Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadri şener trabzonlu chp milletvekili akif hamzaçebi'nin fenerbahçeye çalıştığını ve fenerbahçe divan kuruluna seçildiğini söyledi.niye herkes bu konuda sessiz.neden kimsenin ağzını bıçak açmıyor.hani samimiyetiniz.hadi eleştirin bakalım hamzaçebiyi.eleştiremezsiniz tabi.samimiyetsizsiniz!

Yorum

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sadri şener trabzonlu chp milletvekili akif hamzaçebi'nin fenerbahçeye çalıştığını ve fenerbahçe divan kuruluna seçildiğini söyledi.niye herkes bu konuda sessiz.neden kimsenin ağzını bıçak açmıyor.hani samimiyetiniz.hadi eleştirin bakalım hamzaçebiyi.eleştiremezsiniz tabi.samimiyetsizsiniz!
      bize az bile yapmış biz değilmiyiz bu adamlara oy verip meclise yollayan.

şimdi susun başınızı önünüze eğin ve oturun aşşağı. yok kupa mupa.
      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak forro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fenerliler şike yapmadık diyemezmi. la güldürme beni bunların anasını başka adamın altında yakalasan bişe kaybetmişti onu arıyodu der gene utanmazlar bunlar
        Oda dogru ya. Hay ben bunlarin gelmisini gecmisini.....
        TRABZONSPOR

Yorum

• etik kurulu raporunda emin olun fener şike sayısı ilkinden yarıya belki düşer ama yoktur ÇI-KA-MAZ, Etik kurulu raporu bunu yaptımı bütün sorumluluğu üzerine alır ve pfdk, tahkim ve tff her türlü açılacak tazminat davasında yırtar, onlarda uefa nın cezasından sonra görevi kötüye kullanma suçundan yargılanır bu BİRRRR

Diyelim ki el birliği ile Tahkim suç yok dedi, Uefa geldi Ülkeye verdi cezayı, sizin mantığınız alıyormu fenerin bu ligde kalabileceğini, adamlar tek seferde kalemi kırıp 3. lig dedim herkes istediği kadar yırtınsın DÜŞECEKKKK, ceza da Tatlı niyetine, zaten fenerin istediği de bu değilmiydi biz çıkana kadar kimse CL(ŞL)'ye gitmesin...

Ülkemde çıkarlar uğruna herşeyin yapılabileceğini tahmin ediyordum, ama Şeref, Haysiyet, Okudukları Okul bunların fiyatını bilmiyordum Öğrenmiş oldum, Bunlar ruhunu satalı çok olmuş, Halka yeni arz ediyorlar, yada ben çok safım ki bu kadarı da satılmaz diye düşünmüşüm, herşeyi bir fiyatı vardır dediklerinde böbrek satanları..vs gördük ama Ruhunun yanında ADAMLIĞINI satanlar? Galiba Eğitim sistemimizin yada Siyasi görüşlerimizi hatta Birilerinin kendi İnançlarının arasına serpiştirdikleri MÜBAH haline getirilen şeyleri sorgulama zamanı,

Acaba 3 Maymun olup Adaleti Birilerinin çıkarlarına mı Mahküm edeceksin Değerli Büyüklerimiz,

Yönetim istifa diyen fenerli olsun, kimseye faydası olmaz, süreci iyi yönetmeye başladı, Belli ki Kandırıldı? bizimkilerde Karadeniz zekası var ama bir o kadar da İnsanlara güven varmış o da bitmiştir, süreci ele aldılar geç oldu belki ama yeni biri gelse en az bir 6 ay daha ileri atar herşeyi OLMAZ, Altı üstü 1-2 ay daha bu konu konuşulmamalı hatta transfer bile konuşulmamalı çünkü ben fener-gs maçını izlemeye gittiğimde çektikleri eziyeti, o stresi gördüm ve zevk aldım, çünkü herşeyin kumpas olduğunu biliyorlar ama hangimiz daha güçlü bilek güreşindeler haberleri yok, Hadi TS hem gs yi hem fb yi YEN, Dokuz doğurt şikenin Babası ile Anasını...
          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 26.04.2012, 00:13. Sebep: Yanlış kelime kullanmışım :))

Yorum

• hamzaçebi'den önce konuşulması gereken şu an TRabzon milletvekili Bakan Bayraktar'ın cincon kongre üyesi olduğudur.onun ne farkı vardır hamzaçebiden..çıkıp ortalıkta boşboğazlık edip 'ince ayar' yapıyoruz diyen haklıyken anlamsız dedikodulara yol açan Bakanımız! nerdedir şimdi!,merak ediyorum..
            En son Hasan Arslan tarafından düzenlendi; 25.04.2012, 23:32.

Yorum

• üstelik hamzaçebi şu an Bizans! milletvekilidir.Şunu da söyleyeyim konuşulması gereken kimin nereli olduğu,hangi tuttuğu değildir.gündemi saptırmanın manası yok...

Yorum

• Sadri Şener TFF'yi destekliyorduk ama artık bu federasyondan ümidimi kestim diyor.

