Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem ahali maç başlığına gitmiyor başlık fiilen buraya gelir...Cezası ne ise verin sayın yöneticiler
2-1 mağlubiyet iyi sonuç mu ?Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın skorundan ziyade biz bu maça çıkmıyoruz deseydik..
Ne kaybederdik ne kazanırdık..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu konuyu basindan beri hemen hemen bütün yorumlarini okudum....su an benim düsüncem nevzat beyin bi telefon görüsmesi yada iki telefon görüsmesi var....bunlarda tffnin elinde...onlarda feneri kurtarmaya calisirken bizim yönetime sizden ses cikmasin fener düserse sizde düsersininiz demislerdir....o yüzden bizden cit yok.....cok karamsar bi bakis acisi olabilir ama bence bu isin asli böyle...insallah yanilirim ama her seye zir zir aciklama yapan yönetim birden bire suspus oldu...bunun aciklamasida asla su an sessiz kalma geregi oldugunu düsünmüyorum....medya bizi üce ayirip dörde katliyor...ve yönetim normal sartlar altinda bu isi asla yorumsuz birakmazdi....sadri senerin dedigi gibi "sahsi adima bisey yok" ama bu demek degildirki hicbisey yok.....ne yazikki bu serefsiz tff 10 maci sikeyle alan takimla sadece bir iki telefon görüsmesi yapan takima ayni cezayi verecek....sakin bana havayi bozuyorsun falan demeyin bence bu isin asli böyle.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehukukun pazarligi olmaz elbette ki tememnim de olmamasi yonunde ama soz konusu tff ve olaylara yillardir suren adaletsiz yaklasimi olunca ister istemez aklimiza geliyor. bu tff baskani yakin gecmiste kisilerin yaptigi kurumlari baglamaz diyen kisi. benim kume dusecegimiz gibi bir endisem hic bir zaman olmadi ama olayin adilce cozumlenecegi konusunda suphelerim var. insallah tff sadece hukuka gore kararlar alir
Yorum
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz eglenelim...
ingilizce dersi alan bir Fb li ve Ts li muhabbet eder?
Fb li..
-Champion me.
Ts li..
-Nah you.. me.
Fb li..
-you???
Ts li..
-yes, me.. go to power?
FB li..
- o ne demek lan?
Ts li..
- "Gucune mi gitti" demek...
hahahaha
turkish english buna derim iste
Yorum
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz eglenelim...
ingilizce dersi alan bir Fb li ve Ts li muhabbet eder?
Fb li..
-Champion me.
Ts li..
-Nah you.. me.
Fb li..
-you???
Ts li..
-yes, me.. go to power?
FB li..
- o ne demek lan?
Ts li..
- "Gucune mi gitti" demek...
çeviri muhteşem
Yorum
-
Arkadaslar atladiginiz bir husus var; o da yapilan her sike icin bir alt lige düsürme var. Bizim icin 1 mac tespit ettiler ve bizi 1 alt lige düsürdüler diyelim, peki feneri nereye düsürecekler, kapisina direk kilit vurulmasi lazim.Zaten zorlandiklari asil konu bu.Eger fener bank asyaya düserse bize hicbisey yapamazlar.Fenerin düsürülemsi ise sadece göz boyama olmus olur.Hicbir zaman hakettigi cezanin karsiligi degil.
Yorum
-
bugünkü gazeta haberlerini okuduktan sonra fenerin kesin düşeceğine ve bizide bu kumpasa düşürmek istendiğine kanaat getirdim.
Hangi gazeteyi açsam ''Fener düşsede sponsoru bırakmıyor, fener düşsede topçular gitmiyor, fener varyaa kesserle acımaz öyle yani..'' tarzında haberler var yavaştan gazını alıyorlar ve %99 düşecekler (İNŞALLAH). Önemli olan burda bizim yönetimin akıllı olup hem sukunet içinde olayı takip etmesi gerektiğindede sert bir şekilde tepkisini koymasıdır. İnşALLaH bu kirli tezgahtan alnımızın akıyla çıkarız..
Yorum
-
İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar atladiginiz bir husus var; o da yapilan her sike icin bir alt lige düsürme var. Bizim icin 1 mac tespit ettiler ve bizi 1 alt lige düsürdüler diyelim, peki feneri nereye düsürecekler, kapisina direk kilit vurulmasi lazim.Zaten zorlandiklari asil konu bu.Eger fener bank asyaya düserse bize hicbisey yapamazlar.Fenerin düsürülemsi ise sadece göz boyama olmus olur.Hicbir zaman hakettigi cezanin karsiligi degil.
Yorum
-
İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de son sampiyonlugumuzda trt'de Trabzon'da halkla roportaj yapiyorlardi. Bir dedeye sordular neler hissediyorsunuz diye? 'hicbirsey hissetmiyorum usagim biz alistik, buzim icin sampiyonluk hamsi yemek gibi birsey artik' demisti. Ben o dedeyi sucluyorum. Vefat etmistir herhalde, Allah rahmet eylesin!
Bu roportaji hatirlayan var mi benim gibi?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem ahali maç başlığına gitmiyor başlık fiilen buraya gelir...Cezası ne ise verin sayın yöneticiler
2-1 mağlubiyet iyi sonuç mu ?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahce`nin, bugün PFDK`nin verdigi cezayi gözönüne alarak ligten düsürülecegine kesinlikle inanmiyorum.
Bosuna heveslenmeyin derim.
Yorum
-
bakalım türk futbolunun yanında olan d-smart ,maçtaki yayıncı kuruluş olarak şikayette bulunacak mı..2 maç nedir yahu..10 saniye için ortalığı kaldıranlar, meslektaşlarına hakaret yağmasına rağmen seslerini çıkaramadılar..
Türk futbolu sadece yönetici, topçu veya hakemle temizlenmez..kendisini spor yazarı deyip ağzından tutuğu takımın salyası akan adamlardan da temizlenmesi lazım..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum