Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şekip ve İlhan yusuf yusuf oldu kayıtlar için haha
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• BMN ‏@bordomavinet Şike Davası : Aziz Yıldırım: Tüm ses kayıtları yayınlansın istiyorum. Hakim: İtirazı olan var mı ? Ekşioğlu ve Mosturoğlu: İtiraz ediyoruz.

Çözülme başlayacak demiştim. Daha bu başlangıç.

Yorum

• Bu duruşma şimdi yine birkaç gün mü sürecek, yoksa bugün biter mi?

Sadri başkanın sırası ne zaman gelecek?

Yorum

• Bu ses kayıtları daha önce yayınlanmamışmıydı?
          Özkan SÜMER

Yorum

• Bir süre önce borsaya bildirilen transferde imza aşamasına bir türlü gelinememişti. Umut'un Bulut'un ise bugün İstanbul'a geldiği ve yöneticilerden Abdürrahim Albayrak'ın ofisinde olduğu, tarafların anlaşmaya vardığı ve transferin bugün açıklanacağı bildirildi.
            Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu duruşma şimdi yine birkaç gün mü sürecek, yoksa bugün biter mi?

Sadri başkanın sırası ne zaman gelecek?
              a.y nin ki bu kdar kısa sürdüyyse sadri başkan selam verip çıkar

Yorum

• Geriye pek birşey kalmadı.

3 gün daha ne yapacaklar.

Bugün versinler kararı..

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  a.y nin ki bu kdar kısa sürdüyyse sadri başkan selam verip çıkar
                  tersi olur herhalde, kararı geciktirmek için çok sayıda soru sorabilirler.

Yorum

• Arkadaşlar tanık dinlenecekmiş kimdir o? gizli mi yoksa açık tanık mı?
                    #LiverpooL#

Yorum

• mehmetbaransu@mehmetbaransu
                      Dün Aziz Yıldırım'ın bir avukatıyla görüştüm. Ceza alacaklarını söyledi. Şimdiden Yargıtay savunmasını hazırlamaya başlamışlar.

Yorum

• Bugünkü aziz yıldırımın sözde savunması çok kısa sürdü..

Bence artık onlarda anladılar yolun sonuna geldiklerini..

İşi trabzonsporu ben büyük yaptım diyecek noktaya getirdiyse söyleyecek sözü kalmamış demektir..

Büyük ihtimal hüküm giyer aziz ve çetesi bu aşamadan sonra söz uefada artık..

Kendi söylemlerini yerine getirsinler ve başkanı yöneticisi hapista olan bu şikeci takımı şutlasınlar..

Beklemediyiz..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir süre önce borsaya bildirilen transferde imza aşamasına bir türlü gelinememişti. Umut'un Bulut'un ise bugün İstanbul'a geldiği ve yöneticilerden Abdürrahim Albayrak'ın ofisinde olduğu, tarafların anlaşmaya vardığı ve transferin bugün açıklanacağı bildirildi.
                          aslına bakarsanız çok da umrumda değil,hatta kimsenin umrunda da değildi. Çölümüzü çöpümüzü istanbul takımlarına dolaylı yoldan da olsa kakalama alışkanlığımıza devam ediyoruz. Bu adamlardan verim alınabilecek zamanlar çoktan geçti.Selcukun gs de 1 senesı var,umut un o da yok. egemenın de durumu mechul.bu adamlara kesınlıkle kayıp gözüyle bakmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ses kayıtları daha önce yayınlanmamışmıydı?
                            Tapeler yayınlandı kayıtlar yayınlanmadı..
                            #LiverpooL#

Yorum

• Aziz'in çapraz sorgusunda şenlik var deniliyordu ama öyle ahım şahım bir şey olmadı. 3 4 saat sürdü sürmedi. Niye böyle oldu?
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak mesutaybar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mehmetbaransu@mehmetbaransu
                                Dün Aziz Yıldırım'ın bir avukatıyla görüştüm. Ceza alacaklarını söyledi. Şimdiden Yargıtay savunmasını hazırlamaya başlamışlar.
                                Ses kayidi nr oldu baransu bey...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X