Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şike yaptık ama üstünü örtelim" tavrı MİLLİ DURUŞ!

"Şike yaptılar, cezalarını verin" isyanı VATAN HAİNLİĞİ!

*

İşte bu yüzden yıllardır diyoruz: Bu ülkede it izi, kurt izine karışmıştır!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ercan Güven, biz vatanımızı seviyoruz, çok seviyoruz. Bunun içindir ki bu vatanın içindeki şerefsizlerin, puştların, gözünü başkasının hakkına dikmiş adâlet tanımaz yüzsüz aşağılık pisliklerin en ağır cezâlara çarptırılmalarını istiyoruz. Bunu istiyoruz ki, bu ülkenin gençleri şerefsizliğin, puştluğun, hak yemenin gölgesi altında yetişmesinler.

Sen milletini bu kadar seviyor musun? Patronun mu, milletin mi? Seçim yap.
      bu pislik en önde bayrak sallayan cinsi, bunların milyon çeşidi var güzel kardeşim her yerdeler sende çok iyi biliyorsun; bu ülke bu anlayışın iktidarıyla yönetiliyor ana muhalefeti bu fikrin en büyük yalakası diğer muhalefet hayatının fırsatına tekme attı bunların vagonuna binerken... allahıma dua ediyorum iyi ki şu takımı tutmuşum zira kimliğimde trabzon yazmıyor hür seçimim; sevgim haksızlığa uğradıkça arttı bugün hayatı protesto şeklim haline geldi....

Yorum

• İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sessiz kaldıklarını kim söyledi http://skorer.milliyet.com.tr/ercan-...07/default.htm
        aziz içinden geçenleri söylese bundan iyi anlatamazdı derdini medyada yavaş yavaş biz ettik siz etmeyin size de yar olmaz bu kupa demeye başladılar hele bi uefa nın kararı gelsin de ondan sonrasını da bize bırakın bi zahmet
        hahaahahah

Çocuk kandırıyolar sanki ya, çok güldüm.

Adamların anlamadığı şey şu, biz kupa istemiyoruzki, bi adalet istiyoruz. Biz bu oyunu çok seviyoruz, şike yapanın kurallardaki gibi cezalandırılmasını istiyoruz. Bu takım Fenerbahçe olmuş, Beşiktaş olmuş, hatta biz olmuşuz hiç far etmez... Şike lobisi bizi hiç anlayamamış.

Hergün şükrediyorum ki Hacı başkan oldu, Hacı nın başkanlığının önemini umarım şu an herkes görmüştür. Adamlar bize nasıl ayar atacağını şaşırdı Köpek gibi korkuyolar
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Dünkü UEFA açıklamasının bir İspanyolcasını okuyorum bir Almancasını. İkisinden biri malum tartışmalı cümlede yanlış tercüme; biri TFF kararlarını etkileyecek anlamına gelmez diyor, diğeri TFF kararları tarafından etkilenecek anlımına gelmez diyor. Daha kendileri anlayamamışlar ne demek istediklerini.

Bilgilendirdim UEFA'yi bakalim geri dönerler mi.
          En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 15.06.2013, 10:56.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi sıkı durun:
            Tıpkı o müthiş Pazartesi sabahı gibi, bir uyanmışsınız; Fenerbahçe küme düşmüş!

Ercan Güven

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

19 Temmuz Salı 2011

ateistler açıklasın

24 haziran hangi gün

Muahahaha, çok iyi ya
            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Haklarını yedirmeyeceklermis .. Siz nasıl insanlarsiniz ?? Yediğiniz hakların hesabını kim verecek ? İnsanlığını kaybetmiş yaratıklar !!!!!!

Yalancı Basin , Allah sizimde ...... Versin !!!

En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 15.06.2013, 10:37.
              McLas was Here

Yorum

• Şerefsiz hırsızların okumayın ne dediklerini de umursamayın

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklarını yedirmeyeceklermis .. Siz nasıl insanlarsiniz ?? Yediğiniz hakların hesabını kim verecek ? İnsanlığını kaybetmiş yaratıklar !!!!!!

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-takim-gidiyor
                  tüm takımı götürmesinler, paf takımla gitsinler
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Egemen Korkmazı da götürsünler.
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• PORTEKiZLi ÜYEDEN KORKUTAN AÇIKLAMA
                      Öte yandan F.Bahçe'nin UEFA dosyasıyla ilgili F.Bahçe ve Beşiktaş'ın davasında çıkacak kararı "temyiz edecek" olan komitenin üyelerinden Portekizli Antonio Mortagua, Portekiz'in Publico gazetesine konuştu. Mortagua "Komiteyi çok iyi biliyor ve tanıyorum. 21 Haziran'daki duruşma öncesinde adı geçen takımların gelecek sezon Avrupa'da oynama şansının olduğuna inanmıyorum. Temyiz jürisine dosyalar geldiğinde karar en kısa sürede verilecektir. Kura çekimi öncesinde tüm kararlar verilmiş olur. Benim şahsi görüşüm; 1 yıl Avrupa'nın dışında kalma cezası sadece ilk ceza olacak, bunun dışında da UEFA diğer dava açma haklarını saklı tutacaktır" yorumunu yaptı.

fotomaç
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklarını yedirmeyeceklermis .. Siz nasıl insanlarsiniz ?? Yediğiniz hakların hesabını kim verecek ? İnsanlığını kaybetmiş yaratıklar !!!!!!

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-takim-gidiyor
                        uefada hemen hoşgeldiniz deyip içeri buyur edecekti...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Onlar yaksınlar bugünümüzü,yarınımızı biz onları bağışlayalım tabi canım
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Umarım adalı başkan seçilir yarın. Uefa bunlara iyi bir ceza verir. Bunlara bir verdiğinde şb ye beş verir.

Yorum

• İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sessiz kaldıklarını kim söyledi http://skorer.milliyet.com.tr/ercan-...07/default.htm
                              aziz içinden geçenleri söylese bundan iyi anlatamazdı derdini medyada yavaş yavaş biz ettik siz etmeyin size de yar olmaz bu kupa demeye başladılar hele bi uefa nın kararı gelsin de ondan sonrasını da bize bırakın bi zahmet
                              azizenin oğu olsa böyle konuşmaz şeref yoksunu. Nasıl koymuşsak içine dert olmuş kuş kafalının..
                              Ağasarlı_61

Yorum

Yükleniyor...
                              X