Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elazığspor'un bu haftalar
    bilerek yenildiğini düşünüyorum
    Bülent Uygun gelsin diye..
    Mehmet Ağar bağlantısı olabilir..
    Benim de ilk aklıma gelen AĞAR oldu. Aziz'i ziyaret eden ilklerdendi.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstad,

Benim anlamadığım UEFA neden bunca zamandır bekliyor? Yani diğer şike yapılan ülkelere baktığımızda bir şekilde anında müdahele edip raconu kesen UEFA, neden iş Türkiye'ye gelince bunca zamandır sadece izliyor!

Sion olayında bile 13 Ock'a kadar zaman tanıyan UEFA, iş Türkiye'ye gelince neden ceza kesmek için bekliyor?

Bunun tek nedeni şikecilerin UEFA'daki en büyük destekcisi uyuzun teki olan Şenez Erzik'midir? yoksa, Mehmet Aydınlar ile UEFA zaman mı kaybetmiştir?
      İddianamenin aralık ayında açıklanması,bu aya kadar iddiaların gizlilik zırhında kalması alınması gereken kararların ertelenmesine bahane olmuştu zaten..
      İddianame açıklandıktan sonra yani gizlilik kalktıktan sonra,tff genel kurul kararı alıp süreci 1 ay daha uzatmıştı..
      Genel kuruldan sonra tffnin istifası gelmişti..
      Yeni tffnin oluşturulması aşamasında 1 ay daha süre kazanıldı..

Şimdi de etik kurul raporu tamamlanmadı denilerek süreç yine uzatılıyor..

Kısacası tff bulabildiği tüm yasal boşlukları kullanıyor..

Açıkçası uefa iddianame kabulünden sonra karar isteyebilirdi..ama bu karar ek deliller incelenmedi diye tartışmalı olabilirdi..adamlar her şeyi halledin ve gereken kararı verin diye bekliyorlar..ki sezon ortasında alınabilecek bir kararın da meydana getireceği kaosu istememiş olabilirler..bu nedenle lig sonuna kadar süre verdiler..

Eğer lig sonunda yine bir karar verilmezse,duruma el koyacaklardır..

Yoksa uefanın herhangi bir şeye müsamaha edeceğini düşünmüyorum..
      Herkese Merhaba

Yorum

• elazığspor maçlarında görev yapan hakemlere dikkat etmek lazım. malum mevcut federasyonda aynı ekipten.
        taraf

Yorum

• Şikenin ve şikecinin dostu Tahkim Kurulu! Başka bir tanımlama yapmak zor haklarında.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            UEFA; "Ömür boyu men ederim." diyor. Başbakan; "Şahıslar ceza almalı." diyor.
            Tahkim, aklama merkezi olarak çalışıyor.
            Herkes temiz.
            Bunca sayfanın veciz özeti bu galiba.
            Aynen bu minval üzere...

Yorum

• keşke başkan cas yada fifayla ilgili açıklamaları, sürecin başında hakkımızı vermezseniz 1-2 ay içinde casa gidiyoruz deseydi
              geç kaldı
              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tahkimistedi kdar kaldirsin.FIFA bu konularda cezayi kesiyor.satici bülo ömür boyu men yiyecek.Az kaldi.Elazig bakalim bu hafta ne yapacak.Puanlar birbirine yakin.1-2 yenilgi ve sonrasi kaos.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tahkimistedi kdar kaldirsin.FIFA bu konularda cezayi kesiyor.satici bülo ömür boyu men yiyecek.Az kaldi.Elazig bakalim bu hafta ne yapacak.Puanlar birbirine yakin.1-2 yenilgi ve sonrasi kaos.

elazığspor mühtemelen hakemler tarafından kollanır. federasyonda aynı ekipten değilmi? takipçisi olmak lazım.
                  taraf

Yorum

• dünkü açıklamada başkan :

fb ile 1 ay içinde hem içeride hem dışarıda maç yapacağız diyor ?

hani playoff öncesi cezaları bekliyordu başkan.
                    kendiyle çelişiyor
                    ve devamlı fb ağzıyla konuşuyor.
                    ne demek fb ile bu sene hem içeride hem dışarıda oynayacağız
                    demekki başkan bile fbnin şike yaptığına ve ceza alacağına inanmıyor?
                    En son zarge tarafından düzenlendi; 31.03.2012, 12:09.
                    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Elazığ süper lige çıkarsa futbolun adaleti olmayacağındandır..Deli Hüsnü'yü harcayıp bu şikeciyi işbaşına getiren delikanlı "gakkoş" Elazığ yönetiminde de sevgiler....

Yorum

• Tahkim kurulunun şikeden dolayı tutuklanan ve değişen yasadan dolayı çıkıp tutuksuz yargılanan,henüz aklanmayan insanları tekrar futbolun içine sokması bana göre suçtur..
                        Tahkim üyeleri görevlerini kötüye kullanmaktan hakim karşısında bulabilirler kendilerini..

Uefanın ve Fifanın bu duruma ağır yaptırımlar uygulayacağını düşünüyorum..şu an yapılan şey "şike yok lay lay lom" havasını yaratmaktan ibarettir..

Şüphesiz bu kararlar birilerinin gözetiminde veriliyor..eğer karar verildiği anda aziz yıldırım dışarda olursa o da tahkimden ceza almayacaktır..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tahkim kurulunun şikeden dolayı tutuklanan ve değişen yasadan dolayı çıkıp tutuksuz yargılanan,henüz aklanmayan insanları tekrar futbolun içine sokması bana göre suçtur..
                          Tahkim üyeleri görevlerini kötüye kullanmaktan hakim karşısında bulabilirler kendilerini..

Uefanın ve Fifanın bu duruma ağır yaptırımlar uygulayacağını düşünüyorum..şu an yapılan şey "şike yok lay lay lom" havasını yaratmaktan ibarettir..

Şüphesiz bu kararlar birilerinin gözetiminde veriliyor..eğer karar verildiği anda aziz yıldırım dışarda olursa o da tahkimden ceza almayacaktır..
                          Elin gâvurundan bu kadar medet umacağımız hiç aklımıza gelirmiydi.
                          Ulan Infantino, Ulan Platini;
                          Dinunuzun gıymetini bilun!

Yorum

• o değil de antu da dün bir eleman diyorki :

"bu yıl haketmediği için (şike yapmasına rağmen) avrupa da oynayan beşiktaş ve Trabzonspor yüzünden Türk Futbolu 5 yıl cezalandırılacak öyle mi ? fenerbahçe olarak buna ve bunu söyleyen başbakana karşı çıkmalıyız"

xxxxx

sonra varlığı, yokluğu, hayatı, uzayı srogulamaya başladım...uzak ufuklara daldııııım, gittim...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elin gâvurundan bu kadar medet umacağımız hiç aklımıza gelirmiydi.
                              Ulan Infantino, Ulan Platini;
                              Dinunuzun gıymetini bilun!
                              Ne yapalim etrafimiz Münafiklar ile cevrilmis.Hepsi sözde müslüman.Bakalim öbür tarafta nasi hesap verecekler.Orda PFDK karar verip Tahkim karari bozmuyor.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o değil de antu da dün bir eleman diyorki :

"bu yıl haketmediği için (şike yapmasına rağmen) avrupa da oynayan beşiktaş ve Trabzonspor yüzünden Türk Futbolu 5 yıl cezalandırılacak öyle mi ? fenerbahçe olarak buna ve bunu söyleyen başbakana karşı çıkmalıyız"

xxxxx

sonra varlığı, yokluğu, hayatı, uzayı srogulamaya başladım...uzak ufuklara daldııııım, gittim...
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X