İlk olarak KadirHekimoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar fblilerin forumuna göz attım, bütün karamsar havaları dağılmış ceza almayacaklarına inanıyorlar içime kurt düştü
bunlar yine ayarlamışlardır olayı"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar fblilerin forumuna göz attım, bütün karamsar havaları dağılmış ceza almayacaklarına inanıyorlar içime kurt düştü
bunlar yine ayarlamışlardır olayı
Müslüman aynı delikten iki defa sokulmaz diye boşuna dememişler
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspor haber müdürü devrim çetin , email twitter neyi varsa buraya yazın, nasıl yalan yapılır gösterelimaynı anda düşünmemiz de enteresan paydaş
Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah Sunucu su uyuyan,dün uefayla dalga gecen Adam olmaz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
bunlar yine ayarlamışlardır olayı
Bizim burda güldüğümüz haberlere onlar koşulsuz şartsız inanıyor. Haberlerin amacı da bu saftirikleri kandırmak zatenHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Egemen güçlerin, parası olanın yanında olan bir medyamız var. Sağolsunlar, çok güveniyorum onlara. Kafam hiç karışmıyor. Bir an bile acaba gerçek mi bu yazdıkları diye düşünmüyorum, çünkü hepsi yalan.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTVSpor'u izlemeyin. La Liga da gitti zaten dümdüz bir kanal oldu FBTV ile ortak yayın yapsınlar artıkBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener ceza alsa da kupa bize verilmeyebilir.
tüpçü "ligi oynanmadı" sayıldı diyebilir.
yönetim uyanık ol...
Ve şike defteri kapandı
06 Şubat 2013 Çarşamba 17:39
Avrupa Kulüpler Birliği devrim gibi bir karara imza attı. Bu kararda Fenerbahçe hariç tutularak Fenerbahçe'nin şike defteri kapatıldı!
En son My tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 21:23.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
Yorum