uefa almaz tamam da olur da bu ezikler türkiye kupasında bursayı yendiler ( bence yine alamayacaklar ama) o yönden de şansları var.İki taraftan da şansı var. Ne ballı bir takım bu fenev yahu. Uefa nın direk sifonu çekmesi lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
En son Uğur Demircioğlu tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 01:38.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa almaz tamam da olur da bu ezikler türkiye kupasında bursayı yendiler ( bence yine alamayacaklar ama) o yönden de şansları var.İki taraftan da şansı var. Ne ballı bir takım bu fenev yahu. Uefa nın direk sifonu çekmesi lazım.
Ve birde şu var ki ceza puan silmede olsa beraberinde ağır para cezasıda veriliyor diye biliyorum.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa almaz tamam da olur da bu ezikler türkiye kupasında bursayı yendiler ( bence yine alamayacaklar ama) o yönden de şansları var.İki taraftan da şansı var. Ne ballı bir takım bu fenev yahu. Uefa nın direk sifonu çekmesi lazım.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeden cezayı yedikleri an kazandıkları herşey para kupa vs ellerinden alınıyor. Benim bilgim bu yönde.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Arkadaşlar ben tahminlerimi yazayım aslında tahminlerim kurallarla uyuyor.
Şike - teşebbüs'ten ceza yiyen kulübün yakın zamanda kazandığı para ve kupalar elinden alınır.
Ceza verilmediği taktirde Uefa kulübün lisansını iptal edebilir.
Ceza yiyen kulüp cezanın ağırlığına göre 3-5-8 yıl arası Avrupa'dan men edilir.
Eğer küme düşürmeyip puan sileceklerse 2 teşvik 2 şikenin cezasını sadece -20 puanla falan kapatamazlar.
Kısaca fenev b.ku 7#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezondan silinse bile geçen sene yaptıkları için olduğundan ve geçen yıl şampiyonluk kazanımlarını aldığından dolayı bu kazanımlar elinden alınır kendileri yapmasa bile UEFA buna karşı çıkar.
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan play off'lardan once UEFA'nin tokat'i geliyor dediler play off'lar bitiyor hala ses seda yok iyice umidim kesilmeye basliyor
Yorum
-
Düşene vurulmaz..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan play off'lardan once UEFA'nin tokat'i geliyor dediler play off'lar bitiyor hala ses seda yok iyice umidim kesilmeye basliyor
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşene vurulmaz...
Fener'e yarın puan silme cezası verilecek haberi doğruysa eğer..
Ne kadan manidarEn son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 01:55.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer olaya uefa atacağı tokat için gerilmeye devam ediyor diye bakarsan iyimser olabilirIbrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
bence terimleri karıştırmayalım..
FENEVİN PUANI SİLİNİRSE , kupanın onlarda kalması imkansız !! BİZİ ESMİ GEÇECEKLER ???
Puan neden silinir . Ortada bir suç varsa !!! OTOMATİKMEN KUPA BİZE GELECEK..
Zaten ; Sadri başkanın konusmalarıda bu yönde dikkat edin...Bildiği bir şey var..
Sadri başkan '' kupayı almamız için fenevin ceza alması lazım '' diyor
İşin özeti bu ..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 01:59.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
Yorum