Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Aslında duvarlara sendikaların astığı afişlerden yapıp her tarafa yapıştırmak lazım.Belki bi kaç kişi uyanır.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle olacağı belliydi.

İbrahim Yazıcıyı seçim sonrası tutuklayanlar Eskişehir maçını,Emenike olayını,Sezer transferini v.s. incelese futbol temizlenir.Ama
      olmaz İstanbul takımları borcu varsa devlet öder,durumu kötüye giderse "elbirliğiyle" kurtarılır,her zaman destek verilir ama Anadolu takımıysa dibine kadar soruşturulur.
      bu yazı herşeyi çok iyi özetliyor
      Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• uefa'ya neden gidilmedi diye soranlar oluyor. Nedeni belli Senez Erzik var, fenerin lobisi var orda, hasiralti edilirdi orada ki fifaya dahi gidilmemis. Kabullenilmis gozukuyor su anda.

Yorum

• sorarız demi hesabı.
          Emre Trabzonlu imis. sehire cagirip bir Ts formasi giydirsek. su bahsettigi cocugu Tsli felan der simdi
          13 Vitor Hugo

Yorum

• uyanmak mı? ... kan uykusundayız. daha çok hakkımız yenir.
            Entropi İyidir.

Yorum

• Sonuc?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yakında açıklanır ve takipsizlik kararı verilir..

Yorum

• Aziz dava!..
                  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Gizli kalması gereken bilgileri temin ettiği gerekçesiyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle" yargılanıyormuş, biliyor musunuz?.
                  Duruşmada "Mesleğiniz" sorusuna "Fenerbahçe Başkanıyım" diye verdiği yanıtı yargıç kabul etmemiş. "Fenerbahçe Başkanlığı meslek değildir" deyip "İş adamı" yazdırmış.
                  Şimdi, bu bütün gazeteler ve televizyonlar için fevkalade ilginç bir haber değil mi?.
                  Peki niye yok?.
                  Bu gizlenecek, saklanacak haber mi?.
                  Kim baskı yapıyor da, haber sansürleniyor?.
                  Ben tüm ayrıntıları HaberTürk'te okudum, başka yerde de rastlamadım. Kaçırdıysam, kaçırdıklarımdan özür dilerim, eğer haberi başarı ile gizleyerek vermedilerse.. Zira bu haber manşetlik..
                  Mesela Uğur Dündar, artık izlemez olduğum Star Ana haberde görüntüleriyle verdi mi bu haberi, vermedi mi, çok merak ediyorum?.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• arkadaşlar ümitsizlik etmeyelim.Soruşturma aşaması gizli olduğundan haberdar olmamaız doğaldır.biraz bekleyelim
                    eğer aranızda soruşturma numarasını bilen varsa ben uyaptan e-imzamla soruşturma hakkınbda sizi haberdar edebilirim...
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• bu baslığın kapatılıp, Türk futbolunun düzenıne çomak sokmaktan vazgeçmemız lazım!..adamlar şaka yaptık dıyor,azızle melıh travestılerı sarmaş dolas olmus neyın peşındeyız hala.

Yorum

• Bu dava olayı Tayyip Erdoğan- Melih Gokçek ikilisinin, Trabzonspor tarafından gleen tepkileri azaltmak adına gönül almak adına olaylardır..

Ne demiştim..

Seçim akşam yanı 12 hazırandan sonra bu işi unutun)

Seçim sonuçları da istedikleri gibi oldu zaten)

Kendinizi kandırmayın
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Olmaz o iş

Yorum

• ya adam bırak fenerbahceyi ankarasporun ligde olup olmayacağını bile tayin ediyor ona daha ne olur

yönetim istifa
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya adam bırak fenerbahceyi ankarasporun ligde olup olmayacağını bile tayin ediyor ona daha ne olur

yönetim istifa
                              süper ligden düşüren de aziz yıldırım'ın ta kendisi

olan şike davasına olur deliller gökcek ailesinde baba-oğul işi kapatır artık
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu dava olayı Tayyip Erdoğan- Melih Gokçek ikilisinin, Trabzonspor tarafından gleen tepkileri azaltmak adına gönül almak adına olaylardır..

Ne demiştim..

Seçim akşam yanı 12 hazırandan sonra bu işi unutun)

Seçim sonuçları da istedikleri gibi oldu zaten)

Kendinizi kandırmayın

kesinlikle, birebir bu düşünceleri onaylıyorum . ben de böyle düşünüyorum.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X