Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f.levent yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bırakalım 1996'yı. Olayı sulandırmaktan başka birşey değil 1996'yı tartışmak.

2010-2011'de takımda, yönetimde, futbolcu'da kimsede bir suç bulamıyorum ben. Tam anlamıyla hırsızlığa kurban gittik.
    en doĞru cÜmleyİ sen yazdin, tebrİkler....

2010-2011 Şampİyonu bİzİz.

Emek hirsizlari saha diŞinda ŞampİyonluĞumuzu Çaldilar.

MÜcadeleye devam kupa yolunda.

Mutlaka o kupa trabzon'a gelecek ve tarİhİmİzİn en anlamli kupasi olarak gÖrekemlİ bİr Şekİlde kutlanacak.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul Büyük Şehir Belediyesi fb'li basketbolcu M.Türkcan'nın jübilesinin boy boy reklamını yaptı.

Sebebini bilen anlayan var mı ?
      Abi ülke sirke döndü, ben de gidip şu kavşağa bir heykelimi yaptırayım diyorum, BMN bir el atsa?
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alex kimdir lan, senin benim hak sahibi olduğumuz parka heykeli dikiliyor?

Ülkeyi sirke çevirdiniz, yeter be!
        aynen, soytarılığın daniskası

ülkede efsane varsa, o da Trabzonspor'dur, Şenol Güneştir....
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen, soytarılığın daniskası

ülkede efsane varsa, o da Trabzonspor'dur, Şenol Güneştir....
          Abi git tesislerinin içinde ne halt yiyorsan ye, böyle bir şey olabilir mi ya!
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Nihayet bu godoşa bir dur dediler!

Tebrikler yönetim.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi git tesislerinin içinde ne halt yiyorsan ye, böyle bir şey olabilir mi ya!
              heykeli bile belediyenin devletin yerine yapan it önceki gün çıkmış yok stadı kendi paramızla yaptık salonu şöyle yaptık topuk yaylasını böyle yaptık diye afkuruyordu
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu onursuz başkanın Trabzonsporla acilen bütün ilişkileri kesilmeli.Yönetim nihayet yapması gerekeni yaptı.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Sırf başbakanın fbsinin ceza almaması için kör göze parmak sokar gibi nasıl sahtekarlıklar yapılıyor, izleyin. Bunca kepazeliği nasıl hazmediyorlar, nasıl bu rezillikleri sahtekarlıkları onurlarına gururlarına yediriyorlar, nasıl tüm bunlar sırf kendi çıkarlarına hizmet ediyor diye yokmuş gibi davranıyorlar anlayamıyorum. Memleketimden, kendi insanımdan soğur oldum.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Kılıçdaroğlu Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Edecek

Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şikeden ceza alan ve mahkemesinin Yargıtay aşaması devam eden Aziz Yıldırım'ı ziyaret edecek.

17 Eylül 2012 Pazartesi 14:19

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 15:30'da Fenerbahçe Kulübü'ne giderek şike yapmak ve şike yapmak için örgüt kurmaktan 6 yıl 3 ay ceza alıp mahkesi Yargıtay'da olan Aziz Yıldırım ile bir görüşme yapacak.

Ülke siyasetçilerinin mahkemece cezası verilmiş ama daha onanmamış bir kişiyle görüşmeleri vatandaşlar tarafından hayretle karşılanıyor.

Zaguda.Net
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kılıçdaroğlu Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Edecek

Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şikeden ceza alan ve mahkemesinin Yargıtay aşaması devam eden Aziz Yıldırım'ı ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 15:30'da Fenerbahçe Kulübü'ne giderek şike yapmak ve şike yapmak için örgüt kurmaktan 6 yıl 3 ay ceza alıp mahkesi Yargıtay'da olan Aziz Yıldırım ile bir görüşme yapacak.

Ülke siyasetçilerinin mahkemece cezası verilmiş ama daha onanmamış bir kişiyle görüşmeleri vatandaşlar tarafından hayretle karşılanıyor.

Zaguda.Net
                      Muhalefet o kadar kötü yapılıyor ki bu ülkede, iktidar olmamak elde değil.

Yorum

• Yargıtay kararı tahminen ne zaman belli olur?
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Zaguda.Net
                          bu tam denk geldi demekki bu işin akpsi mhpsi chpsi yokmuş hepsi aynı halt ve hiç biri Trabzonspor taraftarını adam yerine almıyor. Biz onlar içln teferruatız
                          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Biraz ağzımı bozacağım.Lütfen mazur görün çocuklar."Bok boku kenefte bulur"
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Atatürk geriye iki tane eser birakdım demiş, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri CHP. İkisinin de öyle bir koydular ki içine. Herhalde bugün bu durumu görse en çok utanacağı iki eseri yine bu ikisi olurdu.

Yorum

Zaguda.Net
                                demek ki neymiş tüm partiler bu konuda aynı safta imiş.
                                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X