Çok ince zeka sahibi olmamakla beraber Tahkim Kurulu başkanının Engin Tuzcuoğlu olduğunu duyduğumda işin sonunun ne olacağını anlamıştım.

Çok zekalı başkanımız bunu ancak anlabilmiş,geçmiş olsun!
                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener TFF'yi destekliyorduk ama artık bu federasyondan ümidimi kestim diyor.

Çok ince zeka sahibi olmamakla beraber Tahkim Kurulu başkanının Engin Tuzcuoğlu olduğunu duyduğumda işin sonunun ne olacağını anlamıştım.

abi bende bunu hazmedemiyorum gargamel başkan ali koç ve özdemir ile buluştu anlaştı dediğinde o gece burda adamı yalancılıkla şuçladık ama adam haklı çıktı asıl ihanet o gün yapıldı.

Yorum

• Sadri ŞENER ve yönetim kurulunun şike sürecinde takınmış olduğu tavrı 3 Temmuz 2011 öncesi ve 3 Temmuz 2011 sonrası olarak 2’ye ayırıp değerlendirmenin daha sağlıklı bir yaklaşım olacağını düşünüyorum…

3 Temmuz öncesi süreçte Sadri ŞENER şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi takımının önünü kesmek amacıyla bunca şike ve teşvik primine bulaşmışken Trabzonsporu ucundan köşesinden dahi bu kirliliğe bulaştırmayarak Trabzonspora yapılabilecek en büyük hizmetlerden birisini yapmıştır. Üstelik bunun şike, teşvik primi vb. enstrumanları kullanarak daha önce 2 defa şampiyonluğunu gasp etmiş rakibine karşı yapılmış olması, takdir edilmesi gereken bir duruştur ve bu duruş için kendisine çok şey borçluyuz…

Sadri ŞENER 3 Temmuz sonrası süreçte ise gerek söylemini temiz futboldan ziyade kupa zeminine oturtması gerekse, Uefa ile mücadele edelim anlayışındaki Y.D.’ye Tff başkanlığı seçimlerinde destek vermesi ile basiretsiz bir yönetici profili çizmiştir maalesef… Ancak May, Varlıbaş, ve Albayrak’ın bu kirli futbol ortamında kulübünü temiz tutmayı başarmış Sadri ŞENER’e yönelik eleştirileri de, basiretsizliğin camiamızın ileri gelenlerinin birçoğunun problemi olduğu gerçeğini de gözler önüne sermiştir..

Sadri ŞENER eleştirilmelidir fakat 3 Temmuz öncesi süreç ile ilgili Sadri ŞENER’in hakkını teslim etmeyenlerin 3 Temmuz sonrası süreç ile ilgili eleştirileri kesinlikle samimi değildir…

Sadri ŞENER 3 Temmuz sonrasında izlediği politika ile eleştirilmelidir eleştirilmiştir de. Bu eleştiriler de ülkemizin fiilen padişahı konumundaki Başbakanın aleni şekilde taraf olduğu bir davada Sadri ŞENER’in yapabileceklerinin sınırı da göz önünde bulundurularak yapılmalıdır. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda zaten bu süreçte yönetimin izleyeceği herhangi bir politikanın içerisinde istifa etmeyi gerektirecek stratejik bir hata barındırmayacağı da yadsınamaz bir gerçektir.

Sadri ŞENER’in temiz futbol talep edip etmemesi elde edilecek sonuç açısından çok önemli değildi ama sürekli mağduru olduğumuz kirli futbol ortamının değişmesi adına üzerimize düşen sorumluluğun yerine getirilmesi açısından son derece önemliydi. Başından beri bu tavrı geliştirmeyerek şampiyonluklara bedel stratejik bir hata yapmıştır. Kupa söylemi ise sonuna kadar haklı olduğumuz davamızda basit bir teneke parçasını, adalet ve temiz futbol gibi değerlere tercih ettiğimiz algısı oluşturmuştur.

Her şeye rağmen süreç bitene kadar Sadri ŞENER’e destek olmak, süreç bittiğinde ise onu bu canavarlarla tek başına mücadele etmek zorunda bırakan camiamız mensuplarına hesap sormak hepimizin boynunun borcudur….

Yorum

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadri şener trabzonlu chp milletvekili akif hamzaçebi'nin fenerbahçeye çalıştığını ve fenerbahçe divan kuruluna seçildiğini söyledi.niye herkes bu konuda sessiz.neden kimsenin ağzını bıçak açmıyor.hani samimiyetiniz.hadi eleştirin bakalım hamzaçebiyi.eleştiremezsiniz tabi.samimiyetsizsiniz!

