Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Gençler Sampiyon!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Süper Gençler Sampiyon!!!

Süper Genç Takim eskisehirde finalde ezikleri uzatmada gelen golle 2-1 yenerek türkiye sampiyonu oldu..!!!

Darisi Bizim B-Genç'In Basina...
    Sadece \'\' 5 \'\'

Tebrikler.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Oy oy oy oy

Hemde ezikleri yenerek, moralim yerine geldi

Tebrikler usaklara, Allah basarilarini daim etsin.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Yemede yaninda yat[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        keyif adamı ..

Yorum

helal olsun usaklara...

tebrikler...!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

oOoOOoOoOoOoOo SAMPIYON TRABZON'UM OoOoOoOoOo

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

2.fotoda eziklerin pisman,magdur ve ezikçe bakislari.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              keyif adamı ..

Yorum

Alalh' im YArabbim...!!! Sampiyon olmamizami sevinseeeeem, habu düdükleri yandigimize sevinsem Allah' im Allah' im [img]smileys/smiley36.gif[/img]Helal olsun sizlere be [img]smileys/smiley1.gif[/img]Yahu arkadaslar, habu tepeli kanarya kuslariyla( tepeli diyorum çünkü hala tartisma konusudur simgelerinde ki kanarya kusunun cinsinin ne oldugu [img]smileys/smiley4.gif[/img]) ugrasmaktan neden bu kadar haz aliyorum...!!?
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

allah razi olsun yaaaaaa

ayaklarina saglik
                  Azrail pesimi birak
                  Ben ölecek adam degilim

Yorum

Tebrikler gençlere. Devami gelir insallah.
                    www.trabzonspor.ailesiyiz.biz

Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe

Yorum

Allah bea.. uleyn niye bu kadar haz aliyorum ben bu salakbahçenin yenilmesinden.. yildizi,genci, a takimi b takimi farketmiyor.. bu inbelere ne sekilde olursa olsun üstünlük sagladik mi degmeyin benim keyfime.. [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

helal olsun usaklara....

saygilar...
                      NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

sanpiyon olmak güzel hele birde ezikleri yenip olmak çokdaha güzel hehe
                        Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                        Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Az daha en güzel resim koyulamayacakmis buraya...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Tebrikler, gençlerimizle ne kadar gurur duysak azdir. Insallah abileri de bizi mutlu eder. Yakarim o zaman dünyayi .zisinoli

Yorum

süper resim, bu resmi kullanalim arkadaslar, becerikli arkadaslar bu resmi isleyip dolasima sunsun bi zahmet...

bu arada kardeslerimizi tebrik ediyoruz..feneri yenip sampiyon olmanin zevkini o yasta yasadilar ya bu onlara yeter...maçtan sonra faroz oynayan ayaklarina, yüreklerine saglik.....
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Çalışıyor...
                              X