İlk olarak realist07 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Temmuzda aziz yıldırım çıktıktan sonra en az 6 ay sonra yargıtay karar verir dendi yanlış hatırlamıyorsam.Ve tam 6 ay oldu ,bekliyoruz.Eğer yargıtay onaylarsa bakalım tff bu sefer hangi bahaneyi öne sürecek.İlk bahaneleri mahkeme kararları açıklansın idi ,mahkeme kararları açıklandıktan sonra ikinci bahaneleri yargıtay onaylarsa karar veririz idi ,üçüncü bahanelerini merakla bekliyoruz.
Yorum
-
Bu işler kamuoyu oluşturmadan olmaz. O yüzden şu yürüyüşlere katılan 5 kişi bile Trabzonspor yönetiminden daha fazla iş yapmıştır şu süreçte. Ne yapıyor Allah aşkına bu yönetim.
Otobüse kupa resmi koyarak ancak çoluk çocuğun gönlünü okşarsın. İcraat yok. Yok. yok.
Atla uçağa gitsene BBC'ye be adam. Gitsene ESPN'e, Kicker'e vs..
Anca telefon açın Beyaz TV'ye bağlanın siz.
Yorum
-
isteseler Platini ile veya infantino ile çok rahat randevu alabilirler..
ben yönetimin şike konusunda çok samimi davrandığına pek inanmıyorum, ellerinden gelenin daha fazlasını gösterecek kapasite
var ama gidipte Levent Bıçakcı ile bu işlere girersen olmaz....Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
-
İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemmuzda aziz yıldırım çıktıktan sonra en az 6 ay sonra yargıtay karar verir dendi yanlış hatırlamıyorsam.Ve tam 6 ay oldu ,bekliyoruz.Eğer yargıtay onaylarsa bakalım tff bu sefer hangi bahaneyi öne sürecek.İlk bahaneleri mahkeme kararları açıklansın idi ,mahkeme kararları açıklandıktan sonra ikinci bahaneleri yargıtay onaylarsa karar veririz idi ,üçüncü bahanelerini merakla bekliyoruz.
Yargıtay kararından sonra TFF nin dosyayı tekrar görüşmesi için ya çok büyük tepki olması lazım ya da UEFA nın TFF ye baskısı lazım.İki olay da bugüne kadar olmadı yine olmaz.ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işler kamuoyu oluşturmadan olmaz. O yüzden şu yürüyüşlere katılan 5 kişi bile Trabzonspor yönetiminden daha fazla iş yapmıştır şu süreçte. Ne yapıyor Allah aşkına bu yönetim.
Otobüse kupa resmi koyarak ancak çoluk çocuğun gönlünü okşarsın. İcraat yok. Yok. yok.
Atla uçağa gitsene BBC'ye be adam. Gitsene ESPN'e, Kicker'e vs..
Anca telefon açın Beyaz TV'ye bağlanın siz.
Inanilir gibi degil, rahatsiz dahi olmuyorlar, insan rahatsiz olur ya, o bile birseyler yapmaya yeter, yatamaz uyuyamaz, sokag cikamaz, ama bizimkilerin rahatsizligi sesini kesiyor konusamaz oluyorlar, konusulmasi gereken yerde sus, susulmasi gereken yerdede konus, rezil ol."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisteseler Platini ile veya infantino ile çok rahat randevu alabilirler..
ben yönetimin şike konusunda çok samimi davrandığına pek inanmıyorum, ellerinden gelenin daha fazlasını gösterecek kapasite
var ama gidipte Levent Bıçakcı ile bu işlere girersen olmaz....ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea haber...
Turgay Demir en Trabzonsporlu'dan daha Trabzonsporlu... Helal olsun...
tüm densizlere tek başına karşı koyuyor..."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Sonra çık kongreye de ki ; ben başkanlığı bıraksam bile kupanın peşinde olacağım. Bir kaç tane şakşakçının alkışını al otur aşağıya. Başkanken bir şey yaptığını gördük de sanki başkanlığı bıraktığında göreceğiz. Yalanın bini bir para.
Her şey çıkar , rant üzerinden yürür mü midem bulanıyor artık.
Yorum
Yorum