Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Zeminde Futbol Oynanır Mı?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ortuyolarmi bari herzaman trabzonda bulunamiyoruz
    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

nerden örtsünler, haliyle yagmur zemini çok agirlastiriyor zemin çabuk kalkiyo.

Yorum

topic'in konusu bu zeminde top oynanir miise, futbol her yerde oynanir, gerisi sadece bir mazaret.( diger kosullar disinda Tabiki ) Edited by: gerçekefsane
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
          bilmeden sallamayin desem çok mu kaba davranmis olurum? zemin sezon baslamadan degisti zaten tüm sulama tesisatiyla birlikte. zemini korumanin tek çaresi yagmur yagan zamanlarda üstünün örtülmesidir

arkadasim bu konuda yanlis bilgilendirilmissin...sezon basinda zemin falan degismedi.....sadece drenaj kanallari yenilendi....yani zemin ayni zemin.....degisen zemine bakin komple degisen zemine 4 hafta da tarlaya döndü...sen inaniyo musun bu zeminin komple yenilendigine....????

Yorum

Zemin berbat ötesi, çok kötü. Bi ara tvde, ikili micadele sirasinda yakin çekime geçince gözlerime inanamadim. Saha çimlikten çikmis toprak saha olma yolunda hizla ilerliyor. Çok yazik valla, Trabzonspor gibi bir takimin sahasi bu olmamali.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

evt degistiler bizzat gördüm hollandadan geldi sanirim çimler tüm saha degismedi bazi bölümler.

Yorum

• Ayrica takimi küme düsmeye oynayan halden devralip 2.lige kadar yükselten yönetime de haksizlik etmeyin. Eger çok paraniz varsa basarsiniz alirsiniz Ronaldo'nun bonservisini, Raul'u getirir oynatirsiniz..
                Uzaktan saymak sövmekle bu is olsaydi 50 kez sampiyon olurduk.
                Destekle yasar bi kulüp köstekle degil...
                Tamam belki bi süper star degil Jun, Belki Eller Roberto Carlos degil ama Fatih de ilk TS hayatinda son 10-15 dk oyuna katiliyodu..
                heyecandan dizleri titriyodu.. Bu adamalar muhtesem potansiyeli olan adamlar, kaldi ki su an ligde en iyi futbolu da bizim takimimiz oynuyor...
                Siz de hala yok yönetim.. yok çim yok ot püsür...
                Elestirecekseni yapici elestiri yapin lütfen..
                [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                "Trabzonspor bir çember gibi,
                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

cimler de hic degisme yok ayni eskisi gibi berbat , gecen sezonun sonuna dogru hatta Ts sitesinde konu acmistim cimlen ilgili .

Yönetim uyudu herhalde, yada para yok !!!!!!!!!!

Yorum

para yoksa yönetimi suçlayamam çünkü takimin en büyük gelir kaynagi taraftar eger taraftar maddi olarak takima destek vermiyorsa ben dogrusu pek bi elestiri yapmam ama para varsa niye yapmiyolar parayi takim için harcamayacaklarsa niye aldilar bunu anlamiyorum
                    Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

trabzon yönetimin amaci trabzon stadini yerini satin almak ondan sonra tribunleri yikip yenilerini yapmayi planliyor.insallah bu en erken zamanda hallederler
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

unuttugunuz bir sey var arkadasr!

avni aker trabzonsporun mali degil ki? genclik spor mudurlugunde degil mi stad? yonetimle alakasi ne?

gecen yil buna benzer bir konu gecmisti ve trabzon genclik spo mudurunun aciklamasi oalyi cok iyi anlatiyor aslinda!

onun dedigine gore zemin 80li ve hatta doksanli yillar icin avrupa standartinda bir stadta ancak gunumuzde maalesef artik eski bir zin halini aldi! ancak dogrusunu soylemek gerekirse almanyadbazen yurdun yaninda top oynuyoruz saha sempitmizin amator kulubunun ve inanin turkiyedeki bir cok stadyumun sahasindna daha iyi ki burda yilin 9 ayi yagmur var... yan bu isler biraz da toplum mantalitesiyle iligli... hani diyoruzya gelismislik vs. ollay budur.. bu bahsettigim sahanin zemininin yenilmesini de gunbegun hern pencereden izledigimi hatirlarim ben! adamlar iki ay icinde zemini futbol oynanacak hale getirdiler hemde once herseyi sokup yeni kanallar yaparak ve yeni cimler doseyerek ...

Yorum

2 gün önce karadeniz gazetesinde trabzon avni akeri istiyor diyordu mustafa atalay ile görüsülüp stadin kendilerine verilmesi istenmis 2006 da kesinlescekmis stad bizim malimiz olursa sirayla tribünler yikilcakmis %99.5 asparagas

Yorum

bizim stat istanbulda olmali

ulas ferhat yasar

Yorum

madem stad istanbul da olmali neden takimin adi TRABZONSPOR.Sen hiç bir sehir takiminin kendi sehri disinda stad yaptirdigini duydun mu?Düsünsene Manchester Unitedgitmis Manchester yerine Londra da stad yapmis.Bundan daha komik bisey olamaz walla
                              MİMOZA

Yorum

Zemin gerçekten çok kötü...........

Fatih gibi, Yattara gibi FERRARI arabanizi köy yolunda kullaniyorsun.....

Hangimiz orta segmentte yer alan bir araba ile YAYLA'ya çikar.....

Ama futbolcumuzu çikartiyoruz......

Geçenlerde bilmem kaç yilindaki Avrupa Sampiyonasi için Trabzon stadi planlamaya alinmamisti.....Muhakkak belki baska sebepleride vardir ama bu zeminde onlara koz veriyor.........
                                ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

Çalışıyor...
                                X