Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar kendinize gelin, o şarkıyı söyleyenler karadenizli olabilir bu bizim için utanç verici

bjknin ne farkı var fbden?
    senin dediğinde laf mı şimdi? 3 istanbul takımı arasında en iyisi yine bjk dır. bakmayın YD ile fb lileştiklerine. yoksa eskiden beri bjk nın duruşu daha farklıdır. özellikle süleyman seba diğer başkanlarla arasında uçurum vardır
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• ha olmasa olmasada bu sevdalık olmasa
      ha çan oldi olacak da seven seveni alsa

çikma sevduğum çikma ekoso kolaime
      portikal ağacina ela ela leose
      duşuta ölecesun ekoso kolaime
      dayanamam acina ela ela leose

ha olmasa olmasada bu sevdalık olmasa

imamun sakalları ekoso kolaime
      eneyi dizlerune ela ela leose
      bu uşak kurban olsun ekoso kolaime
      o kara gözlerune ela ela leose

yaylaya gideyiken ekoso kolaime
      buldum bakir parasi ela ela leose
      gelme uşak peşume ekoso kolaime
      yersun biçak yarasi ela ela leoseeo

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tamamını dinlediniz mi? fenerden sonra da gs'ye de sövüyorlar. Trabzon'a da söverler diye daha fazla dinlemedim.
        Ben'de merak ettim ama sövmüyorlar sonuna kadar dinledim
        #!/bin/bash

Yorum

• Hamza Mısır ‏ @HAMZAMISIR Bir bakan yrd. olan Abdurrahman Arıcı bir süre önce Ankara Dedeman Otel'de kimin ayağına gitti ve 5.nci kattaki odada kiminle buluştu!

Hamza Mısır ‏ @HAMZAMISIR
          Mehmet Cem Hanoğlu'nun TS-F.B maçına yardımcı hakem olarak verilmesi için A.Arıcı birilerinden ricada bulundu mu?

Başkanın dün dediklerini doğrular nitelikte. Bizi yakan hakemler genellikle hep yan hakem. O yüzden bizim maçlara fifa kokartlı yan hakem atayın demiştim.
          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• we are waiting for you fenerbahce !
            2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bjklılık duruşlarını seveyim!

Yorum

• Turgay Demir birşeyler biliyor !!! Ama açıklayamıyor...
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• A HABeR :Turgay Demir.Bu simsiyah sayfayı beyaz yapanlar kaybedecek,1 hafta içinde çok şeyler olacak..Herşey ters dönecek..

A Haber TV kanalı HD yayınını 24 saat kesintisiz canlı izlemek ve son dakika haberleri için ahaber.com.tr adresini tıklamanız yeterli.
                  Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzona küfür falan yok demi.
                    fb ve gs ye var sadece
                    Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hamza Mısır ‏ @HAMZAMISIR Bir bakan yrd. olan Abdurrahman Arıcı bir süre önce Ankara Dedeman Otel'de kimin ayağına gitti ve 5.nci kattaki odada kiminle buluştu!

Hamza Mısır ‏ @HAMZAMISIR
                      Mehmet Cem Hanoğlu'nun TS-F.B maçına yardımcı hakem olarak verilmesi için A.Arıcı birilerinden ricada bulundu mu?

Başkanın dün dediklerini doğrular nitelikte. Bizi yakan hakemler genellikle hep yan hakem. O yüzden bizim maçlara fifa kokartlı yan hakem atayın demiştim.
                      Baskan bir senedir yan hakemlerden bahsediyor. Hatta gecen sezonun ortasindan beri.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bizim felsefemiz Anti-İstanbul ama Beşiktaş'a son iki senedir sempatim var. Geçen sezon Beşiktaş'ta bir cafede tek başıma bizim maçı izlerken.Mekana Çarşı grubundan yaklaşık 10 kişi gelmişti. Adamlar bizi öylesine destekliyordu ki gol olunca sevinmedim onların sevinmelerini izledim. Maç sonunda Bize her yer Trabzon tezahüratlarıyla beni havaya fırlatmamaları kalmıştı. Beşiktaş Çarşı'nda Trabzonspor formamla dolaştığım zamanda dükkanlardan alkışlıyorlardı beni.
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Trabzonspor, bu raporun ardından dava açarak şampiyonluk kupasına kavuşacak gibi görünüyor.

-Mehmet Baransu-
                          2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• açıklanan rapor doğru ise bi taraflarını yırtmalarına rağmen feneri tam aklayamadıkları eksi puan ile kurtardıkları sonucu çıkar
                            hiçbir ceza almama şansları etik kurulu başkanına rağmen kalmadı bana göre
                            değişen maddeler sayesinde ligde kalacaklar
                            ancak bu durum olaya uefanın müdahalesine kadar geçerli olacak
                            ondan sonra asıl şenlik başlayacak

Yorum

• Turgay Demir coştu ...
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu Trabzonspor, bu raporun ardından dava açarak şampiyonluk kupasına kavuşacak gibi görünüyor.
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X