Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şamil Tayyar ‏@samiltayyar27
    AK Partide şike başta olmak üzere konuşmaya başlayınca bana dikkat et başbakan kızar dediler, başbakana sordum güldü, konuşmaya devam dedi
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Uzay Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yildirim Demirören aglarini besiktasa acayip ördü.
      Carsi bunu altinda kalmaz Tüpcü kacacak yer arasin artik :-)
      çarşı zaten demirören ile sinan engin'in elinde. Onlar ancak el öperler. Şike soruşturması boyunca sesleri bile çıkmadı, üç maymunları oynadılar.

Yorum

• hadi uefa koy şu fb ye de huylanıyorum bak
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• neeee bjk ceza mi almis? Insallah cemaatin isi degildir

Yorum

• bjk taraftarı guti'ler gelirken, olumlu anlamda "yeter demirören" diyorlardı, sonradan uyandılar ama, iyi oldu onlara da.

Yorum

• İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten Yalnız UEFA'da beterin beteri var.. F.Bahçe ile Trabzon da dikkatli olsun.. Şampiyonlar Ligi'ne G.Saray'dan başka hangi takım gidecek acaba?

Bu adamın trabzon la alıp veremediği ne
              şöyle adamları burada paylaşmayında adamın sinirlerini bozup prim yapmasını sağlamayın.blockla geç.he spam olarak ta bildir
              Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten Yalnız UEFA'da beterin beteri var.. F.Bahçe ile Trabzon da dikkatli olsun.. Şampiyonlar Ligi'ne G.Saray'dan başka hangi takım gidecek acaba?

Havlayan köpek ısırmaz afkursun dursun..
                #LiverpooL#
                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak SCORPION61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben esas elazığlı gakgoşlara şaşıyorum adam sıvası satım eskişehiride satarım dedi adamı aldılar takımın başına koydular ...
                  asıl satışını bucaya yaptı.
                  yazık ettiler bucaya gerçekten.
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• acaba fb şikeside konuşulacak mı uefada?

Yorum

• Davaya müdahil Trabzonspor Kulübü avukatı, "Ümit futbolda böyle değildi, ama burada çok agresif" dedi.
                      Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• azizden önce demirönreni almalari lazimdi iceriye. Adam her tasin altindan cikiyor. antep baskani icerde, iddianamede adi geciyor, sike davasinda adi geciyor, bjk ya 100 milyon borc yapip kacmis uefa ceza veriyor.

Ne bataklik mis su türk futbolu ya. Resmen cete kurmuslar iste, bunun ötesi yok

Yorum

kim ulan bu yavşak...

Yorum

• Beşiktaş için iyi oldu bence, bu yeni başkanları iyi bir yöneticiye benziyor, takımda ne kadar portekizlisi, maliyeti yüksek 'yıldızı' varsa göndersin, yeniden yapılansınlar genç oyuncularla, altyapıları da benim bildiğim kadarıyla iyi. Çıkarsınlar Muhammet Demirci'yi onu oynatsınlar. Bu durumu aslında kendi lehlerine de çevirebilirler.

Yorum

• Bu yıl iyi bir kadro kurarsak şampiyonuz!!
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Bu adamlar Yıldırım Demirören'i kongrede ibra etmişlerdi bi de değil mi?

Banker Bilo filminde bile Şener Şen İlyas Salmana böyle kazık atmamıştı.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X