hocam Allah askına su olaya siyaset uzerinden bakma huyundan vazgec lutfen. hamza cebi ahmet mehmet farketmez . hamza cebi yada memleketi Trabzonlu olup, Trabzonlu kimligine yaslanıp degerlerine ihanet edenlerin alayı aynı halt. yemisim akpsini chpsini mhpsini . hepsinin ne mal oldugunu hırsızların siparisleriyle bir pazar gece yarısı jet hızıyla kanun gecirdiklerinde gorduk. bu ulkede siyaset kof güdük kayıkcı kavgasından baska birsey degil. Trabzonda boynuna kaskol asıp kolpadan alexi bakan yapsana diyen gandi kemali de gorduk , kursude hukukun gucu icin dumenden aglayan tayyibi de. neyi savundugunu bile bilmeyen,yırtınmayı nutuk atmak sanan mr piskevutu de. bu adamların derdi adalet madalet degil. isleri siyaset, amacları seni beni bir sekilde ayartmak . hamza cebi fenerliymis , iyi olmus baskanın desifre ettigi .herkes kimin ne oldugunu bilsin. iyi hos guzel de millet gs kongresi oldugunu bile bile e.bayraktara oy attı catır cutur. o nasıl is? olaya salt siyaset penceresinden bakarsan kendini birsekilde inanmak istedigine inandırırsın. herseye ragmen savundugun kisiye ben de senin gibi oy attım gecmiste ama gecen sene buca macından beri ismi aklıma her geldiginde kendisini hakettigi sozlerle anıyorum. bu vakitten sonra benim icin ne siyaset var ne de pislik icinde yuzen bu kirli Turkiye. Adalet oyle yada boyle tecelli edene kadar sadece Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum.
                      En son ESER tarafından düzenlendi; 25.04.2012, 23:44.

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Şener TFF'yi destekliyorduk ama artık bu federasyondan ümidimi kestim diyor.

Fark etseydi ne olabilirdi..destek vermezdi kimse de tınlamazdı..çünkü mesele Sadri Şener'in tepkisini kaale aldırmayacak kadar büyük..kimse duymazdı emin ol..

mesele uefa ile olan problemi halletmek üzerine..yoksa Trabzon birlik olmuş bilmem ne olmuş hepsi hikaye adamlar için..

Ki olup bitenden ufaktan da olsa haberi olması açısından federasyon yönetimine adam sokmamız faydalı bir harekettir..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak forro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ülke futbolu 5 sene avrupadan men yer fenerede hiçbir allahın kulu dokunamaz, buda böyle biline
                          Türk Futboluna cezayı verirken sebep göstermesi lazım Uefanın sebebide Fe-Be diyecek onuda şu lige indirdim diyecek en az 3 altt lig Tff nin yetkislerini gerekirse elinden alır gerekirse tff yi yok sayar oda olmadı üyeliğini iptal eder bu işler öyle kolay değil henüz UEFA son sözünü söylemedi bu febe naparsa yapsın DÜ-ŞE-CEK YANINADA Bİ KAÇ TAKIMIDA LAIP DÜ-ŞE-CEK onlarda malüm şikeye karışan satılmış ŞEHİRLER...Ama biz hep karamsarızya işte en son örneğimizde sensin biraz pozitif enerjiye sahip olun derim...
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• hiç kimse hamza çebi falan demesin başkan tüpçüye oy verirken övünüyordu ince zekasından o zaman bizim ne düşündüğümüz önemi yoktu iş işten geçtik sonra konuşsan ne olur anca kupanın sapını alırsın tabiki onuda verirseler.

Yorum

• Ne açıklanacaksa açıklansın da yarın başkan istifa etmemeli. Öyle bir düşüncesi varsa tabii.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi bende bunu hazmedemiyorum gargamel başkan ali koç ve özdemir ile buluştu anlaştı dediğinde o gece burda adamı yalancılıkla şuçladık ama adam haklı çıktı asıl ihanet o gün yapıldı.
                                Evet dediği gibi çıktı.

Bence bu işin içinde çok işler var.Azize konuşursam herkes yanar dedi,mecliste dört parti birleşip şike cezsını aşağı çektiler.Kupamızı kimse alamaz dedi başbakan çıktı bütün dünyanın gözü önünde fenere ceza vermeyin,gerekirse avrupaya da gitmeyelim dedi.Yine kimseden çıt yok!

Başkalarından bir beklentim yok.Ama kendi camiamızda bile tek yumruk olamadık.Sadri Şener'i eleştiriyorum evet ama başkan çok da yalnız bırakıldı.Tayyipten bu kadar mı korkuyor herkes,kimsenin ağzını bıçak açmıyor.Yıllarca şampiyonluklarımız çalındı diye haykırırken şimdi tescilli olarak şampiyonluğumuz elimizden çalınıyor ve biz yine susuyoruz!

Herkes bembeyaz yoğurda siyah diyor,bir kişi de çıkıp kral çıplak demiyor.Başkanımız bile bir öyle bir böyle konuşuyor.Adam gibi çıkıpta işin başından bu yana bir basın toplantısı bile yapılmadı.Sözde onursal başkanımız may efendi onursuzca açıklamalar yaptı.Eski başkan albayrak ne kupası bile dedi.Özak tayyip kızar diye tek söz edemiyor.

Bu işin sonunda da hakkımızı alamazsak benim için futbol,Trabzonspor,bu ülke... her şey bitmiştir!!!
                                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

Yükleniyor...
                                X