Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuan alınan bilgiye göre Şikeşehir-Trabzonspor maçı teşvik, Zivaz-fb maçları hakkında şike soruşturması yapılıyor.. -Ertem Şener-
    Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

cuk diye oturdu yaa ççç
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sivas kaleciside alınmış
        olleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
        Yerin dibine girsin o.

Yorum

• Hala Lig Tv üyeliği olan var mı?

Yorum

• ercan iti gözaltına alınanlardan top 5 i sıralamışmı

Yorum

• ilk yarı dökülen bir takım 2.lig takımlarına bile kupada yenilmiş perişan vaziyette 2.yarı transfer yapmamış kadroda değişiklik yok gel görki 18 maçta 17 galibiyet 1 berberlik bu kadronun yapamıyacağı birşeydi aykut ise 2.yarı başında kendinden emin 18 de 18i başarmak imkansız ama yaparsa fener yapar demişti evet bugün yaşanalar açık şikemi? evet aykut haklı yaparsa fener yapar.

Yorum

• buvaya kadavmış.

Yorum

• Uzun zamandır güne bu kadar mutlu başlamamıştım. Kalktım kahvaltımı yaptım pc başına geçtim bi baktım genelde 356 kişi. Merakla girdim ve daha iyi bi haber olamazdı.

Şampiyonluğumuzun verilmesini tabiki isterim ama ondan dahada önemlisi Türk futbolunda sayemizde 2.devriminde gerçekleşmesidir.

Yorum

• aziz yıldırım göz altındayken neden gülüyor?
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Bir dk. Emre mevzusu ne oldu?
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• ALLAHIM adaletin bi yerde tecelli eder biliyorum hayırlısıyla cezalarını bu dünyada çeksinler ki diğer taraftaki sıcaklıkları bir nebze azalsın...

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kamu yararı sözkonusu olduğunda sonradan çıkan kanunlar geriye doğru işletilebilir.yani o olay da yeni yasa kapsamında değerlendirilir...
                          genç kardeşim 8 yıllık avukat abinden daha iyi bileceksen sen yorumla ben susayım...
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• çok basit, eskişehir fener maçında doğai.nesini çekekcek polis sorucak bununla görüştünmü, hayır derse sunucan önüne bak kayıtlarda görüşmüşsün, sonra anlattırıcan ne görüştün, sonrada diğer muhattablarla karşılaştırıcan onlar ne demiş? bir gün sıkı sorgulasalar hepsi bülbül gibi öter...
                            Trabzonspor

Yorum

• Satılmış ESKİŞEHİİİİİİİİİİİİİİİR
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                incelenen maç sayısı az bence fenerin ankaragücü, kayseri, eskişehir, sivas maçları incelenmeli,
                                O maçlar çıkış noktası olur. Başka maçlara da sıçrar ifadelerle beraber.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X