Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oy pusulasına trabzonspor yazmak gibi saçma birşey olmasında
    trabzonspor yazarsan yine akp kazanır

babayi kazanir

Yorum

• Kulübe tel açıp hesap sokulmalıdır. Açıklama istiyoruz

Yorum

• Camianın en akıllı adamı ince zekalı Başkan'ımız Sadri Şener.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben uefa ve fifaya da guvenmiyorum. Hic beklemeyin uefa ve fifayi

19 Mar 2012 Başbakan UEFA Başkanı'yla görüştü
          61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• allah askina sadri sener ne yapsin..
            demirorenin okudugu seyleri kesin basbakanin danismanlari
            hazirlamistir..artik tek kumandadan yonetilen bir ulkeyiz..
            hazretleri boyle istedi boyle oldu..
            gecmis olsun..
            allah hepsinin belasini versin.

Yorum

• ßen uefa'ya da güvenmiyorum , hiç bir b.k yapmıcak.Uefa şimdiki TFF yi takar yemiş MAA'yı adamların elindeki belgede dosyadada hiç suç yok.Uefa TFF nin kararına uyucak

Burda yazdım açıklamadan 10 dk önce ben . Uefa bir karar verin uyucaz o karara ama uzatmayın sulandırmayın demiş TFF'ye..

TFF nin açıklamalarındanda bunu anlıyoruz.Uefa şimdiki son belgelere bakarak karar vermek zorunda.

Sadri Şenerciler ve bana esip gürleyenler olumsuz şeyler yazıyorum diye( gercekleri yazıyorum) diye.Şimdi hala saçmalamısımmi diceksiniz.

Hala diyorum UEFA birşey yapmayacak..
              En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 30.04.2012, 11:49.

Yorum

• adamsak tff dekı yonetıcılerı ıstıfa ettırır lıgdeb cekılrıız konuyu derhal uefa fıfa caz olmadı avrupa ınsan hakları mahmekemesıne tasırız bu artık bızım ıcın var olmak yada fıguran olmak mucadelesıdır

Yorum

• %61'le gene Trabzon'u alır uğraşmayın..
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunu neye dayanarak söylüyorsun ? Adam küme düşmeyi kaldırdı,puan silse geçen seneden silmeyecek bide dalga geçer gibi şike sahaya yansımadı diyor ?
                    yeni 58. maddeye göre şikeye teşebbüse 12 puan silme cezası geldi. yeni etik kurulu raporuna göre 4 maç şikeye ağır teşebbüs var. 48 puan yapıyor sildiğinde fb bank asya yolcusu. geçen elde edilen başarılar ve paralarda geri alınıyor. Ts için hiçbir sorun yok. rahat olun.
                    taraf

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Talip Doğan Karlıbel ‏ @TDKARLIBEL

Yanıtla
                      Retweetle
                      Favorilere ekle
                      · Aç

Bence GALATASARAY, BURSA, ve TRABZON adamsa BEŞİKTAŞ ligden çekilsin.
                      hiç kimseye gerek yok şeref davasından vazgeçilen bir ligde TRABZONUN işi yok . Çekin takımı ligden. Bu kadar onursuz şerefsiz olunmaz .

TÜRKİYE de hala adalete inanan var mı . TAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Neyse küfür etmicem . yazıklar olsun. TRABZON a kupa vermemek için bütün herşey hazır. Bitmiştir olay. Artık futbolun F sini bile duymak istemiyorum . Güya eğlence spor du her bi bok karıştı artık .

EĞER onurumuz var ise bize bu lig yakımaz çekilelim

Yorum

• türk futbolu göz göre göre intihar ediyor.
                        Birde avrupa kupalarina, olimpiyatlarina aday oluyor. Bizim neyimize aday olmak.

Yorum

• Hocam hiç yeri değil ama Allah'a iftira atmayın lütfen. Bir müslüman olarak görevimi yapıyorum sadece. Gerisi size kalmış.

Benim mesajım da o mesajım da silinsin lütfen. O nasıl iğrenç mesajdır öyle.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeni 58. maddeye göre şikeye teşebbüse 12 puan silme cezası geldi. yeni etik kurulu raporuna göre 4 maç şikeye ağır teşebbüs var. 48 puan yapıyor sildiğinde fb bank asya yolcusu. geçen elde edilen başarılar ve paralarda geri alınıyor. Ts için hiçbir sorun yok. rahat olun.
                            Çok rahatlattın biz teşekkürler ! PDFK başkanını tanıyor sanırım.

Yorum

• mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu Antworten Retweeten Favorisieren · Öffnen

Basın toplantısının özeti: Birileri bok yedi, biz de bu boku temizlemeye geldik.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 58'i değiştirirken Uefa ile görüşmediklerini söyledi. Uefa bu duruma daha fazla tahammül etmeyecektir. En kallavisinden cezalara hazırlıklı olsunlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X