Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adamların hiç değilse şerefivar aklanana kadar kupayı geri verdiler ama ezikler öyle mi.bjk her zaman fb den önde hatta çok önde tutarım.
    Taraftar olarak fenerden çok az daha iyidir, ama yönetim olarak çok fark yok. Kupayı da kendi taraftarına ve diğer taraftara şirin görünmek için verdiler. Popülist hareketler bunlar. İçi boş hareketler.

Yorum

• Nihayet..

Aziz olmayınca canlı yayın da olmuyor..

Tarafsız medyamız işte..

Yorum

• 12:32
        -TRABZON’DAN TEŞVİK İDDİASI-
        Trabzonspor’dan maç öncesinde Eskişehirspor’a teşvik primi geldiği iddiasının Ali Kıratlı tarafından kendisine iletildiğini belirten Bülent Uygun, “Bu konu ile ilgilendim. Trabzon’dan geldiği düşünülen 1 milyon lirayı engellediğim için teşekkür amaçlı konuşmalar yapıldı.
      • 12:32Bunu kendilerine de sorabilirsiniz. Takımda 5-6 tane Trabzonlu oyuncu var. Onlara gelebilir belki. Ümit’e ‘git uyar böyle bir şey olmasın, bizim dördüncülük şansımız var.Sakın yanlış yola girmesinler. Hepsinin kafasını kırarım’ dedim" diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        al işte bjk yı batıran adam türk futbolunun başına gelirse böyle olur..

bülent tuncay ‏@bulenttuncay
        Attıla turker: Tahkım Kurulu, Ilhan Eksıoglu ve Sekıp Mosturoglu'nun cezasını kaldıracak

bence süper olur kaldırması.. zaten uefanın alacağı kararlar belli ama tff hala herkes suçsuz ayağına yatmaya devam ediyo. yunanistanı hatırlayın.. onların federasyonuda yanlış hatırlamıyosam bi alt lige düşürmüştü takımları sonra tahkim geri aldı sonra platini gitti ve sonuç amatör.. bizde de böyle bir son olacaktır inşallah

Yorum

• bjk a mali durumu yüzünden 1 yıl men veren uefa sizde fenere ne verir?
          -borç verir
          -selam verir
          -haber verir
          hayııırrrrr....
          elması verir elması
          Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• biz sımdı son macı bosunamı oynadık eyy gıdı uefa al su kararları zamanında neolur da

Yorum

• Bizimle ilgili durumlar nedir mahkeme devam ediyormu..Soru sorma sırası bizdeyken azizde hastaneye gitmiş ne büyük tesadüf pes..
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nihayet..

Aziz olmayınca canlı yayın da olmuyor..

Tarafsız medyamız işte..

http://spor.internethaber.com/canli_...ndex.php?id=62
                hastaneden kaçırılmasın bu herif....öyle birşey olsa varya ne güzel olur
                !

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk a mali durumu yüzünden 1 yıl men veren uefa sizde fenere ne verir?
                  -borç verir
                  -selam verir
                  -haber verir
                  hayııırrrrr....
                  elması verir elması
                  Kaçak tüp verir.
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Avrupa'ya BJK yerine Eskişehirspor gidecekmiş diye okudum, Alper Potuk transferini etkiler mi bu?

Yorum

• bjk ye mali durumundan dolayı değil evrakta sahtecilikten dolayı ceza verildi.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Borcu olduğu kişi veya kurumlardan sahte borcu yoktur kağıdı alınmış.Yuh ulan.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• "Fabian Ernst imzalı kağıt gider UEFA'ya üstünde vadesi geçmiş alacağım yoktur yazar.Ama Ernst Fifa'ya başvurur 2010 yılından alacakları için"

Fernandes miş bu arada Ernst değil.
                          En son My tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 13:09.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• UEFA'nın Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından bir yıl men etmesinin ardından Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Atıf Keçeci, HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Keçeci yaptığı açıklamada;

- HEM CEZA HEM TAZMİNAT DAVASI AÇILMALI -
                            "Bu işin sorumlusu Fikret Orman ve yönetim kurulu değil. Bu işin sorumluları Yıldırım Demirören ve ekibi. Artık neler olacak dememek lazım. Yıldırım Demirören ve yönetimine görevlerini kötüye kullandığı ve Beşiktaş A.Ş'yi zarara uğrattığı gerekçisi ile hem ceza davası hemde tazminat davası açılması gerekiyor. Haziran ayının sonuna kadar Beşiktaş'ın 70 milyon TL borç ödemesi lazım. Bu dönem içerisinde Beşiktaş'ın 7 kuruş geliri yok. Uefa'nın açıkladığı 65 ve 66.madde hükümleri içerisinde yalan beyanda bulunmak var. Bunlar eski yönetim döneminde yapılmış. Yani Yıldırım Demirören yönetimi yapmış. Uefa'nın bu kişiler hakkında da işlem yapması lazım. " dedi.

- BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK -
                            " Uefa'nın yanlış evrak dediği olay, Beşiktaşlı futbolcunun alacağı olmasına rağmen futbolcunun elinden alacağım yoktur diye kağıt alınmasıdır. Yani Fernandes'in elinden borcum yoktur diye kağıt alıyorsunuz ama Fernandes 15 gün sonra parası ödenmeyince Uefa'ya müracaat edip ben paramı alamadım diyor. Bunun başka bir açıklaması yok. " diyerek sözlerini tamamladı
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              12:32
                              -TRABZON’DAN TEŞVİK İDDİASI-
                              Trabzonspor’dan maç öncesinde Eskişehirspor’a teşvik primi geldiği iddiasının Ali Kıratlı tarafından kendisine iletildiğini belirten Bülent Uygun, “Bu konu ile ilgilendim. Trabzon’dan geldiği düşünülen 1 milyon lirayı engellediğim için teşekkür amaçlı konuşmalar yapıldı.
                            • 12:32Bunu kendilerine de sorabilirsiniz. Takımda 5-6 tane Trabzonlu oyuncu var. Onlara gelebilir belki. Ümit’e ‘git uyar böyle bir şey olmasın, bizim dördüncülük şansımız var.Sakın yanlış yola girmesinler. Hepsinin kafasını kırarım’ dedim" diye konuştu.
                            • Bu bülent uygun başbakan olacak adam. o potansiyel var.
                              Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                              X