Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ben bu forum'a katıldığım günden beri çok güzel insanlar tanıdım,

Çok keyifli muhabbetler çevirdik, (her konuda)

Ama bundan sonra bu forumu ne takip edeceğim ne de sohpetlerinize ortak olacağım.

Ben de sizler gibi milli duyguları kuvvetli bir arkadaşınızım, hatta yıllardır gecesini gündüzünü savunma sanayinde askerlerimiz için savunma silahları tasarlayarak geçiren biri olarak sanırım bir çok arkadaşımızdan daha milliyetçiyim.

Adam burda Atatürk'e üstü kapalı laf ediyor, üstelik bu adam toplamda 14 bin tane mesaj atmış forumlarda,

Daha sonra bana provakatör diyor,

Sonrasında da bir forum yöneticisi sakin olalım arkadaşlar kavga etmeyelim diye açıklama yapıyor.

Bu forumda yahut bu topraklarda babam, ailem, iş verenlerim dahil hiç bir insan evladı bana provakatör diyemez, bu kimsenin haddine (başbakan dahil) değildir.

Ben gecemi gündüzümü askerlerimiz ölmesin askerimiz güçlensin diye harcıyorum, kazandığım paranın büyük çoğunluğunu da üniversite öğrencilerine burs olarak veriyorum.

Bu lafları hakedecek biri olmadığım gibi bunları duyacağım ortamlarda da bulunamam,

Hadi kalın sağlıcakla,

Bir insanı tanımadan bilmeden kendi kendine yaptığın çıkarımlarla vatan haini ilan edebiliyorsan. "VATAN HAİNİ" dile sakız olmuş vay anasını yaa.
    Git bilader bir dakika bile durma hatta..

Atatürke üstü kapalı laf etmişiz konuyu bilmeyen harbiden de Atatürk'le alakalı birşey yazdım sanacak.. Ulan odamda bile tepede resmi var bee hıyarlar..İftiracsınız ulan iftaracı.
    En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 22.03.2012, 17:57.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Bu sürecin en az hasarla atlatılması,ancak sadece fb ve şike yapan diğer takımların alt kümeye düşürülmesiyle olur..diğer tüm alternatiflerde ülke futbolu ve imajı ağır darbe alacaktır..

Eğer birilerinin amacı sırf fbye bu lekeyi sürmemekse,çok geç artık..o leke ömür boyu alınlarından çıkmayacak..şike kelimesi bundan sonra en çok fenere yakın olacak..şike denince akla fener gelecek..

Hiç olmazsa gereği yapılsın da ülke insanının adalete olan inancı geri getirilsin..
      Herkese Merhaba

Yorum

• artik is belli oldu, is sadece ZAMANa kalmis:

fenerbahce düsecek (bank asyami olur ikinci ligmi olur amatörmü olur belli degil bana göre)
        kupanin teneke kismi bize iade edilir
        fenerden paraciklar alinip bize verilir
        fenerbahce avrupadan bir kac yilda men yer
        bjk, sivas, eses, ibb,.... bunlar ne olur belli degil

diger secenek:
        fb´ye dokunmazlar
        ülke futbolu avrupadan 3-8 yil arasi men yer

ikinci secenegi tercih edecek tff daha anasinin karnindan dogmamistir
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başbakanı savunanlar aykut,ridvan ve acunla bir araya geldiklerinde ne konuştuklarını açıklayabilir mi?Kamuoyu ile neden paylaşılmadı bu görüşme?
          Acun Survivor 2020 için teklif görütmüş diyorlar başbakana.

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O dediğini ben bundan iki üç saat önce yazdım burda.

Bizim eleştirdiğimiz herhangi biri değil, bu ülkenin BAŞBAKANI!

Bir başbakanın belli sorumlulukları var, kendini dünyada çok saygın biri gibi dev aynasında görüp sonra öyle muz cumhuriyeti başbakanı gibi oy kaygısı için bütün bir ülkeyi onca federasyon temsilcilerinin önünde rezil rüsva edemez, belli bir topluluğa yaranacağım diye, çok büyük bir haksızlığında karşısında kalmış diğer kesime bir başbakan olarak böyle yüz çeviremez. Adamsa çıkar doğruları söyler, doğruları savunur. Eğer yapmıyorsa, adam değildir. Sen başbakan olmuşsan artık böyle küçük çıkarları kafandan atacaksın, adam olacaksın!

Sen de çıkmışsın bizi düşüncesiz yerine koyup akıl verdiğini düşünüyorsun.
            iyide arkadaşlar öyle demiş böyle demiş.başbakan kural neyse o uygulanır
            diyemezmiydi.bunu dese ne kaybederdi.demekle kalmayıp uygulasaydı ne kaybederdi.doğru olan bu değilmi.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              artik is belli oldu, is sadece ZAMANa kalmis:

fenerbahce düsecek (bank asyami olur ikinci ligmi olur amatörmü olur belli degil bana göre)
              kupanin teneke kismi bize iade edilir
              fenerden paraciklar alinip bize verilir
              fenerbahce avrupadan bir kac yilda men yer
              bjk, sivas, eses, ibb,.... bunlar ne olur belli degil

diger secenek:
              fb´ye dokunmazlar
              ülke futbolu avrupadan 3-8 yil arasi men yer

ikinci secenegi tercih edecek tff daha anasinin karnindan dogmamistir
              Güzel özetledin, ben de senin gibi düşünüyorum. Bunun bir de kararın zamanına yönelik seçenekleri var diyelim, play-off'tan önce mi olur sonra mı. Onlar küçük hesaplar. Büyük resime baktığımda, dediğin iki seçenek var. Bence Şb'nin yanında Sivas ve Beşiktaş da düşmeli ve büyük ihtimalle TFF düşürmezse UEFA düşürür onları.
              En son Delibas tarafından düzenlendi; 22.03.2012, 18:02.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yanlış yere yazdığım için özür diliyorum. fb ile sivas eşleşirse maç kadıköydemi sivastamı oynanır?
                Fenere sivas da kadıköy.
                Olimpiyat, manisa, ankara, eskişehir, konya, antep, karabük, diyarbakır, izmir de kadıköy. Ne farkeder ki?
                https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Medya'ya en çok kızan tarafız ama onların en çok gazına gelende bizleriz.

