Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben şimdi çıkıyorum dostlar, gözünüzü seveyim geldiğimde küme düşmüş olmayalım emiçok rica ediyorum....

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      angut forum Nevzat Şakara özel başlık açmış ağlıyorlar. resmen trabzonsporu 2 dakikada akladılar diyorlar.
      - Beter olsun karaktersizler topluluğu...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Atatürk Olimpiyat Stadının net izleyici sayısı 75.145 kişidir. Bu izleyicilerin tamamı %100 görüş alanına sahip olarak müsabakaları izleyebilmektedirler. Bu saynın yönlere göre dağılımı aşağıdaki gibidir.

- Doğu Tribinü 25.522 kişi
        - Batı Tribinü 25.522 kişi
        - Kuzey Tribinü 11.262 kişi (Kale Arkası)
        - Güney Tribinü 11.215 kişi (Kale Arkası)

Batı Tribünlerinde toplam 669 adet basın mensupları için, 335 Protokol için yer bulunmaktadır.

Yorum

• Olimpiyatta olmak,ahh!!!

Yorum

• Şu süreçte Legurhan arkadaş ya da ağabeyimizin gayretleri unutulmaz...Benim bile moralimi diri tuttu
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• hahahahaha http://www.bobiler.org/emenike_oynam...tildi_m216296n
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• kupayı alalım artık sayın MAA, bir zahmet canım ? savaştık biz bu kupa için be savaştık.. sivas maçı sonrası t shirtlerinizde ''biz bu oyunu böyle oynarız'' yazıyordu, volkan g.gönül sevinçten ne dediklerini bilmiyorlardı kendilerince bize gönderme yapıyorlardı evet o gün beddua ettim ve şükürler olsun tuttu. kurtulamazsınıııızzz dü şe cek si nizzz o kupada bize ge le cek !!! birazcık daha bekleriz sorun değil siz delilleri iyice gözden geçirin CL den olduk ama hiç önemi yok paralarıda kupayıda ''seve seve'' alıcaz sizden

not: cidden CL demişken, diyelim kupayı verdiler... direk katılma işi nasıl olacak yani hiç mi şansımız yok gruplara almazlar mı bizi nasıl olacak bu iş ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Can lar hoş kalın hoşça kalın,yarın görüşmek üzere.Tekrar tekrar şükrediyorum Rabbime, hırsızlığın-arsızlığın karşılıksız kalmadığına,anlımızın akıyla bu süreçten çıktığımıza.
                  Ne mutlu Trabzonsporluyum diyene,ne mutlu dürüst temiz yaşayana.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• uc gun once baransunun twitterda attigi mesaj
                    @mehmetbaransu
                    mehmetbaransu
                    Trabzonspor: Nevzat Şakar'ın iki telefon konuşması Trabzonu sıkıntıya sokacak. Karabük maçı öncesi şike ve bir maç öncesi teşvik

baransunun bu mesaji bir tek kendisini zora soktu..inanirligini yitirdi..
                    genc yasli demeden yediden yetmisi, Turkiyedeki butun muhabir,gazeteci,televizyoncu her ne zikkimsa iste..hepsi buyuk birer yalanci..

Yorum

• Hadi federasyon kıvırma artık ver kararını..

Bırak marka değerini ülke ekonomisini düşünmeyi görevini yap..

Kim bekleyecek 15 ağustosu ...
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• YERİN HAZIR GEL ARTIK !
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Murat Özaydınlı serbest birakilmadi Ligtv birakildi diyor CNN serbest degiller diyor :-)

Yorum

• Bu başlığı kapatsak mı artık?Şike soruşturması artık(zaten ilgilendirmemesi gerekiyordu) bizi ilgilendirmiyor)

Yorum

• bu havayla olan benficaya olacak. 3-0
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kozmik odada bizimle ilgili tek bir dosya bile yok muş daha geri sayflara gidersen kaynakları da bulabilirsin bu konu konuşulmuştu şimdi ben yazacam kaynakları da tam hatırlıyamıyorum ama bi çok kişi söyedi bunu
                                oooo güzel ozaman.... şimdi federasyonun yapması gereken tek şey var.... alnımızın akıyla namusumuzla kazandığımız şampiyonluğu hiç zaman kaybetmeden eziklerden alıp bize vermesi ve şampiyonlar ligine direk gitmemizi sağlamaları lazım... yoksa bu işin altından asla kalkamazlar...
                                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X