Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Başkan Alnın açık çık ordan i çoştur bizi hayırlısı.
    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Zeki mazlum bile serbest kaldı ise Nevzat Şakar Allah'ın izni ile hemen çıkacaktır.

Merak ettiğim soru şu ; İfade vermeye kendisi mi geldi yoksa çağırdılarmı?
      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• gözaltı yok demekki..

nevzat başkan savcının izinden dönmesini beklemiş anlaşılan..
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• 29 Temmuz - 11:14 - Futbolda şike soruşturması kapsamında Ankaragücü kalecisi Stefan Senecky ve Uğur Uçar'ın ifade verdiği öğrenildi.
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Nevzat Şakar ifade verip çıkınca FB liler sokaklara döküp olay çıkarırlar şimdi ))
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• evet nevzat şakar da adliyede 1 2 saat sonra bırakırlar biz de rahat ederiz sıkıntı çıkmayacaktır temennisi olan fenerlilere de artık neremizle güleriz bilmiyorum

Yorum

• Nevzat Şakar ifade vermek üzere adliyede .

Skytürk .

Yorum

• nevzat başkan ifadedeymiş,cumaların hayrına inşaallah
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    11.29 - Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Çakar İstanbul adliyesinde...

Allah ımya daha ismini bile doğru yazamıyorlar...
                    Terbiyesizlige gerek yok, genc. Hizli yazdim sonra duzelttim. Haber veriyim dedim. Boyle durup dururken en basit seyden ona buna laf sokmaya calisman dogru degil.

Yorum

• nevzat şakar ifade için adliyeye geldi ntvspor
                      Metin Mert-Lemi-Osman-Ogün-Abdullah-Cengiz-Tolunay-Ünal-Orhan-Hami-Şota

Yorum

• dün bi büyüğümüz yazmıştı yarın gidip ifade verecek diye
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• İlk olarak delidalga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zeki mazlum bile serbest kaldı ise Nevzat Şakar Allah'ın izni ile hemen çıkacaktır.

Merak ettiğim soru şu ; İfade vermeye kendisi mi geldi yoksa çağırdılarmı?
                          mantıken nevzat bey in trabzonda olması gerkiyor eğer istanbuldaysa ona emniyete gideceği bilgisi önceden verilmişti yani büyütülecek bir şey yoktur

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Şakar ifade vermek üzere adliyede .

Skytürk .
                            Şükürler olsun. Versin çıksın da rahatlayalım hep beraber.
                            Hamiş

Yorum

• Dün akşam Nevzat Şakar ın bugün ifadeye gideceğini söylemiştim.İnşallah ifadesini verir ve bir an önce serbest kalır.Bizim için en kritik insan Nezvat Şakar,tff onun ifadesini bekliyor.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nevzat başkan ifadedeymiş,cumaların hayrına inşaallah
                                İnşallah,çok sabrettik,bunu da başarırız.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X