Becremiyorsan bırakıp gideceksin Sayın Başkan.Burda herkes yırtındı ama sen bu işlerde ince zeka gerekir deyip Demiröreni Destekledin şimdi niye konuşuyosun? Hakkın varmı ? Senin desteklediğin bir yönetim değilmi bu? Şimdide istifa ederim diosun et çokta umrumuzda etde dik duracak bir başkan gelsin. Bizdemedikmi sana zamanında demirören ve ekibi hırsız hırsıza oy verme kendi adayını destekle sen bizi zekasızlıkla suçladın adaletin yerini bulacagını söyledin sonuç biz haklı çıktı şimdi hiç şikayet etme hiç olayı saptırma genel kurula gidiceksen buyur git kimse sana dur demez merak etme.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike davasıyla ilgili Futbol Federasyonu'nun adil bir karar vermemesi durumunda görevini bırakacağını söyledi.
niye bu kadar umutsuzluğa bağladı.
anlamadım.
2 gün önce demiröreni aradım herşey normal dememişmiydi?Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo işi geçeceksin şimdi kupa bize verilirse burda başbakan hakkında olumsuz konuşan birçok kişi ne diyecek bize kupayı başbakan verdimi diyecek...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Gün birlik günü, birbirimize düşme lüksümüz yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şener trabzonsporun değilde febenin yöneticisiymiş gibi davrandı süreç boyunca bizide elalemin dilinde alay konusu yaptı. delikanlı gibi masaya yumruğunu vurup verin lan benim kupamı diyemedi habire yok adalet yok bilmem ne hukuka saygımız var susuyoruz ayakları yaptı sonra baktı ki gene kandırıldı tff olayında bu sefer volum yükseltti ama bunlar kameralar önünde kapalı kapılar arkasında neler çeviriyor bilmiyoruz ama başarısız olduğu aşikar aksi olsaydı kupa çoktan müzede yerini almış olurdu.
yazık bu takıma bir tane akıllı yöneticisi yok demekki
aynenTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Siyasilere toz kondurmayan kafa yapısı, neden bir adım ileri gidemediğimizin en büyük göstergesi...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş arada fark var.Kupa bize verilmezse başbakan yüzünden verilmeyecek.Şayet verilirse hakkımız olduğu için verilecek,başbakan lütfettiği için değil.Sen yanlış yerdesin.....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
SON DAKİKA
EMRE - ZOKORA HABERLERİNE YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ
vah ülkem vahhhhhhArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Evet basında konuşmasın olay kapansın gitsin yaşasın ileri demokrasi..
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA
vah ülkem vahhhhhhçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA
vah ülkem vahhhhhh
Yorum
Yorum