Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "paydaş"cı başkanımızdan neden çıt çıkmıyor ? bir yerlerden emir mi geldi...

Yorum

• Uefa bir marka ve Fenerbahçe ile ilgili sürekli bir şikayet ve eylem olursa, marka bütünlüğünü korumak için gerekli işlemi yapar. Bir daha eylem olmasın diye bize kupayı da verdirttirir. Feneri küme de düşürttürür. Zaten fenere ceza vermesi için birçok materyala sahip. Yeter ki biz kararlı bir şekilde mücadelemizden vazgeçmeyelim. Başkan gücünü kullanıp, şu süreçte, Avrupa kanallarında şike olayını haber yaptırtabilirse tadından yenmez.

Yorum

• Milli takimin bu kadar kötü durumda olmasi icimde bir acaba bilerek bu durumami getirildik diye bir soru getiriyor.

Bak Milli takim zaten bir yere gidemiyor, Atafenerin dedigi gibi Ülkece men etsinler.

Bundan haric baska bir cözüm imkanlarida yok, yani fenere direk ceza verdirmemek icin. Cözüm olmadigi ortada. Bu kadar ileri giderlermi görecegiz. Ben herseyi bekliyorum. Son 2 yil olup bitenlere bakilinca evet yaparlar diyorum. Hatta basdan MAA döneminden sonra böyle bir hedef olabilecegini düsünebiliyorum.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cem papila katliamını bilmeyen genç kardeşlerimiz varsa izlesin,öğrensinler düşmanlarımızı..

http://www.youtube.com/watch?v=XSIgLzWHfp4
          bunun ingilizcesi olsaydıda bunuda uefaya yollasaydık...gerçi tek başına yeterli olmaz tabi

Yorum

• En Aklı başında fenerliler angut.com dan :

Forumda yazılanlara bakılınca bazı kavramların karıştırıldığını düşünüyorum. Burada iki konuyu belirleyelim;

1) İsteyen istediğini savunur‚ sever. Aziz Yıldırım´ı seversin‚ savunursun‚ çok sevdiğin içinde duygusal olarak suçu işlemediğini düşünürsün. Bu konu bu şekilde düşünülerek açıldı ise Ok.
            2) Suçu ayırmak lazım. Mahkeme şike ve teşvik var dedi‚teşebbüs ettin dedi vs. ve suçlu buldu Aziz Yıldırım´ı. Tahkim ve Federasyonun spor ile ilgili tüm birimleri de dedi ki sahaya yansımadı‚ yani FENERBAHÇE suçsuz. Bakın kişileri yargılamadı aslında bir anlamda‚ dedi ki bir şeyler yapılmış anlaşılan ama sahaya yansımamış. Şimdi burada 1.madde devreye girer isteyen Aziz Yıldırım´ın herhangi bir illegal işe karışmadığını düşünebilir. Elinde bilgi‚ belge var ise hatta sunsun yetkili merciilere.

Benim bildiğim bir şey var ki‚ biz şike falan yapmadık. Biz derken bunun içine Aziz Bey´i koyamıyorum Aykut ve futbolcular çıktılar aslanlar gibi savaştılar analarının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk aldılar. Aziz Bey´de verdiyse birilerine para falan o para nereye gitti bilmiyorum umurumda da değil açıkçası.

Daha önce de yazdım birkaç kez; Makam bizimdir kişi ise geçici bir süre makamı işgal edendir. Önemli olan makamdır. Makama oturan adam makamın ağırlığına yakışır davransın diye seçilip oturtulur‚ makama yakışanı yapmaz ise indirilir‚ yerine başka çalışan gelir.

Arkadaşlar ben kalp rahatsızlığı geçirdim 5 yıl evvel. Allah´a şükür yerinde sağlığım 2011 yılında o Gaziantep maçında kalbim sıkıştı tekrar benim. Bir şey olmadı çok şükür‚ onu da atlattık. Şimdi ben nasıl derim biz şike yaptık mı acaba diye. O sahada ki her oyuncu sonuna kadar hak etti ama başkan için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Emin değilim ondan‚ emin olmamam için gereken bütün şartları da o sağladı ne olur bunu anlayın.

Bir futbolcu hata yapınca kapının önüne koyuyorlar‚ acaba yaptı mı yapmadı mı diye üzerine yıllarca konuşmuyoruz‚ kimsenin gıkı çıkmıyor da hatayı yapan başkan olunca niye inanamıyoruz. O da çalışan. O da futbolcu gibi çalışıyor biri sahada biri masada. Ne yani? Aziz Yıldırım Fenerbahçe mi ya sizin için. Aziz gider Ahmet gelir nedir ya. + Temmuz günü bu işler bitene kadar istifa ediyorum derdi takımı düşünen adam!! Kendisine destek olan‚ kendisi için memleketin polisiyle çatışan taraftarına kı...nızı yırtmayın ben ne dersem o olur diyen adamı hala savunuyorsunuz ya ona inanamıyorum.

Ne olması lazım arkadaşlar bazı şeyleri görmeniz için‚ daha ne lazım?

Buda başka bi yorum :

Yeter artik sustum sustum yaziyorum! Isterseniz ihrac edin‚ istediginiz cezayi verin farketmez... Sike surecinin basindan beri bariz ortada olan bir sey var: Fenerbahce´miz Aziz Yildirim sagolsun sike yapti veya en azindan yapma tesebbusunde bulundu! Istediginiz kadar kafanizi kuma gomun... Bunlar net bir sekilde ortada.

Buradaki haksizlik suradan kaynaklaniyor‚ bu ligde yillardir sikenin kralini yapan‚ surekli hatir sikesiyle galip gelen GS‚ ve malum sezonlarda Bursa ve TS gibi takimlara karsi‚ ligin acik ara en guclu takimi olmasina ragmen Fenerbahce´miz inanilmaz sampiyonluklar kaptirdi. 2010-2011 sezonunda yapilan sike de "madem bu ligde ancak sike ile sampiyon olunuyor o halde biz de yapalim" denmesinin sonucudur.

Olaylar bu kadar basit. Denizli´de 6s´ye‚ ardindan Bursa´ya sampiyonlugu rakiplerimiz sike yaptigindan kaybettik. TS 2010-2011 sezonunda hatir sikesiyle sampiyonluk kovaladi gelen giden yatti o Hukumet destekli takima...

Isyan edilecek bir sey varsa boyle bir ortamda bir tek bizim gunah kecisi ilan edilmemiz ve cemaate‚ hukumete yakin 6s‚ Bursa‚ TS gibi sikenin kralini yapan takimlarin hic bir sekilde arastirilmamasi‚ tertemiz gozukmesidir.

Hala Aziz Yildirim´in tamamiyle sucsuz oldugunu savunup‚ sike ile uzaktan yakindan ilgisinin olmadigini savunmak artik safliktan da ote bir durum maalesef.

Hic olmazsa kendinize sunu sorun Aziz Yildirim´in davranislari ile sucsuz bir insanin verecegi tepkiler ortusuyor mu?

Yorum

• Arkadaşlar şu mail kampanyası linkini ve metnini gönderirseniz grubumda paylaşıcam
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• arkadaşlar bu tupcu bu tff de başkan olduğu surece bizim kupamizi vermez istifa eder ama vermez. o kupanin bize gelmesi fenerlileri amatore düşmekten daha fazla üzer ama korkunun ecele faydasi yokinsallah senes falan devreye girmez
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• tüpçü niye konuşmuyorsun nasıl bi federasyon başkanısın ah sadri başkan ah yaptığın en büyük hata tüpçüyü oraya çıkarmaktı şimdi adam bırak Türk futbolunu kurtarmayı kargalar için elinden geleni yapacak ki araya feneri de sokarak
                  *****Başkanım bu olayın TÜRK FUTBOLU İLE ALAKASI YOK BUNLAR ŞİMDİ TÜRK FUTBOLUNU TEMİZLEME AKLAMA NAMELERİ İLE AZİZİN VE ŞİKEBAHÇENİN DÖTÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞACAK TUTMUŞKEN IRAKMA YAKALARINI SADRİ BAŞKANI DA AL YANINA DOĞRU TÜPÇÜNÜN EVİNE OFİSİNE HAK ARAMAMIZA TÜRK FUTBOLU ADINA ENGEL OLMAYIN RESTİNİ ÇEK....SUÇLULAR CEZALANDIRILSIN SİZ KARIŞMAYIN DE VEYA UEFA YA İŞİ BIRAKMADAN SEN KENDİN YAP BU İŞİ DE""""AMA BAŞKANIM SIKIŞTIR TÜPÇÜYÜ ALLAH AŞKINA
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Mehmet Demirkol dediğiniz amil Başkan'ın; "Annesiyle tanışmak isterdim." dediği kişi değil mi?

Yorum

• şenesi menesi devreye sokmadan iş sıcakken bitir işi başkan sıkıştırdıkça sıkıştır en iyi avukatları transfer et topçu mopçu da istemiyoruz
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ''Hükümet destekli takım'' = Trabzonspor!

Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın,vicdansız soykalar...
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• milli takımın avrupadan men edilme tehdidini 2020 olimpiyatlarının riske girmemesi için kabul etmezler bence.fb için avrupa şampiyonasını feda ettiler üstüne birde olimpiyatı feda etmezler.dünyaya barışın temsili olarak gösterilen olimpiyatları şikeyi sahiplenen bir ülkeye vermezler bence
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 2 Yıldır Futboldan soğuduk.Bu yolda canlar kaybettik.Acılarımızı yüreğimize gömdük.

Şimdi onlar acı çeksin. Biz de zevk almaya devam edelim.

Bizler asla pes etmedik. Mailleri atan. Protestolara katılan tüm Melektaşların alnından öpüyorum.

Yorum

• çoğu fenerli hükümetin bizi kolladığını düşünüyor ALLAH ım sen aklıma mukayyet ol bu nasıl kollamak böyle...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Başkanın konuşacağını kim söyledi hiç bir yerde yazmıyor birşey...
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Çalışıyor...
                                X