Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bi de karabük ve eskişehir maçlarını inceleseler... Ah şöyle vicdanlı bir adam çıksa da, gerçekleri anlatsa. Emenike' nin oynamamamsı için ne gibi görüşmeler yapıldı bir ortalığa dökülse. Bülent Uygun' a kimler ne dedi de öyle bir kadro çıkardı o maça, birileri söylese. Pislik bir değil ki, her taraftan pislik akıyor.

Bu adamlar bu tür işlere istisnasız her sene başvuruyorlar, bu sene ilk değil. Ama bu sene 17 de 16 yapabilmek için abartmaları gerekiyordu, abarttılar o kadar.

Yorum

Adamlar işin sonunda bişey olmayacağını biliyorlar.
      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

birsey cikmiyacak belki 1 kisiye ceza verip kapatacaklar herzaman yapitiklari gibi
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Olacağı söyleyeyim size not ettik bu foruma da aynısı çıkacak sizde buradasınız bende

Olay tamamen managerin başına yıkılacak belki lisansını iptal ederler emreye olaydan haberi olmadığı(!!!!!) için bir ceza vermezler.
          Sonrada öptük sizleri atı alan üsküdarı değil tüm avrupayı geçti deyip el sallarlar.

Not: İnşallah yanılıyorumdur da örnek teşkil edecek bir ceza verirler bunlara.
          ---------------------------------------
          KARADENİZ
          TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

bugün miting ile bu konunun da üzeri kapatılmış oldu.. şaibe yok hakkıyla demek inceden mesajdır tff ye..

kara gün 31 mayıs olarak tarihimize geçmiştir..
            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Es es , Kayseri , Karabük , Konya maçlarını da unutma !
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

EMENİKE transferinin altında bence asıl bomba,ama nasıl dökülür,kim uğraşır ve cesaret eder,hiç kimse....Mesajı atan eleman ceza alır konu kapanır
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

Ya bu olay Fb'yi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor maalesef sonuçta mesajı atan Emre olarak gözüküyor ceza gelecekse Emre'ye gelir hiç ümitlenmeyelim.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

bişey cıkmaz
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

Gökdeniz'i iddaa yüzünden ülkeden süren milli takım kapısını kapatan o koltuktakiler emre'nin hala milli takım kampında olmasını nasıl hazmediyorlar acaba ? Fener umurumda bile değil ama şu emre hakettiğini bulur inşallah!!!

Yorum

Hakettiği cezayı bulsa bari...
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

bişey çıkmaz... belki para cezası verirler menajerlere... onu da sanmıyorum. şakalaşmışlar abisi...

Yorum

ülkemizin buram buram namus koktuğu topraklarımın şerefine güvendiğim savcıların bu konu ile ilgili geniş kapsamlı araştırma yapacağını tüm kalbimle inanmak istiyorum.

Yorum

Bu işten birşey çıkacağı yok da diyelim çıktı.Ben böyle bir şampiyonluk istemem ,böyle bir şampiyonluğu yaşayamam.Ama Fenerin hakettiği cezayı almasını da çok isterim.

Yorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olaylı Hopa mitinginin ardından Trabzon’da seçim mitingini gerçekleştiriyor. Erdoğan konuşmasında hiç kimsenin kendisiyle...

Alın size şike cevabı başbakan çıktı açıkladı bu başlıkları kapatın gitsin .Başbakan açıkladı herkes evettt dedi bu başlıklar kapatılsın artık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X