Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kenan basaran ‏@qbasaran
    Durusma basladi..

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TFF, şiddete savaş açtı

Futbol Federasyonu, dün Ankara’daki toplantıda şiddetle mücadele konusunda çok önemli kararlar aldı. Çizilen yol haritası bugün başbakanla da paylaşılacak..

27 Haziran 2012 , 09:22

TÜRKİYE Futbol Federasyonu dün Ankara’da yaptığı toplantıda gelecek sezon şiddet olaylarının önüne geçebilmek için çeşitli kararlar aldı. Konuyla ilgili yol haritasını bugün ziyaret edecekleri Başbakan Erdoğan’a da anlatacak olan TFF yetkilileri öncelikle Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Bakanlıklarıyla eşgüdümlü çalışarak futbolda şiddetin neden olduğu olumsuzlukları kamuoyuna aktaracak.

BUNUN için hazırlanacak kamu spotları prime time’da yayınlanacak ve herkesin izlemesi sağlanacak. Medyadan da destek istenecek ve gerek yöneticilerin demeçlerinde gerekse de görüntülerde şiddeti pompalayacak unsurların kullanılmaması talep edilecek.

AYRICA dün gerçekleşen toplantıda Türk futbolunun son bir yılda yaşadığı kâbusun da sona erdiği konuşuldu. Yönetim artık tüm dikkatini Türk futbolunun daha ileri gidebilmesi için çaba göstermeye verecek.

köpekler şikeye karşı savaşın şikeye.........

yeni düzenlemelerle yapılan bütün yaptırımlardan istanbul itleri muaf oluyor nedense. hikaye bunlar..
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• BMN ‏@bordomavinet
        Şike davasında duruşmaya sanık avukatların savunmalarıyla devam ediliyor.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Çevik diye biri başkanın haberi olmadan kendini başkanın avukatı diye tanıtıp saçmasapan şeyler konuşmuş.Dosyadan farklı olarak.

Bilgilendirme için sağol.

Vay sahtekar şikeci Aziz vay, yolun sonu geldi ya nelere başvuruyor
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kenan basaran ‏@qbasaran
            Durusma basladi..
            Artik yemin ederim piskolojim bozuldu.

Babam "naber?" diyor "uefadanmi" diyorum...

Durusma basladi, durusma bitti, aziz bunu bunu sacmaladi, bunlar itiraz etti, uefa sunu dedi, bunu yapacak, su olacak, fifa geldi, fifa gitti, basbakan bunu dedi, yok demedi, diger takimlar kivirdi, 1 tanesi kivirmadi,...,...

Offfff offff... Verin lan kupamizi...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Ali Çelik olayı mide bulandırıyor
              olayın ayrıntılarını bilmek isterdim
              bizimkiler direk olaya müdahale etmişler mi
              bu kişinin Sadri bey ve Nevzat beyle alakaları olmadığı kendisini kimseni kimsenin tanımadığını hakime iletmişlerdir herhalde
              Bu angut sacmalamaya başlayınca Zeki Mazlumun avukatı devreye girerek, belirttiği konuşmaların hangi tapelerde olduğunu sorarak (kendi avukatımıza savunma yapıyoruz !!) böyle bir tapanın olmadıgını söylemiş, angutta savunmasını geri çekerek, dosyayı tam okumadan bunu söylediğini belirterek , özür dilemiş.
              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Gene saldırı mı var?
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Senman'in avuakti dizdar: 13 uğursuz derler ama ben davaya dair 13 maddelik bir metin hazırladım, onu okuyacağım.

kenan basaran ‏@qbasaran
                  Dizdar: çete iddiası, boş ve saçma..

Yorum

Dizdar: son sözüm... Sizler tarihe gececeksiniz vereceğiniz adil kararla..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gene saldırı mı var?
                      Ben bilgisayardan giremiyorum. Galiba saldiri var. Ellerinden geleni ardina koymasin adiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Dün abdullah kıgılı lig tv de röpertaj verdi uefanın bu kararı almasaında basbakan çok etkili oldu demis ama bunu yayınlamamıslar , tüpcünün basbakanla görüşmesi hemde bu kritik günlerde skandal , tüpcü yine sıkıştı anlaşılan

Yorum

• Saldırı sebebiyle foruma giremeyenler CCLEANER programını çalıştırıp dursunlar. Düzeliyor bir şekilde

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün abdullah kıgılı lig tv de röpertaj verdi uefanın bu kararı almasaında basbakan çok etkili oldu demis ama bunu yayınlamamıslar , tüpcünün basbakanla görüşmesi hemde bu kritik günlerde skandal , tüpcü yine sıkıştı anlaşılan
                            RTE nin kendisi skandal zaten. Şampiyonlugumuzu caldiklari sene de a.y ve alex lede gorusmustu. Muhtemelen ters giden bir seyler var onu konusmak halletmek icin bulusuyorlardir. Federasyonun basindakiyle ülkenin basindaki zihniyetin hic farki yok. Muhalefet onlardan beter. Ne olcak halimiz bilmiyorum

Yorum

• Dün geceki mesajlara baktım da şikeci yanlısı Ayazoğlu yine provakatörlüğüne devam etmiş. Madem bu truva atına müsamaha ediyoruz, o zaman hakkını da vermek lazım.

Ayazoğlu Volkan Demirel'dir, Aziz Yıldırım'dır, Emre Belözoğlu'dur, Aykut Kocaman'dır. Bundan sonra bu şahsiyetlere beslediğiniz bütün duygular doğrudan şikeci avukatı Ayazoğlu'na gitsin. Pek yakışır.

Yorum

• Gecen sene fb fenerıumdan 62 mılyon cıro yapmıs stad gelırı ve lıg tv gelırı harıc ,

Yorum

Yükleniyor...
                                X