Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler az önce adliyenin önündeydim sadri şener arabayla geldi.Rahat görünüyordu arabanın içinde.Merat etmeyelim.Galeyena gelmeyelim...
    Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• tum yonetim kurulunu alsaydilar bari..

lan fenerin bukadar adami cikmadi be
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Öyle bir haber yok ama!

Yorum

• Evet haber61 de yazdı.4 yonetici gozaltında
          федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Allah sizin gibi yönetimin Trabzonu resmen bitirdiler geldiği günkü görevlerini yerine getirerek takımımızı batırdılar.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başka bi yer 4 yöneticiyle ilgili haber vermiyo
              cnn Türk te canlı yayında dedi 2 kere söyledi

Yorum

• Arkadaslar, 1-2 derken neredeyse tum yonetim kurulunu alacaklar. Ben ne suclu nede sucsuz olduklarina soyliyebilirim ama gordugum kadariyla fenerde aynen bu surecten gecti ve gecerken hep sucsusz yarin oburgun cikacagiz dediler ve sonunda kendilerini metrisde buldular. Bizimle neredeyse ayni surec...
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu CNN ve Habertürk hangi Dünyadan Haber yapiyor ya nerden cikti 4 kisi
                  anlık durdu son dakika sonra kalktı başka bi yerdede yok
                  KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• CNN ve Habertürk verdi haberi Son dakika olarak..

Hasan Yener ve Caner den başka diğer 2si kim acaba ?

Yorum

• Verildi mi bilmiyorum.

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Gs Bşk. Ünal Aysal

(UEFA)

Yorum

• Bence bu işin b.ku çıktı.
                        Adamları ifade almak için çağırıyorsun, sonra ne oluyor da gözaltına alıyorsun?Açıklama yapan da yok.
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 4 yönetici mi;??? sıra biz taraftarlara geliyor galiba......

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haberi kaldırdılar şu an da noluyo arkadaş
                            medya üstümüze oynuyor resmen lanet olsun ya toplancan 10 15 20 bin ne kadarsa gün boyu bunları protesto edecen arkadaş bu ne ya nasıl bi ülkede yaşıyoruz bu nedir ya tiksindirdiler iyce kendilerinden

Yorum

• Bu 4 yönetici muhabbeti nereden çıktı? Üç kanalı birden takip ediyorum ancak öyle bir bilgi olmadı..
                              Murat & Yeşim
                              FATİH
                              GÖKDENİZ---Loading
                              BAYRAKTAR

Yorum

• Allah Allah kimmiş bu 4 yönetici ya. Hadi ikisini anladık diğer ikisi kim yani hiç yoktu böyle bir durum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X