Ben sürecin başından beri rahatım.

Medya'daki godoşlar istedikleri gibi yorumlar yapsın.

Suçu işleyen cezasını çekecek.

Uefa basit bi kurum değil, senin Tayyip'ini Başbakan'ını sallamaz.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyide arkadaşlar öyle demiş böyle demiş.başbakan kural neyse o uygulanır
                    diyemezmiydi.bunu dese ne kaybederdi.demekle kalmayıp uygulasaydı ne kaybederdi.doğru olan bu değilmi.
                    Ben de bunu diyorum. Normal bir başbakan böyle çıkarlar uğruna doğrulardan sapmaz.

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      LÜTFEN $U Yazdigimi bi okuyun!!!!!!! yahu heralde nekadar mantiksiz düsüncesiz taraftar varsa bizim foruma toplammislar. siz hangi mantikla basbakani elestiriyorsunuz?? sizce basbakan sizin düsündügünüz gibi gercekten salak mi. yok yani 10 senedir basbakan diye biliyorum ben. acaba neden $ahiz ve kurumlar ayri tutulsun dedi, hic mi düsünemiyorsunuz?? veya hic mi politika diye bisi duymadiniz? baskanin söylemleri tamamen trabzonun sampiyon ve fenerin ceza alacagini gösteriyor. böylece hem fenerli taraftarladan oy kaybetmis olmicak, cünkü söylemleriyle fenerin arkasinda durdugunu gösterecek. ayrica trabzonlu taraftarlardan da oy kaybetmis olmicak cünkü hak yerini bulmus olacak. yani bukardarcik olayi nasil anlamiyorsunuz aklim almiyor. basbakani gercekten cocuk yerine koymussunuz. ama size diyim, hepimiz daha akillidir. kimsenin kalbini kirmak istemiyor. ama durum böyle. iki gündür hic mi fark etmediniz, uefa tamamen siyasetin ve tffnin zittini söylüyor. bizimkiler diyecek ceza olmasin, hic kimseyle kötü olmamak icin. uefa diyecek ceza olacak, neden? cünkü bizimkileri zor durumda birakmamak icin. yani cezayi uefa verdirdi anlamina gelecek. insallah kendimi ifade edebilmisimdir
                      peki sana bir soru
                      dusundugun gibi degilse yani basbakan fb liligini gostermisse ne diyeceksin burdan
                      fb dusmezse ve Ts sampiyon olmazssa
                      13 Vitor Hugo

Yorum

Güzel özetledin, ben de senin gibi düşünüyorum. Bunun bir de kararın zamanına yönelik seçenekleri var diyelim, play-off'tan önce mi olur sonra mı. Onlar küçük hesaplar. Büyük resime baktığımda, dediğin iki seçenek var. Bence Şb'nin yanında Sivas ve Beşiktaş da düşmeli ve büyük ihtimalle TFF düşürmezse UEFA düşerür onları.
                        Avrupaya gidemeyecek takimlarin play-off da ne isi var ?

Onlarin yerine gelecek takimlari bekletip son anda avrupaya hazirliksiz göndermekmi ülkeye faydali olacak ?
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Ben de bunu diyorum. Normal bir başbakan böyle çıkarlar uğruna doğrulardan sapmaz.
                          söylemdemi sapmaz uygulamadamı sapmaz.

Yorum

• beyler bedri salagi hakli infantino' nun trabzon baglantisi hakkinda
                            Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

• Başbakan'ı Allah'(c.c)ye havale ediyorum hakkımıda helal etmiyorum.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                peki sana bir soru
                                dusundugun gibi degilse yani basbakan fb liligini gostermisse ne diyeceksin burdan
                                fb dusmezse ve Ts sampiyon olmazssa
                                yok daha neler
                                fb dusmezse sorumlusu basbakan mi ?
                                bu kadarini fenerliler bile kurgulayamaz

ben de arkadas gibidusunuyorum

aslinda basbakan bi yandan kisiler derken bir yandan ortada sike oldugunu ifade ediyor

fenerlilere karsi taraf tuuyor gibi olmamak icin siyaseten en iyi sekilde soyluyor

unutmayin o bu ulkenin basbakani . ulke futbolunun dunya nezdinde zarar gormemesini , herkesin gonlnu almasini , adaletin de yerini bulmasini istemek zorundadir

ayrica basbakan dusurun suclayin diyemez . her zaman sucsuzdurlar diye umit etmesi gerekir . temennileri oo yonde olmak zorundadir

basbakanlikla taraftarlik arasinda fark vardir .

azicik fenerlilik de vardir illaki tabiki . o kadari da olur .

basbakan olmasaydi biz bu sureci hic gormemis olurduk . bu ulkede senelerce sike yapildi sampiyonluklaimiz calindi . tarihte ilk kez bunlara dur deniyor . hala basbakan suclu

pes
                                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Yükleniyor...
                                X