Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    söyledim her zaman söylüyorum bu iktidar ve tff bu ülkeden gitmedikçe hiçkimse hirbirşey beklemesin...

uefa da fifa da hepsi hikaye, futbol artık sahada oynanmıyor, herşey masa başında bitiyor

hangibiriniz uefa'nın bile bağlanabileceğini düşünmüştük,? ama oldu işte
    Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. O kadar kirliyiz ki, asıl kirli olanları adam sandık

Yorum

• Temmuzda aziz yıldırım çıktıktan sonra en az 6 ay sonra yargıtay karar verir dendi yanlış hatırlamıyorsam.Ve tam 6 ay oldu ,bekliyoruz.Eğer yargıtay onaylarsa bakalım tff bu sefer hangi bahaneyi öne sürecek.İlk bahaneleri mahkeme kararları açıklansın idi ,mahkeme kararları açıklandıktan sonra ikinci bahaneleri yargıtay onaylarsa karar veririz idi ,üçüncü bahanelerini merakla bekliyoruz.

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar biraz direnseydi, o çok övdüğünüz UEFA, 2011'de ŞL'ye Fenerbahçe'yi alacaktı.

Yorum

• Bu işler kamuoyu oluşturmadan olmaz. O yüzden şu yürüyüşlere katılan 5 kişi bile Trabzonspor yönetiminden daha fazla iş yapmıştır şu süreçte. Ne yapıyor Allah aşkına bu yönetim.
          Otobüse kupa resmi koyarak ancak çoluk çocuğun gönlünü okşarsın. İcraat yok. Yok. yok.

Atla uçağa gitsene BBC'ye be adam. Gitsene ESPN'e, Kicker'e vs..

Anca telefon açın Beyaz TV'ye bağlanın siz.

Yorum

• isteseler Platini ile veya infantino ile çok rahat randevu alabilirler..

ben yönetimin şike konusunda çok samimi davrandığına pek inanmıyorum, ellerinden gelenin daha fazlasını gösterecek kapasite

var ama gidipte Levent Bıçakcı ile bu işlere girersen olmaz....
            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• UEFA neden bu işi takip etmiyor ben anlamıyorum...
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• sadri şeneri gösteriyolar http://www.tv8.com.tr/iyitelevizyon-webtv
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Temmuzda aziz yıldırım çıktıktan sonra en az 6 ay sonra yargıtay karar verir dendi yanlış hatırlamıyorsam.Ve tam 6 ay oldu ,bekliyoruz.Eğer yargıtay onaylarsa bakalım tff bu sefer hangi bahaneyi öne sürecek.İlk bahaneleri mahkeme kararları açıklansın idi ,mahkeme kararları açıklandıktan sonra ikinci bahaneleri yargıtay onaylarsa karar veririz idi ,üçüncü bahanelerini merakla bekliyoruz.
                  Bahane jhazır zaten.Adli yargı ayrı,sportif yargı ayrıymış ya.

Yargıtay kararından sonra TFF nin dosyayı tekrar görüşmesi için ya çok büyük tepki olması lazım ya da UEFA nın TFF ye baskısı lazım.İki olay da bugüne kadar olmadı yine olmaz.
                  ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu işler kamuoyu oluşturmadan olmaz. O yüzden şu yürüyüşlere katılan 5 kişi bile Trabzonspor yönetiminden daha fazla iş yapmıştır şu süreçte. Ne yapıyor Allah aşkına bu yönetim.
                    Otobüse kupa resmi koyarak ancak çoluk çocuğun gönlünü okşarsın. İcraat yok. Yok. yok.

Atla uçağa gitsene BBC'ye be adam. Gitsene ESPN'e, Kicker'e vs..

Anca telefon açın Beyaz TV'ye bağlanın siz.
                    Haydi digerleri oy kaybedecegim diye onu bunu yapiyorlar ama sen neyi kaybedeceksin ? Milletvekilimisin sen ? Lidermi ? Bodrumda ne isin var senin ? Kafayi cekerek tv ya baglanmak ile ne elde ettin simdiye kadar ?

Inanilir gibi degil, rahatsiz dahi olmuyorlar, insan rahatsiz olur ya, o bile birseyler yapmaya yeter, yatamaz uyuyamaz, sokag cikamaz, ama bizimkilerin rahatsizligi sesini kesiyor konusamaz oluyorlar, konusulmasi gereken yerde sus, susulmasi gereken yerdede konus, rezil ol.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      isteseler Platini ile veya infantino ile çok rahat randevu alabilirler..

ben yönetimin şike konusunda çok samimi davrandığına pek inanmıyorum, ellerinden gelenin daha fazlasını gösterecek kapasite

var ama gidipte Levent Bıçakcı ile bu işlere girersen olmaz....
                      Ts yönetimi olarak bir kez dahi adam gibi bir basın toplantısı yapıp tepki verilmedi.Başkan ancak espiri yapıp ince ince giydirme peşinde.Tamam camia olarak birlik olup başkana destek verilmedi ama kim ne derse desin ben Sadri Şener yönetiminin bu işin üstüne tam manasıyla gitmediğini düşünüyorum.
                      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• a haber...

Turgay Demir en Trabzonsporlu'dan daha Trabzonsporlu... Helal olsun...

tüm densizlere tek başına karşı koyuyor...
                        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          a haber...

Turgay Demir en Trabzonsporlu'dan daha Trabzonsporlu... Helal olsun...

tüm densizlere tek başına karşı koyuyor...
                          bende bunu yazmak için gelmiştim. twitterları mailleri filan varsa bizde destek olalım. Gürcana ilettiği selam beni benden aldı zaten
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Yönetim, şike sürecinde yönetime ses çıkarmayalım dağılmayalım sözlerine sığınarak goy goydan öteye geçmeyen her şeyi yaptı maşallah.

Sadri Şener hiç evden çıkmayıp şu mail kampanyalarına katılsa daha iyiydi. Hiç değilse bir işe yarardı.

Yorum

• Sonra çık kongreye de ki ; ben başkanlığı bıraksam bile kupanın peşinde olacağım. Bir kaç tane şakşakçının alkışını al otur aşağıya. Başkanken bir şey yaptığını gördük de sanki başkanlığı bıraktığında göreceğiz. Yalanın bini bir para.

Her şey çıkar , rant üzerinden yürür mü midem bulanıyor artık.

Yorum

• Turgay Demir'in yaptığını yapamayan, fosil Trabzonsporlu yazarlar var etrafta.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Yükleniyor...
                                X