Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ülkede sağ-sol yoktur arkadaşlar, NAMUSLU-NAMUSSUZ vardır.

Ben yaklaşık 10 yıldır hep aynı formatta yazarım, ilk okuyanlara hep ağır gelir ama ya 1 ya 3 sene sonra dediğime gelinir.

Buralarda çok siyasi tartışma yapıldı ben hep dedim ki, hepsi birbirinden leş, siyasetin ana amacı YANDAŞA PEŞKEŞ...

Tatlı su solcusu bazı arkadaşlar vardı, ülkeyi terkedecek tribine giren, sanki dezenformasyon sadece SAĞ siyasetçilerde gibi, misal Trabzonlu Albayrak grubu ihale alınca hülooooo diyip sol fikrin 100 yıllık babası-kalesi-temsilcisi 3 büyütülmüşün hamisi Koç grubunun Altay tankı-Tüpraş-Petkimi devletten çalar mahiyette almasına ses çıkarmaz(sadece bu 2 şirketin değeri 20 yılda yandaş diye alanların tamamından fazla, SEK sütü-otoyolları katınca 2000 senesinde son 100 yıl özelleştirmelerin %40 ını KOÇ almış).

Bu ülkede Anadolu insanı ötekidir, sağ siyasi sol ise ticari iktidar kardeşidir...

Trabzonlu iş insanı Nevzat Aydın, apaçık deklare eden solcu ya kendini, Yemek Sepetini bilmem kaç milyon USD ye sattı, şu an CEO olarak yönetiyor, aaaa 21 milyon insanımızın verisini ÇALDIRMIŞ (!) yersen... Profesyonelce tezgahı iyi biliyorlar, kökünü kurutuyorlar, ama kök altta ya aaa pardon ağaç kurudu diyorlar...

Bu kadar emeğe girip niye yazdım, kardeşim bırakın sağı-solu, namuslu-namussuz diye ayırıp namuslu kim varsa çekip sarılın...
    Büyük bir kısmına katılmakla beraber bir ekleme yapayım. Anadolu insanı ötekidir evet ama Anadolu insanı namuslu adamı da pek sevmez.

Anadolu insanının 'öteki' olması nasıl gerçekleşti, hangi süreçlerden geçerek bu oldu, saatlerce üzerine konuşabiliriz. Kendi adıma en vahim olan durum ise kendilerini 'bizden biri, halk insanı, Anadolu insanı' olarak görenlerin gücü ele geçirdiğinde herkesten fazla Anadolu insanını ezmesi hatta ötekileştirmesidir.

Namuslu insan kısmına tekrar döneyim. Anadolu insanı efendi adam sevmez, efendi görünce kafasına vurmaya çalışır. Anadolu insanı mesela öğrenci sevmez, öğrenci ahlak bozandır ama sokakta üniversite öğrencisi kız çocukları rahat rahat gezemez. Özellikle de 'öteki' olan Anadolu'da...

Anadolu'da doğdum. Anadolu'nun kısmen büyük bir şehrinde okudum, büyük şehirlerde yaşadım, vakit geçirdim... Evet, Anadolu insanı ötekidir ama Anadolu insanı da önce bir dönüp kendine bakacak bence.

Nevzat Aydın, bir şirket, verileri çaldırmış. Evet, güvenlik açığıdır. Koca devlet vatandaşının verilerini çaldırdı yakın tarihte. Nezvat Aydın'a çekilen kılıçların hiçbiri çekilmedi. Çünkü... Anadolu insanı

Forumda pek siyaset konuşmak istemem ama 45 tane 7-8 yaşında çocuğa tecevüz edilince 'bir defadan bir şey olmaz' diyen ve olayın yaşandığı kurumu açık tutmaya devam eden adamların yanında Aziz Yıldırım bile namus timsali kalır.

Şike konusuna gelince bütün siyasi partiler FB'yi aklamak için birlik oldu ama ben ışık tutanı bilirim. Hatta birkaç defa daha da yazdım burada asıl suçlu Trabzon halkıdır. Maalesef Trabzonspor'u yalnız bıraktılar. Sözün özü bu toplum kötü bir toplum. Benim pek umudum yok. E siyasileri de sonuçta bu toplum yetiştiriyor, hatta 'öteki' dediğimiz Anadolu yetiştiriyor bütün siyasileri.

Çözüm eğitimde ama bak konu yine aynı yere çıkacak: 'Biz okumuş insanlar yerine okumamış insanların ferasetine güveniyoruz.' dendi bu ülkede. Teknoloji bakanı 'Bu bilgisayar işleri falan karışık, gençler çok bulaşmayın kafayı yersiniz.' dedi. Güler misin ağlar mısın?
    En son jönts tarafından düzenlendi; 01.04.2021, 17:07.

