insallah yarin iyi bir ders alirlar !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Teşekkür ediyorum bu taraftarı O'cu Bu'cu şeklinde birbirine düşürenlere..
Sene boyunca bordo ile maviyi yanyana görmeyenler Trabzon'a gelecek diye özel tshirtler yaptırıldı, maaşallah..
Trabzonspor'un şampiyonluğunu başbakan çaldı demiyorum, sadece bu ASİL renklerin, Uğruna KAN akıtılan, CANlar verilen renklerin oy için kullanılmasını hazmedemiyorum.. Başbakanın yaptığı hizmetler yetmiyor olacak ki Trabzon insanını ikna etmeye, böyle bir yola başvuruyor. Bence buna gerek yoktu ama hayırlısı diyelim..
Bunu giyenlerin Trabzonlu veya Trabzonsporluluğunu sorgulamam herkesin fikri kendine.
Son birşey söylemek istiyorum. Bi arkadaş BMN partisini belli etti demişti yalnıs hatırlamıyorsam. Lütfen o partiyi söylesin ona oy vereceğim. Gerçekten kararsızım, bu zamana kadar olumsuz bir hareketini görmediğim insanlar bi partiyi destekliyorsa vardır bi sebebi deyip peşlerinden gideyim.. Yoksa oy pusulasına Trabzonspor abmlemi yapıstırıp altına evet mührünü basacağım..Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Ben en çok, Fener'in Şampiyonluğu Hayal'di Gerçek oldu Pankartını sevdim !
T-sirtlere gelirsek, bordo maviyi kirletmiş ampül. Şampiyonluğun göz göre göre gaspına maşa olanlara, BİZİM RENKLERİMİZİ parti logolarıyla kullanıp malzeme yapanlara ders verilecektir.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Futbolun için siyaset değil ama siyasetçiler girmiştir, evet.
Bu nedenledir ki, takımımızı değerlendirirken siyasetçilerin tutumunu da değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Ancak siyaset yapmamamız gerekiyor.
Yani konumuz siyaset değil, futbolun içine giren bazı siyasilerdir.
Bu bakımdan da lütfen konuyu bu şekilde değerlendirerek yorumda bulunun dostlar.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su mahkeme olayi nasil olacak sikayette bulunacagizmi Fbyi !!!
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın herkes ts formasını gıysn meydanda gezsın ben akçaabattan gelecem arkadasımlaa yarın herkes formasını gıysınyeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..
Yorum
-
tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum mitingde protesto yapmak isteyenler:
1-kesinlikle r.t.e gelmeden protestoya başlamayın( dağıtılırsınız ve önlem alınır)
2-forma giyecekseniz de kendinizi belli etmeyin
3-gruplar halinde protestodan bahsetmeyin ve yürümeyin
4-mümkünse formanın üzerine birşeyler giyin,rte gelince çıkarırsınız
5-mitingteki insanların tam ortasında ya da en köşesinde bağırmayın"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum