Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şikeciler ve şak şakcıları trabzondaydı!

Yorum

Bende sonuç olarak bir şey çıkartmayacaklarını düşünüyorum,kılıflar şimdiden hazırlanıyordur....
      Ama herkes bilecekki bu şampiyonluk temiz değil....
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        boşuna ümitlenmeyelim bence bu işin ucu o kadar derinlere gitmez Emreye 5-6 maç ceza verip kapatırlar bu konuyu
        Bence bundanda ümitlenme dostum, ihale menajere kalacak derim. En fazla iptal ederler lisansını, eh aziz iş ayarlar onada...

Yorum

Soruşturma açılması talimatını Aziz vermiştir kimse boşa hayallere kapılmasın!!!!

Yorum

Ya hu zaten TFF yi taraft tutmakla suçluyoruz. Şimdi bu fenerasyon kalkacak ta fb olayına tarafsız gözle bakıp öyle mi inceleme yapıcak. Allah aşkına buna inanan Trabzonsporlu var mı aramızda?

Bozacının şahidi şıracı olacak. Tek umut FİFA!

Ve sadece bu mesajlaşma olayıyla kalmamalı. Emenie olayı var herkesin gözünün içine baka baka eskişehir olayı gerçekleşti. Üzerine gidilmeli.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

1 maçı değil,irdele çoğunu!

Yorum

Bir şey çıkar mı dersiniz..Bence çıkmaz.

(UEFA)

Yorum

TFF nin yapacak birseyi yok. şikeyi tespit etselerde susarlar. AMA asıl olan FİFA ya sikayet edilmesidir. bu sene ligi eline ayagına bulaştıran yönetim inşallah bu konuda güzel bir dosya hazırlayarak bu işin uzmanlarının görüsünü alarakta FİFA ya başvurur. onlar bastırırsa bizim tff de olayın üstüne gitmek zorunda kalır. dosya hakem hatalarından art niyetleri ön planda olmalı. Mesela bülent yıldırımın eses maçında tolganın sakatlıgından dolayı 4 dk duran maçı sadece 3 dk uzatması maçı 0-0 bitirme çabasından. emenike ve sezer olayları. Vede sadece emre olayı degil gençler kalecisininde araştırılması.bizim ankaragücü helede bjk maçlarında verilmeyen penaltılarımız art niyetle dolu. azizin hakem açıklamaları. hatta enson köşe yazarları hakkında konusmaları. bunlar mafya ayagıyla türk futboluna yön verme gayretlerinin açıkca göstergesidir. ha şampiyonluk bizim mi olsun bole istemem. yeterki onların yaptıkları dünyaca bilinsin. (en çokta şenol hocaya üzülüyorum. bu ülke milli takımını dünya 3. yapmış adama yapılırmı bu haksızlık.)
                  2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

aynsını biz yapsaydık türkiyede yer yerinden oynardı...

Yorum

SAVCILIK soruşturmasında Okumuş'un ceza alabileceği dile getirilirken, suç unsuruna rastlanması durumunda "Sporda Şiddet Yasası'na göre; yüzde 50 artırılarak 5 ile 12 yıl arasında ceza verilebilecek. Cumhuriyet savcılığına intikal eden olayda suç unsuruna rastlandığı takdirde, Futbol Federasyonu Etik Kurulu da konuyu araştıracak. Bu doğrultuda Emre'ye ceza verilebilecek ve menajer Okumuş'un da FIFA lisansı iptal edilebilecek.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Fazla soruşturmasınlar, istemedikleri sonuç çıkabilir ortaya...
                        Hamiş

Yorum

17 kez şampiyon olup 19 kez şampiyon gibi sevinen takım

@tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Hani diyorum ki yaparlar mı bi insanlık ?
                            Gerçekten de adam gibi inceleyip, herkesin hakkını teslim ederler mi ?
                            Uzun sürmüyor zaten...
                            Yaptıkları aklıma geliyor, midem bulanıyor...
                            Hamiş

Yorum

“MESAJLARIN hepsi montajlanmış. Üstü kapatılarak veriliyor. Bunun gerçekleştiği iddia edilen yerde ben yokum. Kağan’ı tanımam etmem. 5 hafta önce bir kere gördüm. Benden maç için (F.Bahçe-A.Gücü) iki bilet istedi. Ekrem’le (Okumuş) BBM’de (BlackBerry Messenger) yazışırken “Abi benim biletler ne oldu?” diye sormuş. Ekrem de Emre abin söz verdi” diye yazmış. O mesajları montajlayarak yayınlıyorlar. Benim olmadığım yerde varmışım gibi konuşuyorlar.

Madem öyle idi Kemalettin Göktaş ile konuşurken niye 2 bilet olayını söylemedi?

2 Bilet için söz vermeye ne gerek var? Alt tarafı 2 bilet 100-200 lira.

Senaryo oluşturmuş aklınca. Az akıllıca şeyler kursalar ya. Yemedim bu 2 bilet işini !
                              @tsmustafakemal

Yorum

Bisey cikmaz biliyoruz hepimiz ama bu isin de reziliyi var hic olmasa dunya duysun boyle olaylarin icinde olduklarini.
                                En buyuk ihtimal su menajerlere ceza felan verirler , fenere ceza vermez bu fenerasyon. Ahmet Gokcek adim kadar eminim ki Emre de vardi o olayin icinde demisti...
                                Zaten bunlarin sikesi tek bu mactan degilki , ikinci yarida her kotu gittikleri zaman hakemler kurtardi birde her onemli mac oncesi rakipin en iyi oyuncusuyla ugrastiler hep (sezer, emenike,...). Turkiyede bu islerin cozulmesi icin cok ama cooook seyin degismesi lazim. Italya bakin Juventusi ne ettiler , adamlar o sike olayindan sonra bi turlu toparlanamadiler anlayin ne buyuk hakem gucleri vardi arkalarinda eskiden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X