön değiştirdi. ajansspor başlığı
bizi trabzon ispiyonladı
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...piyonladi.html2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum