Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hükümet bu işe müdahale eder yargıyatda red cıkarsa ergenegon davasında büyük yara alırlar, kimseye birşey anlatamazlar. . .
    Daha nasil bir müdahale bekliyorsun, yapilanlar müdahale degil mi sence? Yani fb sonunda suclu bulunursa erkenegon
    davasida hükümete bir haklilik mi kazandiracak? Biraz yanlis bir benzetme olmus
    Deniz feneri davasinda 3 savci görevlerinden alinmis, sonra mahkeme bu savcilari hakli bulmus, sirf bu
    örnek bile hükümetin yargiya nasil müdahale ettigini gösteriyor.
    Suna emin olun ki eger fb bir ceza alacaksa bu sirf uefa nin sayesinde olacaktir, bizim adaleti cok seven
    ve uygulayan hükümet ve siyasilerin sayesinde degil.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son anketlerde AKP'nin oy oranı ülke genelinde düşmüştü. Karadeniz'e özel anket sonuçlarını bilmiyorum.
      Tam aksine aslinda, adamin oylarinda artis var. Bakiyorki ben bu kadar sey yaptim buna ragmen hic oy kaybim yok, o zaman geri adim atmamada gerek yok diye düsünüyordur.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Soner Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yargıtay hükümetin güdümünde. Uefa yargıtayı bekliyorsa bir şekilde kapatırlar bu işi. Benim yargıtaydan ümidim yok açıkcası. Siyasi irade gücün yanında, haklının değil.
        Benimde böyle bir korkum var, ama Sekip Mosturoglu ceza aldi bile, yani Yargitay'a gitmedi onunla ilgili olan kisim.

Asil mesele Tahkimin kararini bozabilmek..

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• mete dürenin bahsettiği "haklı şampiyonlukta" nedense haklarının yendiğinden yakınıyor.. videodaki fener-bjk maçından sonraki açıklaması..

Mete Düren bombaladı!
          Beşiktaşlı yönetici Mete Düren maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.
          Düren, “Herkesi, 79. dakikada Gökhan Gönül’ün pozisyonunu izlemeye davet ediyorum. Bu oyuncu ikinci sarıdan atılmalıydı. Bir futbolcu, bir kez tekme attığında daha önce kartı olup olmadığı düşünülmeden cezası verilmelidir. Hakem bunu görmedi ama Aykut Kocaman görmüş olacak ki futbolcusunu oyundan aldı. Kurallar, söz konusu Beşiktaş olunca aleyhte işliyor” dedi.

madem sizin aleyhinize karar veriliyor, nasıl oluyorda fenerbahçe haklı şampiyonluk kazanıyor mete düren..

Yorum

• serdar bali gerçekten cok saçmalıyo insanları ekran basında ahkam kesmek yakışmıyor ona

Yorum

• İlk olarak kikiemre198961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              serdar bali gerçekten cok saçmalıyo insanları ekran basında ahkam kesmek yakışmıyor ona
              Hangi kanalda?

Edit: Kadirga'da...

..
              En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 19.01.2013, 00:27.

Yorum

• Serdar bali sacmaliyo diyen arkdaslar adam yalanmi konusuyo hersyi...bence dogru soluyo biz dediklerini yapsak bak bakilim turkiye ayaga kalkiyomu kalk.iyomu
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi kanalda?

..
                  kadırga tv de fakat çok saçmaladı eleştiri yapım derken insanları kişileri karşısına alıyor ayrıca yarar deil zarar veriyor şenol şenol hitap etmesi bahırark bana bile koydu ayıptır senol hoca demek cokmu zor ayıptır dogru yada yanlış demesi önemli deyil konusma tarzı bu olmamalı şenol dedi adamın verdini hangisi vermiş bu klube şenolla daha cok şampiyonluk beklersiniz diyor 2010 - 2011 şampiyonu kim ve kimle oldu? şike anıtı yaptırıyosun neye göre ozaman diyorsun bu kelimeyi
                  En son kikiemre198961 tarafından düzenlendi; 19.01.2013, 00:29.

Yorum

• Tamamda bana Hocayi savunuyor gibi geldi.

..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamamda bana Hocayi savunuyor gibi geldi.

..
                      atılan twıttleri bi görsen serdara dönmek zorudna kaldı

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha nasil bir müdahale bekliyorsun, yapilanlar müdahale degil mi sence? Yani fb sonunda suclu bulunursa erkenegon
                        davasida hükümete bir haklilik mi kazandiracak? Biraz yanlis bir benzetme olmus
                        deniz feneri davasinda 3 savci görevlerinden alinmis, sonra mahkeme bu savcilari hakli bulmus, sirf bu
                        örnek bile hükümetin yargiya nasil müdahale ettigini gösteriyor.
                        Suna emin olun ki eger fb bir ceza alacaksa bu sirf uefa nin sayesinde olacaktir, bizim adaleti cok seven
                        ve uygulayan hükümet ve siyasilerin sayesinde degil.
                        adli yargı acısından söylüyorum, bunu göze alamazlar, aziz beraat ederse özel yetkili mehkemler direk taca cıkar
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adli yargı acısından söylüyorum, bunu göze alamazlar, aziz beraat ederse özel yetkili mehkemler direk taca cıkar
                          Son yasal düzenlemeler ile Özel Yetkili Mahkemeler taça çıkmamış mıydı zaten? Sadece mevcut davalar yürüyecek, daha sonra da bu mahkemeler tarihe karışacak diye biliyorum ben.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son yasal düzenlemeler ile özel yetkili mahkemeler taça çıkmamış mıydı zaten? Sadece mevcut davalar yürüyecek, daha sonra da bu mahkemeler tarihe karışacak diye biliyorum ben.
                            öylede abi sonucta diğer tarafta süren davalar şike davasından daha önemli hükümet için, karşı olanlar zaten özel yetkili mahkemeler üzerinden savunma cabasında diğer davalarda. . .
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Bunların topunu ortadan kaldırmak lazım. Şerefsizler.

Yorum

• İlk olarak kikiemre198961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kadırga tv de fakat çok saçmaladı eleştiri yapım derken insanları kişileri karşısına alıyor ayrıca yarar deil zarar veriyor şenol şenol hitap etmesi bahırark bana bile koydu ayıptır senol hoca demek cokmu zor ayıptır dogru yada yanlış demesi önemli deyil konusma tarzı bu olmamalı şenol dedi adamın verdini hangisi vermiş bu klube şenolla daha cok şampiyonluk beklersiniz diyor 2010 - 2011 şampiyonu kim ve kimle oldu? şike anıtı yaptırıyosun neye göre ozaman diyorsun bu kelimeyi
                                Serdar Bali'nin en çok eleştirilecek yanı bu bence. Bu açıdan ben de geçmiş dönemde bazı davranışlarını eleştirdim. Dobra insan olduğu için seviliyor ama dobra olacaksan da her ortamda bu cesareti gösterebilmen lazım. Yerel ya da az izlenen kanallarda Şansal Büyüka'ya Şansal Efendi bilmem ne diye sallayıp, Lig TV'de yorumculuk yapmaya başlayınca önünü ilikleyip Şansal Abi dersen nerede kaldı senin saygınlığın?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X