Yorum

• 3 Temmuz Şike Davasında sürecin içinde olan bütün şike yapanlar hapis cezası aldı yalnız bir şikeci atlandı, bu ali koç bizzat şike sürecinin içindeki en önemli isim, şikeci ali koç'da en az 3 sene hapiste ceza yatacak kadar cezalandırılmalı! aziz yıldırım hapiste ceza yattı ama asıl ali koç'un hapis cezası alması lazım...

Yorum

• bu nasıl bir kulüptür yahu, lan çıkıp 2 kelam söz de siz etsenize şikebahçenin istediği 9 şampiyonluğa. bir taneyi zaten çaldılar 9 tane daha haksız yere elde etmelerinden neden hiç rahatsızlığınızı dile getirmiyorsunuz ? gs'den başka konuşan karşı çıkan yok yahu. biz ve bjk ne diye susuyor ?? yarın bir gün 9 şampiyonluğu elde ettiklerinde ne yapacaksınız sayfalarınızdan tebrik mesajı mı paylaşacaksınız ? SUSMAYIN !

Yorum

• Fenerin gs davetine nispeten bizde gelin şike belgeleriyle hesaplaşalım diye hemen sorti yapmalıyız. Hadi Ağaoğlu bekliyoruz acilen hemde.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerin gs davetine nispeten bizde gelin şike belgeleriyle hesaplaşalım diye hemen sorti yapmalıyız. Hadi Ağaoğlu bekliyoruz acilen hemde.
            O belge dediğimiz şeylere 'kumpas' diyorlar. Yersen. Hangi tv kanalı böyle bir tartışmayı kabul eder? Hiçbiri.

Şu cümleyi kuran adama Silivri yolu gözükür. Yazarken bile içim sıkıldı, çok kötü durumdayız.

Yorum

• Ali Koç uyanık adam.
              Sahada başarısız olunca dikkatleri bu şekilde dağıtıyor.
              Bakın gündemi nasıl değişti.
              Kimse Ali Koç a bu kadar para harcadın kaç sene oldu elle tutulur bir başarı yok diye sormuyor artık.

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Koç uyanık adam.
                Sahada başarısız olunca dikkatleri bu şekilde dağıtıyor.
                Bakın gündemi nasıl değişti.
                Kimse Ali Koç a bu kadar para harcadın kaç sene oldu elle tutulur bir başarı yok diye sormuyor artık.

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                Ahlakta da şike yapıyor KOÇ
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Eski futbolcu Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 'tanık' olarak ifadeye çağrıldı.

Twitter da okudum, adam emre ye filan sallamis.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                  HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eski futbolcu Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 'tanık' olarak ifadeye çağrıldı.

İyice bir karışsın şu şikebahçe de sollayıp 3.bitirsek ne koyar ama Koç'a
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eski futbolcu Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 'tanık' olarak ifadeye çağrıldı.

Bu çirkef heriften medet umuyorum. Karaktersiz bir kişilik.
                      Şikecilerin adamlarını bu foruma yazarak foruma leke sürüyoruz.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ***GeNÇ***

Yorum

• TFF FIFA başvurusunun taahhütname ihlali olduğunu, Trabzonspor un lisansının iptal edilebileceğini falan mı söylemiş? Twitter da 3-4 yerde okudum.
                        Hay hay...

Bu saatten sonra davayı çekenin şerefinden şüphe duyarım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TFF FIFA başvurusunun taahhütname ihlali olduğunu, Trabzonspor un lisansının iptal edilebileceğini falan mı söylemiş? Twitter da 3-4 yerde okudum.
                          Hay hay...

İddiasında haklı olabilir TFF. Fakat böyle bir şey varsa, ve dava da geri çekilirse şeref kısmının altına imza atarım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TFF FIFA başvurusunun taahhütname ihlali olduğunu, Trabzonspor un lisansının iptal edilebileceğini falan mı söylemiş? Twitter da 3-4 yerde okudum.
                            Hay hay...

İnşallah böyle bir şey vardır
                            Davayı çekenin namusundan şüphe duyarım!
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Trabzonspor'un lisansının iptal edilmesi ne demek, ben anlamadım?

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un lisansının iptal edilmesi ne demek, ben anlamadım?
                                Trabzonsporun kulüp lisansını iptal eder ligden atarız demek benim anladığım
                                TRABZONSPOR
                                Mustafa Kemal ATATÜRK
                                NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                                ŞAMPİYON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X