İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
-
ha olmasa olmasada bu sevdalık olmasa
ha çan oldi olacak da seven seveni alsa
çikma sevduğum çikma ekoso kolaime
portikal ağacina ela ela leose
duşuta ölecesun ekoso kolaime
dayanamam acina ela ela leose
imamun sakalları ekoso kolaime
eneyi dizlerune ela ela leose
bu uşak kurban olsun ekoso kolaime
o kara gözlerune ela ela leose
yaylaya gideyiken ekoso kolaime
buldum bakir parasi ela ela leose
gelme uşak peşume ekoso kolaime
yersun biçak yarasi ela ela leoseeo
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamamını dinlediniz mi? fenerden sonra da gs'ye de sövüyorlar. Trabzon'a da söverler diye daha fazla dinlemedim.#!/bin/bash
Yorum
-
Hamza Mısır @HAMZAMISIR Bir bakan yrd. olan Abdurrahman Arıcı bir süre önce Ankara Dedeman Otel'de kimin ayağına gitti ve 5.nci kattaki odada kiminle buluştu!
Hamza Mısır @HAMZAMISIR
Mehmet Cem Hanoğlu'nun TS-F.B maçına yardımcı hakem olarak verilmesi için A.Arıcı birilerinden ricada bulundu mu?
Başkanın dün dediklerini doğrular nitelikte. Bizi yakan hakemler genellikle hep yan hakem. O yüzden bizim maçlara fifa kokartlı yan hakem atayın demiştim.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzona küfür falan yok demi.Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamza Mısır @HAMZAMISIR Bir bakan yrd. olan Abdurrahman Arıcı bir süre önce Ankara Dedeman Otel'de kimin ayağına gitti ve 5.nci kattaki odada kiminle buluştu!
Hamza Mısır @HAMZAMISIR
Mehmet Cem Hanoğlu'nun TS-F.B maçına yardımcı hakem olarak verilmesi için A.Arıcı birilerinden ricada bulundu mu?
Başkanın dün dediklerini doğrular nitelikte. Bizi yakan hakemler genellikle hep yan hakem. O yüzden bizim maçlara fifa kokartlı yan hakem atayın demiştim.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bizim felsefemiz Anti-İstanbul ama Beşiktaş'a son iki senedir sempatim var. Geçen sezon Beşiktaş'ta bir cafede tek başıma bizim maçı izlerken.Mekana Çarşı grubundan yaklaşık 10 kişi gelmişti. Adamlar bizi öylesine destekliyordu ki gol olunca sevinmedim onların sevinmelerini izledim. Maç sonunda Bize her yer Trabzon tezahüratlarıyla beni havaya fırlatmamaları kalmıştı. Beşiktaş Çarşı'nda Trabzonspor formamla dolaştığım zamanda dükkanlardan alkışlıyorlardı beni.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
açıklanan rapor doğru ise bi taraflarını yırtmalarına rağmen feneri tam aklayamadıkları eksi puan ile kurtardıkları sonucu çıkar
hiçbir ceza almama şansları etik kurulu başkanına rağmen kalmadı bana göre
değişen maddeler sayesinde ligde kalacaklar
ancak bu durum olaya uefanın müdahalesine kadar geçerli olacak
ondan sonra asıl şenlik başlayacak
Yorum
-
mehmetbaransu @mehmetbaransu Trabzonspor, bu raporun ardından dava açarak şampiyonluk kupasına kavuşacak gibi görünüyor.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
Yorum