Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maksimum 1 haftaya karar açıklanacak, inanılır gibi değil, işe odaklanamıyorum, kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi...
    Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• İşte fenevin savunması http://www.youtube.com/watch?v=r9GqdJAtVwE
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• şampiyonlar ligi finali maçımız olsa öncesinde bu kadar heyecanlanmam yahu,

pislik herifler "emek hırsızılığı" nı basit birşey sanıyorlar

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          orası öyle ama forumda artık ümitsiz hayattan bezmiş bir hava yok en azından... benim için herşeyden önemlisi bu başlığın kalabalık olması... bazen günde bir sayfa dolmuyordu burda...
          haklısın son dönemlerde kimse uğramaz olmuş herkes ümidin kesmişti...
          bu sefer tamam inşallah son gülen biz olacağız...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çoğu kişi küme düşme falan bekliyor, Uefa'dan böyle bir karar çıkması şimdilik mümkün değil. Men cezaları çıkacak ardından Uefa, Türk futbol fenerasyonundan kararın tekrar gözden geçirilmesini isteyecek.
            Kupa süreci biraz uzayacak.
            uefa kesin olarak cezayı kesecek ama bunun sürecini bilemem ama yaptıkları son yönetmelik değişikliği direk olarak bu olay için yapılmışdır..

Yorum

• İlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maksimum 1 haftaya karar açıklanacak, inanılır gibi değil, işe odaklanamıyorum, kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi...
              kovulmadan şu süreci atlatabilsek bari
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

2 ağustosta Trabzon a gideceğim bari ben orda olduğumda kupa gelse
                abi bakarsın sen ordayken kupa sahile kurulmuş bile olabilir foto çekersin yanında paylaşırsın burda
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi bakarsın sen ordayken kupa sahile kurulmuş bile olabilir foto çekersin yanında paylaşırsın burda
                  ALLAH söyletti heralde ne güzel konuşuyorsun... inşallah dediğin gibi olur...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

Fenerbahçe’de geri sayım başladı... UEFA’nın Disiplin Kurulu’na sevki sonrasında duruşmalı savunma talebi kabul edilen Sarı-Lacivertliler’in kaderi belli olacak. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları cumartesi günü yapacakları duruşma için tüm hazırlıkları tamamladı. Başkan Yıldırım ve kulüp avukatları uzun süredir bu duruşma için sıkı bir şekilde hazırlanıyorlardı. Bunun için de tüm detaylar masaya yatırıldı ve savunma en iyi şekilde hazırlandı. Ardından da UEFA’da kulübü temsil edecek olan ünlü Alman avukat Dirk Reiner Mertens’e hazırlanan savunma incelenmesi için verildi. Alman avukat da yaptığı inceleme sonrasında tüm yönetimin gönlüne su serpen şu mesajı iletti: Savunma çok iyi hazırlanmış. Bu şartlarda UEFA bize ceza veremez. Siz rahat olun.

EKŞİOĞLU KRİZİ
                    Bu arada Fenerbahçe yönetimi savunmasını hazırlarken ufak çaplı bir kriz de yaşandığı ortaya çıktı. Buna göre ortak savunma hazırlanırken davada adı geçenlerden biri olan İlhan Ekşioğlu kendi avukatlarıyla ayrı bir savunma yapacağını söyledi. Ekşioğlu’nun, başkan Aziz Yıldırım’ın, “Bu işte ayrı kalmayalım. Gel ortak bir savunma yapalım” ısrarına karşı bunu kabul etmediği öğrenildi.

TARİHİ NYON ÇIKARMASI
                    Fenerbahçe, tarihi savunma için UEFA’ya gidiyor... Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının yanı sıra kulüp avukatları bugün UEFA’nın merkezi olan İsviçre’nin Nyon kentine kelimenin tam anlamıyla bir çıkarma yapacak. Başkan Yıldırım ve yöneticiler cuma günü yapacakları savunma için son hazırlıklarını Nyon’da yapacak. Tarihi görüşmelerin ardından Sarı-Lacivertliler geri sayıma geçecek ve UEFA’nın 24 Haziran’da vereceğini duyurduğu kararları bekleyecek.
                    mesela şu haber, gel de çileden çıkma...adam "cuma günü yapacakları savunma için" bugün Nyona gidiyorlar diyor...Yani bre gerizekalı koca gazeteye haberi yazmış ama daha savunma ne zaman yapılacak, şikeciler ne zaman Nyon a gidecek onu bile bilmiyor...Haber paso manipülasyon, en çok karar açıklandığı anda ne yazacak bu adamlar onu merak ediyorum...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

ozaman gs düşünsün... bu ateş üfleyerek sönmez deyipte... sonra dediklerini unutursan bi şemsiyede sana girer...
                      temiz kağıdı veren takımı sorumluluk altına alır febe bundan ağır ceza yer..

Yorum

kovulmadan şu süreci atlatabilsek bari
                        İlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maksimum 1 haftaya karar açıklanacak, inanılır gibi değil, işe odaklanamıyorum, kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi...
                        hocam ben kendi işimi yapıyorum, sermayeden yiyorum anlayacağın, Allah sana da patronuna da sabır versin

Yorum

• savunma yön değiştirdi. ajansspor başlığı

bizi trabzon ispiyonladı

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

2 ağustosta Trabzon a gideceğim bari ben orda olduğumda kupa gelse
                            kupa falan gelmez artık, yöneticilerimiz kupadan vazgeçmiş, temiz futbol kupa almak değil demişler bunun tercümesi kupa almayacağız fenere ceza verirlerse yeter demek, fbye 2 maç men cezası gelecek bunlarda çıkıp adalet yerini buldu, temiz ahlaklı futbol kazandı diye ortada caka satacaklar

Yorum

• İlk olarak babaschar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocam ben kendi işimi yapıyorum, sermayeden yiyorum anlayacağın, Allah sana da patronuna da sabır versin
                              patron uğramaz yanıma çok şükür

Yorum

• İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                savunma yön değiştirdi. ajansspor başlığı

bizi trabzon ispiyonladı

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...piyonladi.html
                                çok iyi yapmışız ozaman afferin bize... sayemizde ülke pislikten kurtulacak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X