Bu fenerasyonun işi çok kolay atacak topu mahkemeye sanırm bir dahaki fenerasyon seçimlerine kadar konuyu kapatacaklar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
KAYNAK:
M.A.A pazartesi 14:00de kulüp başkanlarıyla, 16:00 TFF yönetim kuruluyla toplantı yapılacağını açıkladı....
Bursaspora verilen ceza da aynen böyle verildi.. saatleri bile aynıydı,şekli herşeyi aynıydı..
olumlu çıkacak demiyorum ama pazartesi öğreneceğiz kararıSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmeyenler için bir not o Cnn deki sunucu bayan, Filistin'e giden yardım gemisi için..Giderseniz böyle cezasını çekersiniz mealinden birşeyler söylemişti, Cnn deki sabah toplantısında....:
Yorum
-
Aykut Kocamanin aciklamalirini duydunuz mu?
"Eskişehirspor maçını kazandık, herkes o maçı konuşuyor. Batuhan'ın kafa vuruşu direkten döndü. Sivasspor maçında Mehmet Yıldız asist yaptı ve sadece 10 dakika oynadı. Bucaspor maçında da geriden gelerek maçı 5-3 kazandık. Uzun zamandır ilk kez oynayan Güiza gol attı. Kim Güiza'nın gol atacağını tahmin edebilirdi ki" şeklinde konuştu."
Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Benim anlamadigim su arkadaslar beni aydinlatirsaniz sevinirim.Bu kadar delil varsa (fotograf,telefon kaydi vs.) emniyet neden bu kadar uzatiyor bu isleri. illaki suclari itiraf mi etmeliler?neden basina net bilgi verilmeyip bu kansizlari kodese atmiyor.bazilarina ders olsun demeye calisipta ortbas mi edilecek her sey?
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fenerasyonun işi çok kolay atacak topu mahkemeye sanırm bir dahaki fenerasyon seçimlerine kadar konuyu kapatacaklar...
Tff Mahkemeyi Beklemiyeceğiz Dedi.
15 Temmuza Kadar Karar Çıkacak.
Mahkemeye Bırakma Falan Yok. Tff Açıkladı.
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFebeliler yarın emniyetin önünde toplanacaklarmış.
Yangın var yangın var ben yanıyorum
Şampiyonluk gitti, tutuşuyorum !!
Yazik bee.
Bir Sampiyonluk icin götleri cikacak. 17'tane haksizlik sampiyonlugunuz var iste onlari alinda bir tarafiniza sokun!
İlk olarak canim TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener ne katkisi var ya. Gidin isinize. Juventus kadar Kupami aldilar. Dünya takimimi oldular. Hepsi palavra. Istanbul medyasi ne güzel sisiriyor. Juventus seyircine yazik degil. Senin 20 milyona yazik. Hey gidi hey. O zaman sikeye devam arkadas. Bunlar sokaktan görsem ne yaparim bilmiyorum.
Fener'de de Fener, ne mal insanlar varya.
Biz böyle gidersek, Aziz'de hergün her saat sike yapar adamda vurur.
Sonra iceri alirlar, 20 Milyonluk camia deriz, serbest kalir, vs,...
Hay ben böyle zihniyete...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum