Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yeni mail organizasyonuna katkılarınızı bekliyoruz

http://bordomavipusula.blogspot.com/...-bir-once.html
    arkadaşlar sayfanın görüntülenme sayısı 2250 olmuş bu kadarmıyız her yere yayın herkezi göreve (vatana ihanete) davet ediyorum
    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar bu haber doğru mu?
      Haberden nasıl emin olabiliriz? Öyleyse Şenes'in sonu geldi demektir.
      sadece bu degil demiröreninde ne cocugu oldugu belli oldu simdi... O...
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• BMN önceden güzel görseller videolar hazırlardı oda yok artık BMN duy sesimizi

Yorum

• Uefa Fener icin gecen sene gelmeyerek cezanizi cektiniz bes yil icinde ayni sucu islemezseniz sorun yok diyecek. Miş..

Bende bunu düsünüyordum olursa bu olur..Olabilir..

Yorum

• İyi fikir!!!

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En iyisi almanyada yürüyüs organize etmek olabilir ses getirmesi icin.

Duisburg, Köln (Belcika, Hollanda sinirina yakin) etrafinda yeterince Trabzonsporlu var. Fazla yol gitmeden toplanilabilir.
            Evet çok iyi fikir...Yurtdışında yürüyüş...Oldukça ses getirebilir...Buna bence kafa yorulmalı...

Yorum

• Serdar Bali ‏@serdarrbali
              Hakkımızida alacağız. Buna ne Erzik nede bir baskası engel olamayacak. Bunu unutmamalıyız

Serdar Bali ‏@serdarrbali
              Top yekun yani " ya istiklal ya ölüm " seklinde olmalıdır. Biz trabzonsporlulari kimsenin hakkını yemek istemiyoruz.

Serdar Bali ‏@serdarrbali
              Cuma akşamları kasırgayı seyredin. Asıl söylemek istediğim. Bu sene ve önümüzdeki seneler mücadelemiz sadece sahada olmayacak

Yorum

• Sadri Sener istifa ettirilip,HH baskan yapilacak sonra konu kapatilacak,herkes dikkat etsin.

Alıntı.. Sadri Baskan fazla dayanamaz bencede

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uefa Fener icin gecen sene gelmeyerek cezanizi cektiniz bes yil icinde ayni sucu islemezseniz sorun yok diyecek. Miş..

Bende bunu düsünüyordum olursa bu olur..Olabilir..
                  fb nin şike yaptığını kabul edecek yani uefa...daha doğrusu "fb sen o sene şampiyonluğu haketmedin.hakkı olan trabzonspor ve ben onu cl ye aldım. "demek mi acaba...?!

Yorum

• İlk olarak okyanus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renkdaşlar rica etsem biri bana acıklayabilir mi?

* Uefa işin içinde diyoruz,onuda ayarlamışlar diyoruz... Diğer ülke takımları(juventus mesela...) bunu yapamamışmı da sadece şikeci fener yapabilmiş?

* Diğer ülke takımları bu olan biteni takip ediyormu,nasıl tepki gösteriyorlar? Onlar ayağa kalkar falan diyorduk ama ne oldu kimseden ses çıkmıyor mu?
                    herkes vaktini zamanını bekliyor
                    geçen seneyi hatırlayın
                    ben geçen sene ,le aynı zamanda fb nin diskalifiye edileceğini düşünüyorum
                    beklemekte fayda var
                    fb ş.l. e alınırsa diğer kulüpler o zaman sesini çıkarmaya başlar.
                    biz biraz tezcanlı olduğumuz için bu şekilde davranıyoruz
                    ama kendim tff in fb yi ligten düşürmeyeceğini düşünüyorum
                    bu halde uefa nın tff ye vereceği ayar biraz daha uzun zaman alacaktır.
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Sadri şener dayanır kardeşim merak etme yeterki adam destek olunsun

Yorum

• Bu TDK nın attığı twitlerin gerçek olduğuna inanmak akıl karı değildir. bu konuşmalar yapılmıyor mudur? Elbette yapılıyordur ama şike sürecinde dili yanan adamların siz inanıyormusunuzki bu konuşmaları bu kadar salakça yapabilsin?
                        Artık onlar düşüncelerinin bile okunacağından tapeleşeceğinden korkuyorlardır.
                        Elbette birşeyler düşünüyorlar belkide tama olarak TDK nın söylediklerini ama bana şuan için o kurguyu TDK gibi bir ipsin sapsızın ele geçirebileceğini hiç sanmıyorum.
                        Tamamen kendi edebi hayal yeteneğini kullanmış. Ya da birisi fena kandırmış Bunu.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Sener istifa ettirilip,HH baskan yapilacak sonra konu kapatilacak,herkes dikkat etsin.

Alıntı.. Sadri Baskan fazla dayanamaz bencede
                          İyide oylari hukumet vermeyecek. Delegeler verecek.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu TDK nın attığı twitlerin gerçek olduğuna inanmak akıl karı değildir. bu konuşmalar yapılmıyor mudur? Elbette yapılıyordur ama şike sürecinde dili yanan adamların siz inanıyormusunuzki bu konuşmaları bu kadar salakça yapabilsin?
                            Artık onlar düşüncelerinin bile okunacağından tapeleşeceğinden korkuyorlardır.
                            Elbette birşeyler düşünüyorlar belkide tama olarak TDK nın söylediklerini ama bana şuan için o kurguyu TDK gibi bir ipsin sapsızın ele geçirebileceğini hiç sanmıyorum.
                            Tamamen kendi edebi hayal yeteneğini kullanmış. Ya da birisi fena kandırmış Bunu.
                            yalanda olsa adamın takipçisi çok yani bizden daha fazla insana ulaşıyor ve olduğunu bildiğimiz şeyleri herkeze duyurabiliyor doğal olarak düşmanımın düşmanı dostumdur diyorum ve destekliyorum (şimdilik)
                            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak taita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyide oylari hukumet vermeyecek. Delegeler verecek.
                              çoğu akp'li azı Trabzonsporlu delegeler

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar yeni mail organizasyonuna katkılarınızı bekliyoruz

http://bordomavipusula.blogspot.com/...-bir-once.html
                                arkada kalmasın

Yorum

Yükleniyor...
                                X