Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KadirHekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu süreç bittiğinde herşeyin içinde olduğu bir video hazırlanmalı tüm süreci siyaseti, tffyi, basını, mecliste gece yarısı operasyonunu herşeyi ama herşeyi ele alan bi belgesel. yukaridaki haber de basın kısmında gösterilmeli mesela.
    O belgeseli Fatih Akin cekecek Allah'in izniyle.

Yorum

• arkadaşlar fblilerin forumuna göz attım, bütün karamsar havaları dağılmış ceza almayacaklarına inanıyorlar içime kurt düştü

bunlar yine ayarlamışlardır olayı

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar fblilerin forumuna göz attım, bütün karamsar havaları dağılmış ceza almayacaklarına inanıyorlar içime kurt düştü

bursanın şampiyon olmadıgını düşünüyorlar halen ne 2-2 mi
        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• ntvspor haber müdürü devrim çetin , email twitter neyi varsa buraya yazın, nasıl yalan yapılır gösterelim
          Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• NTVSpor.net Yayın Yönetmeni Cem Kurel'in twitter adresi:

saygı ve edep çerçevesi içinde eleştirilebilir
            Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

arkadaşlar fblilerin forumuna göz attım, bütün karamsar havaları dağılmış ceza almayacaklarına inanıyorlar içime kurt düştü

Yeni bir "2-2" anonsuyla karşılaştılar, yine aynı tepki yani

Müslüman aynı delikten iki defa sokulmaz diye boşuna dememişler

Yorum

• Osman Altunterim ‏@altunterim 8 dk
                1- Ceza ertelemesi için suçun itirafı ve pişmanlık gerekir.. 2- UEFA, bu ay başında aldığı kararla değil TFF'ye karışmak, içinden geçer!

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ntvspor haber müdürü devrim çetin , email twitter neyi varsa buraya yazın, nasıl yalan yapılır gösterelim
                  içimi okudun devrim çetinin twitterını bulamadım da cem kurelinkini verdim az önce aynı anda düşünmemiz de enteresan paydaş
                  Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Insallah Sunucu su uyuyan,dün uefayla dalga gecen Adam olmaz.
                    O herif Spor Manşeti sunuyordu 2-3 gündür Taha Can adı gıcık oluyodum zaten ona daha da gıcık oldum
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Her zamanki halleri. İddianame açıklandıktan sonra da, mahkeme kararları açıkladıktan sonra da önce karamsar konuştular sonra düşüne düşüne kendilerince mantıklı sebepler uydurarak umutlandılar.

Bizim burda güldüğümüz haberlere onlar koşulsuz şartsız inanıyor. Haberlerin amacı da bu saftirikleri kandırmak zaten
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Osman Altunterim ‏@altunterim 11 dk
                        İnfantino'nun söylediği iddia edilen sözleri okudum.Kim yazmışsa haberi siparişi eksiksiz almış! UEFA, TFF'ye karışmaz noktasında patlamış!

Yorum

• O haber ısmarlama çok belli. Bütün kuşlarda inanmışlar cazı almayacağız falan diyorlar. Yakında futbolcu transfer etmeyi düşünüyorum fenere saflar inanıyor nasıl olsa herşeye
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Egemen güçlerin, parası olanın yanında olan bir medyamız var. Sağolsunlar, çok güveniyorum onlara. Kafam hiç karışmıyor. Bir an bile acaba gerçek mi bu yazdıkları diye düşünmüyorum, çünkü hepsi yalan.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NTVSpor'u izlemeyin. La Liga da gitti zaten dümdüz bir kanal oldu FBTV ile ortak yayın yapsınlar artık
                              neymarı izleyemeyecekmiyim ben şimdi
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fener ceza alsa da kupa bize verilmeyebilir.

tüpçü "ligi oynanmadı" sayıldı diyebilir.

yönetim uyanık ol...
                                Kupanın gelmesi, şampiyonluğumuzun tescillenmesi için daha çok zaman var. Hakkımızı bize vermemek için direnecekler. Umudumuzu kaybetmeden, her dediklerine de inanmadan hakkımızı her türlü hukuki yollarla içte dışta arayacağız ve eninde sonunda hakkımızı alacağız inşallah

Ve şike defteri kapandı

06 Şubat 2013 Çarşamba 17:39

Avrupa Kulüpler Birliği devrim gibi bir karara imza attı. Bu kararda Fenerbahçe hariç tutularak Fenerbahçe'nin şike defteri kapatıldı!

En son My tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 21:23.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X