Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu akşamdan bahsediyorum bu akşam transfer akşamımı?
    Uefa bir yaptırım mı uyguladı ? 1 gün içerisinde herhangi bir anormal durum mu yaşandı ? bizim bilmediğimiz ?
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• ulan futboldan soğutmak için her bi haltı yiyonuzz şerefsiz köpekler......
      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Şu başlığın adının (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor) olarak hala devam etmesi bana göre komik

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu başlığın adının (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor) olarak hala devam etmesi bana göre komik
          Biraz daha sabret, komik olmadığını göreceksin.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Uefa şike cezasız kalamz diyecek, gereken yapılacak bekleyin görün. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İnatla o günü bekliyorum!
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz daha sabret, komik olmadığını göreceksin.
                inş

Yorum

• Bizleri gavurdan medet umar hale getiren sözde müslümanların Allah belasını versin.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Bekleyin bekleyin size kolay gelsin. Fener'i geçtim Napoli'ye bile ceza veremedi o UEFA Neyi bekliyorsak artık

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bekleyin bekleyin size kolay gelsin. Fener'i geçtim Napoli'ye bile ceza veremedi o UEFA Neyi bekliyorsak artık
                      feneri şike yaptığından dolayı şampiyonlar ligine almadı.

uefa liginde oynatıyor, beşiktaş şike yapmasına rağmen oynadı.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Uefanın ben ta... anladınız
                        Sanırım para akışı sağlandıkça bu ertelemeler devam edecek arkadaşlar. öyle gözüküyo baksanıza. ne disiplin kararıymış anlamadık gitti.
                        Uefanın da tffden aşağı kalır yanı yok bunu da anlamış olduk.

Yorum

• Bence burda şikayetlenmektense UEFA ya mail fax ve twit yağmuruna tutalım.

Okunmadığını, ciddiye alınmadığımızı düşünmemek gerek.

Amaç mail kutularını, twit sayfalarını fax kağıtlarını doldurmak ve "Farkındalık Oluşturmak".

Bu durumu çok fazla kişiyle çok fazla yüklenerek yaparsak bir yerde bıkacaklar ve mutlaka tepki verecekler..

Bu arada bu konularda kılını kıpırdatmayanların şikayetlenme hakkı olduğunu da düşünmüyrum.Müstehaktır.

Yorum

• uefadan da bir şey çıkacağını sanmıyorum...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi sen Hz.Ali nin olmamızı istediği adamsın , ne demek amele
                              Sağol Özkanım gönlüne kurban,en azından öyle olmaya çalıştığımı Allah biliyor.

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merak ettim, o kişiden yapmakta olduğun işle ilgili yorum ricâ etmiş miydin?
                              Yok o maydonoz oldu.

Bu ara da tükürük cezasının 4 maça indirilmesi çok hoşuma gitti benim,
                              ortalık iyice kızışsın,ne olacaksa bi olsun bakalım
                              ğs devreye girdi,akşam Orduspor başkanı Nedim Türkmen'i dinledim o sert yaptı,
                              hakemler zorda kaldı iyi oldu,
                              tff de utanma arlanma yok ta cephe genişleyince iyice zorda kalmaya başladılar,
                              derken böyle böyle herkesin burnundan gelecek inşallah,biz zevkle izleyelim.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa bir yaptırım mı uyguladı ? 1 gün içerisinde herhangi bir anormal durum mu yaşandı ? bizim bilmediğimiz ?
                                Evet bilmiyor musun kupayı şikecilerden alın hak sahibine teslim edin yoksa tüm ülkeyi men ederiz dedi
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X