İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kötü Gidişin Nedenleri... Çözüm Yolları...
Daraltma
X
-
İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende aynı görüşe sahibimne tuhaftırki 2005 yılında yapılan yorum şimdide geçerli...
Yorum
-
Kötü gidişin sebebi yıllar öncesinden beri sürdürülen yanlış politikalar.Çözüm ise camianın ileri gelenlerinin sen ben kavgasını bırakıp dısarıya karsı güçlü durabilmesi ,birlik olabilmesindedir.Çünkü kim başkan olursa olsun en az onun kadar guclu bı muhalefet oluyo karsısında ve sen ben kavgasına gırısıyolar.Yok camia birlesmez ise bi kaç ii fubolcu ,iyi bi TD vede bıraz iyi bi yönetimin bırazda şansın yardımıyla bi arada görev yapmasını beklemelıyızSöylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcusundan baskanina kadar herkes suclu toplu temizlik sart!
Yorum
-
sezon öncesinde çok iyi bi hazırlık kampı gecirmemiz gerekior (gerci biz 2 ay öncesinden başladıkda ne oldu) başkan sıfatıyla getirilecek insanları yönetim üyeleri iyide arastırsınlar elini kolunus allayan başkan olursa görüyorsunuz başımıza gelenleri
futbolcu trnsfer edecegiz diye bi sezon peşinde koştugun adamı alamayıp transfer günün sonunda kimligi belirgin olmayan birilerinin transfer edilmesi son derece yalnısdır... adımız duyulsun diye tranzfer yapmak degil amacımız aldıgımız her insanın takıma katkıda bulunması için transfer ediyoruz
ayrıca takımdan gidip gitmeyecek oyuncuları başkan secmesin kardeşim yaa bize en gerekli adamları en olmadık zamanlarda 3 kuruş kazanma pahasına satıyorsunuz
aslında bu sorunlar hiç bitmez yaa gene neyse yazdık bişilerBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
Ben bu takımın kadrosu zayıf diyenlerin aklına şaşıyorum. Takımdan ayrılan futbolculara özellikle yabancı futbolculara bir bakın. Stepanov, Eller, Marcelinho. Bu adamların şimdi hangi takımlarda nasıl oynadıklarını bir araştırın lütfen. Syzmek gibi klüp tarihinin en isabetli transferi neden kaçtı bir düşünün. Bugün Premier Lig'de fırtına gibi esen Manchester City'nin ilk 11'inde Musampa'nın oynadığını hatırlayın. Jun'a ise hiç gelmiyorum. Buna rağmen Ziya çıkıyor diyor ki "3 büyüklerin elinde olan paranın 1/5'i ben de olsa bakın o zaman ne olur". Ulan daha ne olsun be. Ya varya ben bunları bayram sabahı okudum ve Trabzon'a bir bilet alıp gidip Ziya'nın evini basmak geldi yüreğime. Adam ayda 80 milyarı cukka ediyor dediklerine bak. Allah belasını versin.
Yorum
-
kötü gidiş nedeni kötü yönetim. bunu ister teknik adamla ilişkilendirin isterseniz yönetimle...çözüm yollarını üretmek faklılıkla mümkün - klasik denilen taze kan ile- ama bu oyuncu olmayabilir. Çünkü taraftar hazır ve sürekli destek veriyo eğer takımda herhangi bir kıpırtı görülse taraftar yaptığının mislini yapmaya hazır...[ille d' 7]
Yorum
Yorum