Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani iş dönüp dolaşıp federasyona geliyor... Açıkçası her zaman savaşmaya varım ama bu tüpçü ne yapar eder kupa şikecilerde kalır...
    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağolasın Ertan abi....
      Reis hayırdır ? Bende bir sıkıntı yok
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bizden de biri ceza alırsa yönetim kurulundan birisi tff ye gidip yd ile görüşsün.

Yorum

• meireLEŞ için giden şikecibaşı ve ekibi sonuç alabildimi acaba renktaşlar,
          kuyruğunu kıstırıp döndümü,şike savar tüpçü işi hallettimi ?
          varmı bilgisi olan ?
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• dünyada böyle rezil bir ülke daha yoktur nefret eder hale geldim ülkemden şikeci başı ve avaresi federasyon basıp hesap soruyor inanılır gibi değil
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• acaba hangisi masa altindaydi. ay mi yd mi>??

buna bi anket acilmali )
              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hay ben tff nin ya
                ne demek mahkemenin verdiği kararı tanımıyorum
                böyle bir hukuk ve idari düzen olabilir mi
                yemin ediyorum bu ülkede şansa yaşıyoruz
                Maalesefki bunu deme yetkisi var .TFF özerkleşirken baskı altında kalmaması için yapılmış birşeydi ama hiçbir ülkedede tff ve hukuk kararları bukadar zıt olmamıştı.maalesefki Türkiye cumhuriyetinde böyle şeyleri görmek çokda anormal değil adı adalet adı cumhuriyet adı halk adı özgürlük adı demokrası olan sözde demokratik ve halkçı partiler kucak kucağa suçluyu aklamak için kanun değiştirmişlerdir.o kanun hala olsaydı ne bu tff ne fb nede diğer şikeciler kalabilirdi...Elden bişey gelmiyor maalesef şu aşamada dediğin gibi şansa yaşıyoruz şu ülkede....
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• 1 - karar bozulur ceza 4 maça düşer

2 - karar bozulmaz meireles şike'yi onaylayan tahkim kurulu ve disiplin kurulları uğruna FEDA edilir.

şike hakem raporlarında yazılmaz ise olmamıştır mantığını kuran ismet erkiner ve engin tuzcuoğlu

futbolcu tükürmüştür, diye rapor tutan hakem kararına görüntülerle karar verecekse

ŞİKE SAHAYA YANSIMIŞTIR.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• uefaya zerre akdar guvenım kalmaı dun trtsporda kı haberın ardından bbc kura cekemınden 36saat once kafasına gore eslesmelerı yapıyor sampıyonlar lıgınde ve ıcerde dısarda oynayacak takımlar dahıl tutturuyor 5mılyonda bır olasılık yanı..boyle bır eslesmenın onceden tahmın edılmesı ımkansız uefada donen fılmlerı varın sız anlayın artık cıkıp kımsede acıklama yapmıyor helal olsun trtspore acık a ık anlatıllar bu durumu..ınfantıno ve platını adam değıl bır kez daha anladık uefadakı kokusmusluğu..arastırın ınternetten haberı olmayanlarda gorun skandalı donen fılmlerı uefada yada dun aksam trtsporda yayınlanan programı bantdan ızleyın..ve bosuna uefadan bısey olcakmıs gıbı umutla beklemeyın..

Yorum

• Pdfk ve tahkimdeki fenerlilerin her verdiği tutarsız kararlar şike davasındaki haklılığımızı pekiştirir..Ama sadece kirlenmemiş vicdanlarda..İlginçtir hırsızlara mağduru oynatan, hırsızları şikeden aklayanlar.Yargıtay kararına kadar kamuoyunu ve yargıyı hırsızzların masumluğuna inandıracaklar..Adiler..
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Reis hayırdır ? Bende bir sıkıntı yok
                        Canberkim chromela giremiyorum siteye.İnternet expl. da çok itici geliyor bana.Hiç kullanmam.Kaç gündür giremiyorum siteye.Dün gece int. exp. ile denedim girdim.Neyse böyle idare ederim artık.
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• UEFA'ya verilen biz temiziz yazısı geriye doğru son 5 yılı mı kapsıyor?

Kesin bilgisi olan var mı...
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• UEFA, Malaga'yı Avrupa kupalarından 1 sezon men etti.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Finansal Fair Play kapsamında İspanya kulübü Malaga'yı Avrupa kupalarından 1 sezon men etti; Hajduk Split, Osijek, Rapid Bükreş, Dinamo Bükreş, Partizan, Vojvodina, Arsenal Kiev ve Lech Poznan'a çeşitli cezalar verdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden La Liga kulübü Malaga, futbolcularının ücretlerini ve faturalarını ödemediği için gelecek sezon Avrupa kupalarından men edildi.

Açıklamada, 31 Mart'a kadar borçlarını ödemediği takdirde, Malaga'nın önümüzdeki 4 yıl içinde bir sezon daha Avrupa kupalarından men edilebileceği belirtildi. Malaga'ya, 300 bin avro da para cezası verildi.

Hırvatistan kulüpleri Hajduk Split ile Osijek'e, Rumen kulüpleri Rapid Bükreş ile Dinamo Bükreş'e ve Sırbistan kulübü Partizan'a da borçlarını 31 Mart 2013'e kadar ödememeleri halinde önümüzdeki 3 sezon içinde Avrupa kupalarından men cezası verileceği belirtildi.

Sırbistan kulübü ile Vojvodina'ya ve Ukrayna kulübü Arsenal Kiev'e de çeşitli oranlarda para cezası verildi.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Şu başlığın adını Allah aşkına değiştirin. 2 puanı silinen Napoli'ye bile hiçbir şey yapmıyor UEFA. Bunların şikeye karşı oldukları falan yok. Anlaşırsan bağlarsın. Sıfır tolerans adı altında kandırıyorlar insanları. Satılık köpekler

Yorum

• Ülke Federasyonu ''en azından'' belli bir ceza verdi.

Bizim ülkemiz olaya seyircisiz kaldı.

Arada fark var .
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X