Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece sinekler ampul etrafında toplanır.

Muhalefet Spora siyaset karıştırıyor diyen faruk özak buna ne diyeceksin?
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mitingde akpliler sadece Trabzondan olmayacaktır, çevre illerden teşkilatlar katılacaklardır...
      onlarda süreci takip ediyorlar ve organize olarak bu protestoyu engellemek isteyeceklerdir...

yani adamlar organize olacaklar, eğer verilecek tepki bireysel olursa sonuç alınmaz aksine amacına ulaşmadan kötü şekilde bitebilir...

verilecek tepki mutlaka organize olmalıdır,
      oluşabilecek iki topluluk (menfaatçiler&Trabzonsporlular) durumunda gerçek Trabzonsporlular desteklerini kime vereceklerini daha rahat görebilmelidir....

umarım sağlam bir protesto olur... Trabzonspor'un Trabzon için ne demek olduğunu tüm Türkiye yarın görmelidir...
      onlar örgütlenecekse bizim pazar günkü trabzon yürüyüşümüze olan katılım kadar yine olsun kimse bize diklenemez!!
      yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• yarın teyyip trabzona geliyo trabzonspor formamı giyip uzaktan mitingi izleyecem umarım çok az kişi gelir gerçi fazla kişi gelir kesin çünkü adamlar köylerden çevre illerden bile parti militanı getiriyolar bakalım rte yarın ne yalanlar uyduracak. yok 6 trilyon verdik yok 27 milyon dolar yok akyazı yok bu yok şu peki fb ye gs ye verdikleriniz sadece gs ye yapılan stad 600 milyon dolar kendi açıkladı oraya giden trabzonlular da umarım seçimde bir kez daha düşünüp kararlarını değiştirirler de fbli tayyibe korkak faruka gsli bayraktara iyi bir ders veririz.

Yorum

• Kulüp korsana geçit yok diye bas bas bağırsın şampiyonluğumuzu alan parti renklerimiz üzerinden korsan tişört bassın.

Yarın ki miting gerçek Trabzonsporlularla menfaatçi Trabzonsporluları çok iyi belli edecek.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yuh artık diyorum.. Tepki olsun istedik ama güllük gülistan bir miting olacak herhalde.. Yazıklar olsun tepki vermeyi bile beceremiyoruz..

Ah Trabzonum oy vereceksen ver ama tepkinizi koyun beeee.. Bu kadar koyun olunmaz ki ama... Bunuda beceremedik..

Yorum

• Yarın Giresun,Rize ve Gümüşhane'den Trabzon'a vatandaş taşıyıp mitingin alabalık olduğunu göstermeye çalışacaklar.

*
              Eğer şu t-shirtleri Trabzonsporlular giyerse benim gözümde vatan hainleridir.Bugün memleketini satan yarın vatanını da satar.

Yorum

• goygoyculardan bir kere daha tiksindim...

Yorum

• Çalınan şampiyonluğumuzu geri versinler önce.Bu artık memleket meselesi olmuştur.
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarın Giresun,Rize ve Gümüşhane'den Trabzon'a vatandaş taşıyıp mitingin alabalık olduğunu göstermeye çalışacaklar.

*
                    Eğer şu t-shirtleri Trabzonsporlular giyerse benim gözümde vatan hainleridir.Bugün memleketini satan yarın vatanını da satar.
                    Aynen öyle...
                    Bayburt civarlarından da seçmen taşıyacaklarmış...
                    Bu gece muhabbeti geçti...
                    Hamiş

Yorum

• ıstedıklerı kadar baska sehırlerden adam getırsınler trb halkı bırseyı sıldımı sıler,yarın ıns tayyıp ve yalakaları gereken cvb ı alırlar...

Yorum

• tshirt yapmalarına birşey demiyorum tshırtte hedef 2023 demelerinede birşey demiyorum hatta ve hatta ampul resmi koymalarınada birşey demiyorum ama o tshirti bordo mavi renkte yapmalarını şiddetle kınıyorum çıldırıyorum kendimi zor tutuyorum !!
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Günaydın arkadaşlar,

Bugün Trabzon ileri demokrasinin bütün nimetlerinden faydalanacak diye düşünüyorum...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• futbolu siyasete karıştırmayın diyen bir oluşumun bu organizasyonu yapması emrenin şakasından daha komik
                            şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Günaydın arkadaşlar,

Bugün Trabzon ileri demokrasinin bütün nimetlerinden faydalanacak diye düşünüyorum...
                              miting yerini bordo-mavi balonlarla süslemek nasıl ileri demokrasiyse...
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• siyaset için söylüyorsam babam ölsün
                                bugün başbakana bu miting zından edilmezse Trabzonspor un diğer anadolu takımlarından zerre farkı kalmamış demektir bana göre,
                                yapanın yaptığı yanına kar kalmamalı,
                                işi vur-kır ve şiddete dökmeden bir şekilde burnundan getirilmeli şampiyonluğumuzu çalanların...
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X