Olay çıkması süper olmuş Uefa'da görsün nasıl bi camia alduklarını, fbyi bu saatten sonra ancak Allah kurtarır ayvayı yediler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçeliler'in basına saldırması Türk filmlerindeki "Durun, siz kardeşsiniz" repliğini hatırlattı bana.............
Yorum
-
bu görüntüleri sadece biz değil bu akşam bütün dünya görmüştür. görmediyse de yarın görür zaten. şimdi sorarım hadi bunlar düşmedi hadi bunlar ş.ligine gittiler. hangi avrupa takımı gelip bu stadyuma çıkmak ister onca şeyden sonra ? kendi kendilerini bitirdiler vallahigece gece çok güldük yine en büyük eğlence fenevbahçe
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim müsadenle alıyorum
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar uefa emniyet den delilleri istedimi ? öyle birsey duymustum ama bulamadim hicbir yerde..
Oradan da basiretleri bağlanacak inşaallah..
Rezillik diz boyu..
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle80 darbesinde darbecilere yagcilik yapiyordu, sonra cillere, sonra erbakana, simdi de iktidara., onun icin ideoloji yoktur hakim guc vardir. agir libostur kendileri . abicigi de fbye yagcilik yap, kitlesi genistir kirtil atarlar sana demis belli ki o da deniyor sansini iste..
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleG.Antep maçı 4-1 bitti .Kim dedi 2-2 diye ?
Yorum
-
bravo fb yönetimi şike ve ceteden tutuklu adamın tişörtünü satarsanız 5 gün 5 eylem al sana eylem kim dur diyecek bu suç şebekesine adamlar alanade tehdit ediyornasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi fifa bazı delillere ulaşmış, türkiyeye gönderdir delilleri.
Rezillik diz boyu..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi fifa bazı delillere ulaşmış, türkiyeye gönderdir delilleri.
Rezillik diz boyu..fifa konu hakkinda 3 hafta icinde aciklama yapacagini söyledi..herhalde ay sonuna kadar kesinlik kazanir durumlari..
mutlaka tff den bilgi siziyor onlara..resmi sitelerinde ucmuslar..her gün sayfalar dolusu tehdit bildirileri yayinliyorlar..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVayyy Fatih abi sen nerelerdesin yahu mesajını gören hacı olur
2-3 bin kilometre uzaktayım.
Habu fenerli gebeşlere gülmekle meşgulüm.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum