Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kötü Gidişin Nedenleri... Çözüm Yolları...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takimin bastan asagiya yenilenmesi lazim( bir kaç futbolcu hariç).

takima genç TS asigi oyuncular takviye edilmeli....
    bende aynı görüşe sahibim
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende aynı görüşe sahibim
      ne tuhaftırki 2005 yılında yapılan yorum şimdide geçerli...

Yorum

• Kötü gidişin sebebi yıllar öncesinden beri sürdürülen yanlış politikalar.Çözüm ise camianın ileri gelenlerinin sen ben kavgasını bırakıp dısarıya karsı güçlü durabilmesi ,birlik olabilmesindedir.Çünkü kim başkan olursa olsun en az onun kadar guclu bı muhalefet oluyo karsısında ve sen ben kavgasına gırısıyolar.Yok camia birlesmez ise bi kaç ii fubolcu ,iyi bi TD vede bıraz iyi bi yönetimin bırazda şansın yardımıyla bi arada görev yapmasını beklemelıyız
        Söylesem tesiri yok
        Sussam gönül razı değil.
        adrenalinn

Yorum

• Bu sezon bence bitti ama şimdiden ziya doğandan kurtulursak en azından yeni teknik direktör yeni yönetimle önümüzdeki yılın planlarını yapabilir
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

futbolcusundan baskanina kadar herkes suclu toplu temizlik sart!
            İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              futbolcusundan baskanina kadar herkes suclu toplu temizlik sart!
              Böyle toptancı anlayışları bırakalım.Var olan durumu iyileştirelim.

Yorum

sezon öncesinde çok iyi bi hazırlık kampı gecirmemiz gerekior (gerci biz 2 ay öncesinden başladıkda ne oldu) başkan sıfatıyla getirilecek insanları yönetim üyeleri iyide arastırsınlar elini kolunus allayan başkan olursa görüyorsunuz başımıza gelenleri
                futbolcu trnsfer edecegiz diye bi sezon peşinde koştugun adamı alamayıp transfer günün sonunda kimligi belirgin olmayan birilerinin transfer edilmesi son derece yalnısdır... adımız duyulsun diye tranzfer yapmak degil amacımız aldıgımız her insanın takıma katkıda bulunması için transfer ediyoruz
                ayrıca takımdan gidip gitmeyecek oyuncuları başkan secmesin kardeşim yaa bize en gerekli adamları en olmadık zamanlarda 3 kuruş kazanma pahasına satıyorsunuz
                aslında bu sorunlar hiç bitmez yaa gene neyse yazdık bişiler
                BMN | ANTALYA
                Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

Yonetim ve teknik heyet degisecek.Ilk adim bu olmali.
                  "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

Lig eski kolay lig değil
                    Kadro Manisadan bile zayıf
                    Sadece Trabzonspor ismi puan topluyor.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

Ben bu takımın kadrosu zayıf diyenlerin aklına şaşıyorum. Takımdan ayrılan futbolculara özellikle yabancı futbolculara bir bakın. Stepanov, Eller, Marcelinho. Bu adamların şimdi hangi takımlarda nasıl oynadıklarını bir araştırın lütfen. Syzmek gibi klüp tarihinin en isabetli transferi neden kaçtı bir düşünün. Bugün Premier Lig'de fırtına gibi esen Manchester City'nin ilk 11'inde Musampa'nın oynadığını hatırlayın. Jun'a ise hiç gelmiyorum. Buna rağmen Ziya çıkıyor diyor ki "3 büyüklerin elinde olan paranın 1/5'i ben de olsa bakın o zaman ne olur". Ulan daha ne olsun be. Ya varya ben bunları bayram sabahı okudum ve Trabzon'a bir bilet alıp gidip Ziya'nın evini basmak geldi yüreğime. Adam ayda 80 milyarı cukka ediyor dediklerine bak. Allah belasını versin.

Yorum

yoneyımmın degişmesi lazım
                        Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

klasık 1 cvp vercem bu konuya yenı 1 kana ıhtıyacımız var nedense
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

kötü gidiş nedeni kötü yönetim. bunu ister teknik adamla ilişkilendirin isterseniz yönetimle...çözüm yollarını üretmek faklılıkla mümkün - klasik denilen taze kan ile- ama bu oyuncu olmayabilir. Çünkü taraftar hazır ve sürekli destek veriyo eğer takımda herhangi bir kıpırtı görülse taraftar yaptığının mislini yapmaya hazır...
                            [ille d' 7]

Yorum

-Ba$kan dvm etmeli fakat cok iyi yeni yöneticiler almali....
                              -ara dönemde yeno hoca (ersun yanal)....
                              -ara dönemde en az 2-3 oyuncu hele orta saha ve forvete...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

bence ılk once yonetım sonra zıya sonrası maglum bıse kalmıyo takım sonra ıyı gıder
                                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Çalışıyor...
                                X