Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Alalh' im YArabbim...!!! Sampiyon olmamizami sevinseeeeem, habu düdükleri yandigimize sevinsem Allah' im Allah' im [img]smileys/smiley36.gif[/img]Helal olsun sizlere be [img]smileys/smiley1.gif[/img]Yahu arkadaslar, habu tepeli kanarya kuslariyla( tepeli diyorum çünkü hala tartisma konusudur simgelerinde ki kanarya kusunun cinsinin ne oldugu [img]smileys/smiley4.gif[/img]) ugrasmaktan neden bu kadar haz aliyorum...!!?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Allah bea.. uleyn niye bu kadar haz aliyorum ben bu salakbahçenin yenilmesinden.. yildizi,genci, a takimi b takimi farketmiyor.. bu inbelere ne sekilde olursa olsun üstünlük sagladik mi degmeyin benim keyfime.. [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
süper resim, bu resmi kullanalim arkadaslar, becerikli arkadaslar bu resmi isleyip dolasima sunsun bi zahmet...
bu arada kardeslerimizi tebrik ediyoruz..feneri yenip sampiyon olmanin zevkini o yasta yasadilar ya bu onlara yeter...maçtan sonra faroz oynayan ayaklarina, yüreklerine saglik.....
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum