Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca bir de sağ kanat istiyormuş...Duyum tabi...
    Kanat kalmadi but verelim.

Yorum

Madem ahali maç başlığına gitmiyor başlık fiilen buraya gelir...Cezası ne ise verin sayın yöneticiler

2-1 mağlubiyet iyi sonuç mu ?
      Aynisini obur baslikta yazdim. Ben raziyim 2-1'e. Deplasmanda gol atmak sart cunku. Gerci skor tahminim 1-1. Haydi hayirlisi...
      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçın skorundan ziyade biz bu maça çıkmıyoruz deseydik..

Ne kaybederdik ne kazanırdık..
        Ne yazık ki endüstriyel futbol bu tip "delikanlılıklara" hiç uygun bir zemin değil...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar bu konuyu basindan beri hemen hemen bütün yorumlarini okudum....su an benim düsüncem nevzat beyin bi telefon görüsmesi yada iki telefon görüsmesi var....bunlarda tffnin elinde...onlarda feneri kurtarmaya calisirken bizim yönetime sizden ses cikmasin fener düserse sizde düsersininiz demislerdir....o yüzden bizden cit yok.....cok karamsar bi bakis acisi olabilir ama bence bu isin asli böyle...insallah yanilirim ama her seye zir zir aciklama yapan yönetim birden bire suspus oldu...bunun aciklamasida asla su an sessiz kalma geregi oldugunu düsünmüyorum....medya bizi üce ayirip dörde katliyor...ve yönetim normal sartlar altinda bu isi asla yorumsuz birakmazdi....sadri senerin dedigi gibi "sahsi adima bisey yok" ama bu demek degildirki hicbisey yok.....ne yazikki bu serefsiz tff 10 maci sikeyle alan takimla sadece bir iki telefon görüsmesi yapan takima ayni cezayi verecek....sakin bana havayi bozuyorsun falan demeyin bence bu isin asli böyle.
          Ya arkadaşlar böyle bir şey olabilirmi, Başkan yada diğerleri yönetim olarak bir araya gelip konuşmuyorlarmı birbirlerine sormuyorlarmı beyler bu tür girişimde bulunanınız oldumu ? Fenerliler gibi içerde değillerki. Olmadıysa neden sussunlarki federasyonun restine karşılık eğer varsa tabi böyle bir rest. Bu olay saçma geliyor bana
          GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hukukun pazarligi olmaz elbette ki tememnim de olmamasi yonunde ama soz konusu tff ve olaylara yillardir suren adaletsiz yaklasimi olunca ister istemez aklimiza geliyor. bu tff baskani yakin gecmiste kisilerin yaptigi kurumlari baglamaz diyen kisi. benim kume dusecegimiz gibi bir endisem hic bir zaman olmadi ama olayin adilce cozumlenecegi konusunda suphelerim var. insallah tff sadece hukuka gore kararlar alir
            Tamam adillik konusu tartışma konusudur ve hayatın her alanı için geçerlidir...Mesela ŞAKHTAR maçı sonrası verilen ceza adil mi değil...Cezayı aldılar azda olsa aldılar yani..Burada ki sıkıntı SPORDA ŞİDDET YASASI öyle bir hazırlanmış ki, düşünün bir ülkede deniz yok ve denizcilikle alakalı kanun çıkartıyorlar nasılsa deniz yok diyerek ne varsa yığmışlar içine...Yapanın ellerine sağlık ANAYASA HUKUK PROF.HAKKI KÖYLÜ....Bu yasaya göre eğer gazetelerde okuduklarımız vs doğruysa fenerin 2. amatöre kadar yolu var olur mu dersen olmaz ne yaparlar hafiflet ordan burdan kırp en az 2. lig ve orda da eksi puanla başlaması olur...

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz eglenelim...

ingilizce dersi alan bir Fb li ve Ts li muhabbet eder?

Fb li..
              -Champion me.

Ts li..
              -Nah you.. me.

Fb li..
              -you???

Ts li..
              -yes, me.. go to power?

FB li..
              - o ne demek lan?

Ts li..
              - "Gucune mi gitti" demek...

hahahaha
              turkish english buna derim iste

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz eglenelim...

ingilizce dersi alan bir Fb li ve Ts li muhabbet eder?

Fb li..
                -Champion me.

Ts li..
                -Nah you.. me.

Fb li..
                -you???

Ts li..
                -yes, me.. go to power?

