Göz boyamadan başka bir şey değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/17921141.asp?gid=381
Alın size şike cevabı başbakan çıktı açıkladı bu başlıkları kapatın gitsin .Başbakan açıkladı herkes evettt dedi bu başlıklar kapatılsın artık.
bizi resmen basin ve medyanin önüne atti
Yorum
-
Niye sadece Ankaragücü maçı ile ilgiliki bu soruşturma. Fb nin ikinci yarının başından itibaren tüm maçlarının öncesi sonrası telefon görüşmeleri. güvenlik kameraları görüntüleri, kim kimle nerde buluşmuş,hepsinin araştırılması yapılması lazım. Eskişehir spor kulubu başkanı ve hocası da dahil tabi. Ayrıca Aziz yıldırımın telefon konuşmaları. Yapıyorsanız şu işi tam yapın. Tabi yerseeee
Yorum
-
Dede soylarından Trabzonluyum bunu geçmiştede bugünde gururla söyledim herkes bilir Trabzon insanının ne kadar vatanını ülkesini toprağını bayrağını sevdiğini ve bizim oranın insanını anlatırken mertliği haksızlıklara başkalıdırıştaki cesareti yanında yüreğinin yanında aklınıda taşıdığıdır...
Ancak ülkenin büyük bir çoğunluğunun yaşadığı ( yandaşların göremediği) ekonomik ve sosyolojik travmaların ne yazikki belkide en çok etkilediği şehirlerin ilk sıralarında benim puslu şehrim. Ve belkide çekilen bir çok sıkıntıya merhem olarak gördüğü tek sevdasıdır Trabzonspor oysa belirli dönemlerde sistemli çalışmalarla hep kesilmiştir önü başarının ve hep ödün vermediğiyle övünülen şehrimin insanı aslında ödün verilmek zorunda bırakıldığını bildiği halde son dönemlerde değil isyan etmek sesini tamamen kısmak zorunda kalmıştır çünkü içten zapt edilmiştir kalesi eli ayağı bağlı kıpırdayamaz durumdadır.
En basit örneği stadyum için verilme sözü verilmiş olan 6 trilyon ve gelmiş olduğu söylenen 1.5 trilyon lira sanki birilerinin özel harcırahından bağış yapıp keyif bağışladığı şekilde servis edilmiştir zihinlere ancak ne yazıkki çıkıp hiç bir ileri gelen bizden çaldıklarınızın kdvsi bile değil bu diyememiştir. Çünkü birilerinin karından bağları hala kurumamıştır. yazık çok yazık sanırım yıllarca söylediğimiz bizans sanırım artık içimizde bizi bizle vuruyor ve biz sadece izliyor acıyla...Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Belki futbolcuya ceza gelir.Bir parmak bal çalarlar ağzımıza olur biter..
Düzen belli,aktörler belli,anlayış belli..
Değişen hiçbir şey olmaz..
Malesef...Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Farzedin ki (atıyorum) ilk yarı oynanan Konya-Fener gibi eften püften bir maçta Fener'in yanlışlıkla 9 yabancı oynattığı şimdi farkedildi.Özür dileriz kural hatası oldu,şampiyonluk iptal diyebilir mi federasyon.Emre'ye beş maç ceza bile kabulümdür.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarzedin ki (atıyorum) ilk yarı oynanan Konya-Fener gibi eften püften bir maçta Fener'in yanlışlıkla 9 yabancı oynattığı şimdi farkedildi.Özür dileriz kural hatası oldu,şampiyonluk iptal diyebilir mi federasyon.Emre'ye beş maç ceza bile kabulümdür.
Eğer o koltuklarda oturuyorlarsa söylemeleri gerekir.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum