Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran
    HESABIMIN HACKLENDİĞİNİ 5 GÜN ÖNCE BURDA YAZDIM. @mtahaay @r3dh4ck_EN den yardım da istedim.Burda herkes biliyor.

13 dk feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran
    YAZILANLAR İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.TRABZON'DAN VE TRABZON SPORDAN ÖZÜR DİLİYORUM.YAZILANLARIN BENİMLE HİÇBİR İLGİSİ YOK.

15 dk feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran
    TWİTTER İLE GÖRÜŞMELER ZAMAN ALDI.BUGÜN SAAT 12.0'DAN İTİBAREN HESABIM BANA İADE EDİLDİ.

16 dk feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran
    AÇIKLAMA:HESABIMIN 5 GÜN ÖNCE HACKLENDİĞİNİ BENİ TAKİP EDEN HERKES BİLİYORDU. HACKERLERDEN YARDIM DA İSTEDİM.OLMADI.

GEL VATANDAŞ GEL GERİ VİTESE GEL
    Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Bence eyyam yapar gs şampiyon olur.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz kafamız rahatlasın

Zokora bomba olmuş
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cumartesi günkü maça cüneyt verilirse fb kesin şamp.buraya not düşüyorum
          Cakar ciddi eyam yaparsa Euro'yu unutabilir, her zaman FB'nin tetikcisi oldugu icin bu macda da bu huyundan vazgecmeyecegi icin bence Aydinusu verirler. O da görevini yerine getirir artik.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi sadece orada var,sıkıntı yok.Tipik haberler işte..
            teşekkür ederim

Yorum

Biraz kafamız rahatlasın

Celluska karda cekmis biraz
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

Biraz kafamız rahatlasın

müthis yaaa....

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün azizenin avukatı Ali rıza dizdar İbrahim Akını psikolojik sorunları olan , saf, dengesizin biri olarak tanımladı Birileri söylediklerini uygulamaya koydu bile
                  Cihan Oskay'ı da bu şekilde delirtip adamı kodese sokan sonu hazırlamışlardı. Ne tesatüf!

İbrahim, gidişat iyi değil yavrum. Gel sen aklın yerindeyken olan biteni mertçe anlat. Sonraki level'da sana biçilen rol belli oldu. Sonun tımarhane...
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ibrahim akın ve serdar kulbilge... bu iki futbolcunun konuşması çok önemli. sadece ibrahim akın değil serdar kulbilge de ceza aldı. 2-4 biten gençlerbirliği-fb maçında şike yapmaktan suçlu. sadece ibrahim akın'ın üzerine yoğunlaşmamak lazım.

şikeden ceza alan iki futbolcu ve iki fenerbahçeli yönetici (ilhan ekşioğlu, şekip mosturoğlu) var.
                    önemli birde not düşelim.serdar kulbilge'nin yaptığı ibrahim akın'dan daha ağır.cezaevine girmemesinin sebebi şikeyi yaptığında ceza kanunu çıkmamıştı.tarihten yırtıyor.
                    İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                    Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                    Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• inanmak istemiyorum yalan haberde olabilir ;

Yerel ve dünya basınındsadadaa yayınlanan tüm Beşiktaş haberleri 1 tık uzağınızda! Beşiktaşın Kalbi.

yalan haberse şimdiden özür . gördüğüm için yazdım

Yorum

• Nevzat başgan,bu haldeyken takımı yalnız bırakıp istifa etmeyiz diye açıklama yapmış.,İlk defa düzgün bir açıklamasına şahit oldum...

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yönetim kurulu gündeminde istifa gibi durumun söz konusu olmadığını belirterek, "Böyle bir ortamda bırakıp gidilmez. Haklarımızı korumak için sonuna kadar direneceğiz" dedi.Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında oynanan
                        Arafilboylu

Yorum

• bende bir duyum aldım busene gs şamp.olacak kupada(türkiye kupası )büyük ihtimalle bursa alacak

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran
                            HESABIMIN HACKLENDİĞİNİ 5 GÜN ÖNCE BURDA YAZDIM. @mtahaay @r3dh4ck_EN den yardım da istedim.Burda herkes biliyor.

YAZILANLAR İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.TRABZON'DAN VE TRABZON SPORDAN ÖZÜR DİLİYORUM.YAZILANLARIN BENİMLE HİÇBİR İLGİSİ YOK.

TWİTTER İLE GÖRÜŞMELER ZAMAN ALDI.BUGÜN SAAT 12.0'DAN İTİBAREN HESABIM BANA İADE EDİLDİ.

AÇIKLAMA:HESABIMIN 5 GÜN ÖNCE HACKLENDİĞİNİ BENİ TAKİP EDEN HERKES BİLİYORDU. HACKERLERDEN YARDIM DA İSTEDİM.OLMADI.

savunmuyorum ama adamın haklı olma ihtimali çok yüksek. hiçbir siyasetçi böyle açıklama yapmaz.
                            SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cihan Oskay'ı da bu şekilde delirtip adamı kodese sokan sonu hazırlamışlardı. Ne tesatüf!

İbrahim, gidişat iyi değil yavrum. Gel sen aklın yerindeyken olan biteni mertçe anlat. Sonraki level'da sana biçilen rol belli oldu. Sonun tımarhane...
                              yakında ibrahim akına, bir sağlık "kurulu" raporuyla deli damgası vururlar. (malum kurulları çok severler, hemen oluşumuna destek verirler), cezai ehliyeti yoktur, yasal vasisi de azizi yıldırımdır dedimmi. oldu mu türk futbolu tertemiz.

Yorum

feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran

Twiter hesabı haclenmişse,hacklenmiş hesaptan, 5 gün önce nasıl hesabın hacklendiğini yazıyor?Dalga mı geçiyor bu it??
                                Arafilboylu

Yorum

Yükleniyor...
                                X