FB li..
                - o ne demek lan?

Ts li..
                - "Gucune mi gitti" demek...

bugün ilk defa güldüm
                çeviri muhteşem

Yorum

• Arkadaslar atladiginiz bir husus var; o da yapilan her sike icin bir alt lige düsürme var. Bizim icin 1 mac tespit ettiler ve bizi 1 alt lige düsürdüler diyelim, peki feneri nereye düsürecekler, kapisina direk kilit vurulmasi lazim.Zaten zorlandiklari asil konu bu.Eger fener bank asyaya düserse bize hicbisey yapamazlar.Fenerin düsürülemsi ise sadece göz boyama olmus olur.Hicbir zaman hakettigi cezanin karsiligi degil.

Yorum

• bugünkü gazeta haberlerini okuduktan sonra fenerin kesin düşeceğine ve bizide bu kumpasa düşürmek istendiğine kanaat getirdim.
                    Hangi gazeteyi açsam ''Fener düşsede sponsoru bırakmıyor, fener düşsede topçular gitmiyor, fener varyaa kesserle acımaz öyle yani..'' tarzında haberler var yavaştan gazını alıyorlar ve %99 düşecekler (İNŞALLAH). Önemli olan burda bizim yönetimin akıllı olup hem sukunet içinde olayı takip etmesi gerektiğindede sert bir şekilde tepkisini koymasıdır. İnşALLaH bu kirli tezgahtan alnımızın akıyla çıkarız..

Yorum

• Fenerbahce`nin, bugün PFDK`nin verdigi cezayi gözönüne alarak ligten düsürülecegine kesinlikle inanmiyorum.
                      Bosuna heveslenmeyin derim.

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar atladiginiz bir husus var; o da yapilan her sike icin bir alt lige düsürme var. Bizim icin 1 mac tespit ettiler ve bizi 1 alt lige düsürdüler diyelim, peki feneri nereye düsürecekler, kapisina direk kilit vurulmasi lazim.Zaten zorlandiklari asil konu bu.Eger fener bank asyaya düserse bize hicbisey yapamazlar.Fenerin düsürülemsi ise sadece göz boyama olmus olur.Hicbir zaman hakettigi cezanin karsiligi degil.
                        Her maç için 1 alt lige düşürme olayına hiçbir talimatta rastlamadım.Varsa paylaşabilirmisiniz?

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir de son sampiyonlugumuzda trt'de Trabzon'da halkla roportaj yapiyorlardi. Bir dedeye sordular neler hissediyorsunuz diye? 'hicbirsey hissetmiyorum usagim biz alistik, buzim icin sampiyonluk hamsi yemek gibi birsey artik' demisti. Ben o dedeyi sucluyorum. Vefat etmistir herhalde, Allah rahmet eylesin!
                          Bu roportaji hatirlayan var mi benim gibi?
                          Madem öyle Liverpool'ın şampiyon olamamasının nedeni ne acaba???

Yorum

Madem ahali maç başlığına gitmiyor başlık fiilen buraya gelir...Cezası ne ise verin sayın yöneticiler

2-1 mağlubiyet iyi sonuç mu ?
                            Yenilgiyi kimse istemez ama illaki bir yenilgi olacaksa 0-1 den ziyade 2-1 i tercih ederim. Deplasmanda 0-1 yenilirseniz, kendi evinizde 2-0 yenmeniz gerekiyor turu gecmek icin ama deplasmanda 2-1 yenilirseniz, kendi evinizde 1-0 yenerseniz turu gecersiniz.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahce`nin, bugün PFDK`nin verdigi cezayi gözönüne alarak ligten düsürülecegine kesinlikle inanmiyorum.
                              Bosuna heveslenmeyin derim.
                              afedersin sayın abim ama feneri düşürmemek g.t ister.o döt daha kimsede yok.her maç alanen şike olur.mecbur fener düşürülecek.sivasta peşinde.

Yorum

• bakalım türk futbolunun yanında olan d-smart ,maçtaki yayıncı kuruluş olarak şikayette bulunacak mı..2 maç nedir yahu..10 saniye için ortalığı kaldıranlar, meslektaşlarına hakaret yağmasına rağmen seslerini çıkaramadılar..

Türk futbolu sadece yönetici, topçu veya hakemle temizlenmez..kendisini spor yazarı deyip ağzından tutuğu takımın salyası akan adamlardan da temizlenmesi lazım..
                                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X