İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
protesto olmazsa yazık ,herseye ragmen ıcerde bulusulunup bıseler solensın ya
Yorum
-
valla ben hic birine oy vermem a partide z partide ayni istanbul takimlara karsi. Asil Trabzonlugüm diyen milletvekillerden korkacaksin hele spor bakanisa. Trabzonlu olupda hangisi Trabzonun hakkini korudu. M.A.Yilmaz Faruk ÖzakYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen nereden biliyim tişörtleri bayrakları neden dağıttıklarını,ben akp yi savunan tek bir cümlem oldu mu,hemen saldırıya geçtiniz?fırsatçılık yapanlar var dedim o kadar..
Ben Trabzonspor yöneticisi olsam eğer bu bayrakların üzerinde Trabzonspor yazısı ve logosu varsa ve bu bayraklar TS Clublar'da satılmıyorsa, savcılığa suç duyurusunda bulunurdum. Bu ürünler korsan ve bir siyasi partimiz şehrimizde korsan bayrak dağıtıyor diye...
Eğer bayrak dağıtılacaksa bu ancak Trabzonspor'un iznine bağlı olmalıdır.Ki bunu stadda bir çok maçta yaptı yönetimimiz. Yok eğer bu bayrakları dağıtma izni kulüpten verilmişse o zamanda Trabzonspor'a sorarlar. Siz ne ayaksınız diye?
Bu arada grup miting alanına doğru hareket etmiş. Birazdan sıcak gelişmler olacak gibi...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:04.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf hemşehrin ya da partidaşın olduğu için savunmaya geçtiysen sana daha laf söylemiyorum renktaşım.
Bugün bunları bile tartışıyorsak ve bir renktaşım olan seninle bile karşı karşıya gelebiliyorsak bir düşün bakalım bunun sebebi kimdir? Nereden gelmiştir olaylar buraya kadar?HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53
Yorum
-
İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada yorum yapan içi yanmış insanların söylemlerini küçümsemek sana ne kazandırıyor?beğenmiyorsan okuma ve yorum yapma.trabzonspor siyaset üzeridir ve koyun olarak nitelendirdiğin bizim dediğin ve seninde içinde olduğun milletin sessizliği ve korkaklığı yüzünden başımıza herşey geldi.şampiyonluğumuza çalanlara müsade ette isyanımızı dile getirelim# BMN #
Yorum
-
Ve şunu bilin.. Bu tepki, bu haykırış 12 Haziran'dan sonra da artarak devam edecek.
Belki o zaman tek derdimizin kanımız, canımız Trabzonspor olduğunu anlarsınız.
Seçimden nemalanmaya ya da herhangi bir partiye oy kaydırmaya çalışmıyoruz.
Biz haksızlığa başkaldırıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bizde bu nedenleri arıyoruz... Trabzonspor başkanına bordo-mavi renkli bir kalem hediye etmeyi aklından geçiremeyenler nasıl oluyorda başbakanın konuşma yapacağı alanda Trabzonspor bayraklar, tişörtler dağıtıyorlar?
Ben Trabzonspor yöneticisi olsam eğer bu bayrakların üzerinde Trabzonspor yazıyorsa ve bu bayraklar TS Clublar'da satılmıyorsa, savcılığa suç duyurusunda bulunurdum. Bu ürünler korsan ve bir siyasi partimiz şehrimizde korsan bayrak dağıtıyor diye...
Eğer bayrak dağıtılacaksa bu ancak Trabzonspor'un iznine bağlı olmalıdır.Ki bunu stadda bir çok maçta yaptı yönetimimiz. Yok eğer bu bayrakları dağıtma izni kulüpten verilmişse o zamanda Trabzonspor'a sorarlar. siz ne ayaksınız diye?
Bu arada grup miting alanına doğru hareket etmiş. Birazdan sıcak gelişmler olacak gibi...
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalum şahsın gözüne girecek "alex'ini de al git" pankartını bekliyorum gönül hemşehrilerimden...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum