Ha şimdi Trabzonspor Ş.Ligi'nde mi yoksa UEFA'da mı ? Ş.Ligi'ne gidiyorsak kaç ön eleme ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bugün isyerinde yeni bir genc ile tanisdim samsunlu ancak takim tutmuyor, bir kac yildir cemaat icinde gözümden RTE bu sike meselesi ile düstü hic beklemezdim böyle islerini diyor, birde bizide suclu olarak görüyor, cözüm ararken filan. Bende suclulari cezalandirsaydilar böyle durumlara düsmezdik dedim. Etik kurulu ilk raporundada kimin suclu sucsuz oldugu yaziyor."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa şimdi Trabzonspor Ş.Ligi'nde mi yoksa UEFA'da mı ? Ş.Ligi'ne gidiyorsak kaç ön eleme ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'yi almasalar bile Şampiyonlar Ligi'ne kalma ihtimalimiz % 10 civarında. 2 ön eleme oynanacak ki her iki turda seri başı olamadığımız için güçlü rakipler geliyor. Hadi bir ihtimal ilk turu geçebiliriz ama ikinci turu geçebileceğimizi düşünmüyorum. Ama ilk turu geçersek Avrupa Ligi garanti oluyor. Olur da Avrupa Ligi ön elemelerinden başlarsak da durumumuz Bursaspor'un kupa maçına bağlı. Kupayı FB alırsa play off'tan, Bursa alırsa 3.ön eleme turundan başlıyoruz. 3.tur maçları Ağustos başı, play off maçları ise Ağustos ortasında...Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
şikebahcenin şike sürecinde takımı dağılmış ve çok şey yaşamış yalanı var ya medyada tam palavra ya...
Adamların geçen seneki 11 inden 3 tane adam (lugano, santos, niang) gitmiş topu topu artı bütün medyanın adamlara yaptığı yavşaklıklar...
Bizim takımdan ise 8 oyuncu gitti, bunların 5'i ilk onbir (cale, egemen, selçuk, jaja, umut) oyuncusu, 3'ü (engin, ceyhun, yattara) rotasyondaki en önemli adamlar. Yani takımın hepsi dağılmış nerdeyse, üstelik 53 maç yapmış bu takım dile kolay herhalde tarihimizde yoktur bu kadar maç. En önemli ise trabzon gibi küçük bir şehirde şike olayları direk takımın havasını değiştirdi, yaşanan her olaya şehirin verdiği tepkiyi birebir yaşayıp reaksyon verdiler.... şikebahçeliler ise adeta pamuklar içinde koruma altına alındı medya tarafından.
Kimse bu takıma laf etmesin yukarıda yazdığım sebeplere ve hakemlerin bu seneki bize karşı tutumlarına rağmen ligi 3. bitirdik. Futbol olarak tatmin oldummu hayır ama sonuç olarak gayet başarılı bir sezondur benim için.
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki abi UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda veya Play Off'unda seri başı mıyız?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvren adalet sistemi üzerinde işler.İnsanlar ve diğer binlerce varlıklar bu adalet sistemi üzerinde yönetilir.Yaratılan hiçbir varlık ölümzsüz değildir,isterse 100 yıllık olsun isterse 1000 yıllık olsun.Adaleti hiçe saydığı zaman yok olmaya mahkumdur.Güneşi üzenler unutmasınlar ki Güneşin merhameti üzerine bugüne kadar yaşıyorlar ama Güneş artık öfkeli onları istemiyor ve yok olmalarını istiyor.fenerbahçe yok olduğu zaman Trabzonspor'un ödülleri verildiği zaman Güneşin istediği Ruh dünyaya gelecektir.
Gerçeği gördük Avrupa çok güçlü ve büyük bir medeniyet her zaman en iyisini hak edecek ve en büyük değeri görecektir.Avrupa ve Güneşin medeniyeti her zaman yükselecektir.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebükreş fatihi dönmedimi hala yurda, haber yok kendisindenAllah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebükreş fatihi dönmedimi hala yurda, haber yok kendisinden
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebükreş fatihi dönmedimi hala yurda, haber yok kendisindenNe Mutlu Türküm Diyene!
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebükreş fatihi dönmedimi hala yurda, haber yok kendisindenHamiş
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebükreş fatihi dönmedimi hala yurda, haber yok kendisinden
Yorum
Yorum