''Dogru söyleyeni 9 Köyden kovarlar'', simdiye kadar böyle gercek ve hakkiki aciklamalari önceki Antrenörlerimiz yapmadi. Ziya Dogan sus pus gitti, Senol Hoca yanlisliklari kendine saydi, basina aciklamadi. Iste gercek AntenörVahid Hoca,Takimda ne yanlisliklar varsa bunlari bilmemiz lazim, oda acikliyor. Ne yapsin yalan mi söylesin, yok ikinci devre Sampiyonuz mu desin???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basin Toplantisi Hakkinda ki Yorumlar
Daraltma
X
-
Adam sanki BMN forumuna girmis gibiydi nickini degistirmis forumda mi geziniyo ne tamamen aylardir bizim söylediklerimizi söyledi sonuna kadar yanindayim bence çok degerli bir teknik direktör insallah harcamazlar ben çok begeniyorum...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Kimse operasyondan korkmasin. Iyi transferler yapilamayabilir ama en azindan takimda huzurlu saglikli disiplinli bir ortam yaratilir. Bir Kayseri, Sivas, Gençler çok mu kaliteli oyunculara sahipler sanki. Adamlar bir duzen oturtmuslar, o sayede iyi gidiyorlar. Real Madrid'de o kadar iyi topcu var da ne oluyor sanki.Takimda huzuru bozan, disiplin olusmasini engellyen kim varsa boyle davranmaya son vermeli, yoksa kim olursa olsun, mantikli bir sekilde çabucak elden çikarilmali.
Ayrica yeri burasi olmayabilir ama, Trabzondaolup Rizemaçina gidecek arkadaslar Vahid Hocaya destek olup onun arkasinda durdugumuzu gostermeliller. Boylece, taraftar olarak belki yonetimin ve hocalarin yapamadigini yapip futbolculara da gozdagi vermis olabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak owenank tarafından gönderildi
Kimse operasyondan korkmasin. Iyi transferler yapilamayabilir ama en azindan takimda huzurlu saglikli disiplinli bir ortam yaratilir. Bir Kayseri, Sivas, Gençler çok mu kaliteli oyunculara sahipler sanki. Adamlar bir duzen oturtmuslar, o sayede iyi gidiyorlar. Real Madrid'de o kadar iyi topcu var da ne oluyor sanki.Takimda huzuru bozan, disiplin olusmasini engellyen kim varsa boyle davranmaya son vermeli, yoksa kim olursa olsun, mantikli bir sekilde çabucak elden çikarilmali.
Ayrica yeri burasi olmayabilir ama, Trabzondaolup Rizemaçina gidecek arkadaslar Vahid Hocaya destek olup onun arkasinda durdugumuzu gostermeliller. Boylece, taraftar olarak belki yonetimin ve hocalarin yapamadigini yapip futbolculara da gozdagi vermis olabiliriz.
Bunlara ek olarak kendilerine artik yeni bir hedef belirlemeliler daha fazla geç kalmadan. En azindan biz gelecek sezon UEFA'da mücadele etmeliyiz onun için bu sene kalan maçlarda bu hedef için gerekli puanlari toplamaliyiz demeliler.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Insallah dedigini yapar.Ancak seçim dönemine gelmesi bu olayi biraz ters kaldi gibime geliyor.Vahid gider yine bu olay ortada kalir ona yanarim.Bu takimdaki disiplinsizligin çözümlenmesi gerek.Vahid hoca eger bu kararindan dönerse vay haline.Ama yine de bu açiklamayi yapmasini dogru buluyorum belki birilerine biseyler anlatir.keyif adamı ..
Yorum
-
Ben vahid hocanin basindan beri basarili olacagina inananlardanim ve haala destek veriyorum. Konusmalarinda gercekleri patir patir dökmüs agzindan. Agzina saglik vahid hoca. Bu sene olmasada yeni gelecek yönetimle (umarim hoca yollanmaz istekleri yerine getirilmeye çalisilir) basariyi yakalayagimiza inaniyorum. Insallah bir terslik olmaz.- impossible ? what does it mean ?
Yorum
Yorum