reserved. (61.sayfa)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yorum
-
o değil de bir şey dikkatimi çekti bülent uygun'u göz altına alan polis memuru adamın kafasından bastırarak arabaya bindiriyor...
ben izleyemedim izleyen var mı?
ohh diyesim geldii@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence bjk ve gs bu ise bulasir mı.. Yapma bunu, yapma bunuuu...
Arkadan ve derinden ne güyyücümüz varsa hepberaber harekete gecirelim.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerium'da atlet-don,tesbih,boncuktan kuş ve uzun maltepe sigara satışları başlamıştır
Sayfa 61:meşale1:BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazi partiler gelecek secimde aday gosterirElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
61 heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum