İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
-
İlk olarak inprise tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya bak yaaa ülkeme bak yöneten insanlara bak. Elin gavurunun ağzının içine bakar duruma düşürdüler bizi hak adelet sıfırTrabzonspor
Yorum
-
ts ve bjk ninde adı şikeyle anılıyor neden sıfır töleransa rağmen uefa ya alındılar:
türkiyede olaylar basında konuşuluyor. söylediğimi tekrar edeyim sıfır tölerans dedim. sıfır tölerans diyince uygun tedbirleri almak gerekir. bu dava türkiye nin meselesi. türkiyedeki şike iddialarına türkiye federasyonu bakacaktır. ancak uefa nezdinde şike olursa biz devreye gireriz ya da tff karar vermezse biz devreye gireriz...
Yorum
-
Sıfır tolerens dedim ama her türlü katı tedbir demek değil uygun yaptırımları almak demektir sıfır tolerans. Bu dava türkiye'nin meselsi şike olmuş mu olmamış mı tff bakacaktır uefa buna direk bakamaz eğer tff devreye girmez ise biz devreye gireriz çünkü 50 üye ülke var ayrım yapamayız.“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan kanaltürk muhabirine bak..
bjk ve bizi ortaya attı..
tam fb yalakası bunlar..
onlar devreye girmezse biz gireriz dedi..
münferit konularda yorum yapmayız..
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO pamuk ellerine kurban bir liverpool daha çeksen en beklenmedik anda kim kızabilir artık sana en yakın şampiyona da real madrid çeksen kızılmaz artık sana infantino reyis.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Federasyonların SUÇ UNSURU GÖRMEDİĞİ takımları biz ceza veremeyiz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum