Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçenin resmi sitesinden yaptığı açıklamayı okudum

sinir krizleri geçirmemek elde deyil

Allahım sen yardım et bir mucize

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçenin resmi sitesinden yaptığı açıklamayı okudum

sinir krizleri geçirmemek elde deyil

Allahım sen yardım et bir mucize
      ne yazmislar ?

Yorum

• Ülkemizde tarihi bir şampiyonluk yarışı, iki takımın muhteşem performanslarıyla devam ediyor. Kulübümüz Profesyonel Futbol Takımı ve Trabzonspor, gerçek futbolseverlere eşsiz bir futbol heyecanı yaşatıyorlar. Futbol Takımımızın her yıl şampiyonluk yarışının içinde olması ve her zaman zirveye oynaması, tüm Fenerbahçelilerin en büyük gurur kaynağıdır. Geçen sene şampiyonluk yarışında iddiası bulunmayan ancak kendileri ile son maçta berabere kalarak şampiyonluğu kaçırdığımız Trabzonspor, bu sene şampiyonluktaki rakibimiz olarak bize karşı mücadele ediyor. Biz, geçen sezon bize karşı mücadele eden Trabzonspor ile bu sezon şampiyonluk yarışında mücadele veren Trabzonspor arasında bir fark görmüyoruz. O Trabzonspor’un futbolcuları da sahada galibiyet için ter döküyorlardı bugün oynayanlar da. Rakiplerimiz değişiyor, şanlı formamızı taşıyan sporcularımız, camiamıza şampiyonluk mutluluğunu yaşatmak adına her sezon olduğu gibi bu sezon da canla başla mücadele ediyorlar.

Ancak üzülerek görüyoruz ki; sahadaki emek ve alın teri ile kazanılan mücadele, bazı kulüp yöneticileri, varlıklarını kulüp düşmanlıkları üzerinden sürdüren bazı medya mensupları, futbolu ve sporu sevgi, dostluk değil düşmanlık tohumları ekme aracı olarak gören bazı kişiler tarafından yok sayılıyor. Futbol, güzel bir oyundur. Taşıdığı evrensel niteliklerle, geniş kitleleri harekete geçiren, onları mutlu eden önemli bir spor dalıdır. Futbolda şiddete, yalana, sahtekarlıklara, siyasetin çıkmazlarına, kişilerin dokunulmazlıklarına, sınıf farklarına yer yoktur.
        Futbol, herkes için futboldur.

Bizim de söyleyecek çok sözlerimiz olabilir, olacaktır da ancak yaşanan tarihi yarışı gölgelememek ve futbol sevgisi yoksunu çevrelerin tuzağına düşmemek için sabırla susuyoruz.

Şimdi, sırf popüler olmak, kendi çıkarlarını kollamak, medyadaki varlıklarını sürdürebilmek, kişisel husumetlerini kusmak adına, futbolu çirkinleştirmeye çalışanlara bir çağrıda bulunuyoruz;
        "Bırakın futbol sahada oynandığı haliyle kalsın. Sizler de susun, o karanlık seslerinizi bir an olsun kesin ve tribünlerde marşlar şarkılar söyleyen taraftarların sesi duyulsun.

Hangi takım şampiyon olursa yalnızca o takımın emekçilerinin sevinç çığlıkları, taraftarlarının marşları ile onları alkışlayan futbolseverlerin sesleri duyulsun.

Artık yeter sizler de susun. Gerçek futbolseverlerin sesleri duyulsun!

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Yorum

• fenerbahce taraftarı ntvspor'a baglandı diyorki sadri şener sivasspor başkanı fenerbahce kongre üyesi ünlem işareti koymuş sonuna baglanan kişi diyorki bunu trabzonspor klüp başkanı söylüyorsa o takım büyüklügünde şüphe ederim diyor şerefsiz sen git anandan süphe et etki ögren seni dünyaya neden getirdi şerefsiz sana mı kaldı trabzonsporun büyüklügü adamın sinirini bozuyorlar böyle itler.bizim büyüklügümüzü tartışanlar şimdi kümed kalma savaşı veriyor ve halen önümüze engel koyanlar zamanı gelince hesap verecekler
          Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• NTV sporun alt yazısından okudum,fener yönetimi açıklama yapmış,bıraksınlar futbol sahada oynansın diye Allah'ım bu nasıl bir utanmazlık,terbiyesizlik,karaktersizlik,kişilik bozukluğudur!

Yorum

• Yahu adamlar haklı veya haksız açıklama yapıp zihinlere kendi düşüncelerini yerleştiriyor. Bizimkiler hala uyuyor. Ya alooo ! Pazarcığa mı gittiniz ? Zigana'da etmi yiyorsunuz ? Neredesiniz ?

Yorum

• Zirve'de yer yoksa bana güzelim..
                Mühim değil, ben hakermlerin kucağında da giderim... ( fenerli atasözü)
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Benim Bozkurt yurdumda çakalların işi ne ? (Osman Öztunç)
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Uzun bir aradan sonra PFDK kulübe ceza kesmemiş. Aziz Yıldırım'a edilen küfürleri duymazdan geldiler herhalde...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Günahlarınızda boğulmanızı temenni ediyorum.

Yorum

• Fenerbahçe iç transferde . .
                        Cüneyt Çakır ve Yunus YıLdırımLa sözLeşmesini 3 yıLLığına uzattı !
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• seneye gs şampiyon yazın bir kenara
                          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• ÇOKKKKK ÖNEMMMLLLİİİİ
                            önümüzdeki sezon PİSlig tv nin kameralarının görüş açısı içine (kameralarını kaçıramasınlar) ÇAKMA DEĞİL GERÇEK ŞAMPİYON yazan bir pankart hazırlansın ve sezon boyu gözlerine sokalım hatırlatalım ve hatırlayalım bu sezon neler olduğunu

Yorum

• 2005 yılı olması lazım.

“Kanal D’de Şampiyon Taraftar Yarışmasına” gitmiştim. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları 13 hafta sürece yarışmış yarış son haftaya kalmıştı.

Emre Şahinoğlu arkadaşımla ben son haftada şampiyonluğun belli olacağı yarışmaya katıldık. Risk almıştık, olurda kaybedersek kelimeleri çok ciddi rahatsız ediyordu bizi sorumluluk bütün ağırlığı ile üzerimize çöküyordu.

Yarışma öncesi mikrofonlar takılırken baktık sunucu elindeki karttan fenerbahçelilere birşeyler okuyor. Yanına gittim "ne yapıyorsun ?" dedim, gayet rahat bir şekilde “cevapları okuyorum” dedi. Yani sunucu soruları bile değil, resmen cevapları fenerlilere veriyordu...

Ulan ! burda da mı be ! burda da mı böylesiniz ! göreceksiniz eliniz ayağınız dolaşacak şampiyon olamayacaksınız!” dedim. Sinirim tavanda yarışma boyunca yüzümden düşen bin parça. O moralsizlik bazı sorularda hata da yaptırdı. Yine yarışma içersinde haksızlıklar yapılmaya devam etti. İtirazımız yüzünden yayın durdu. Yine de onların istediği süreçte oldu herşey. Devam edildi.

Elleri ayakları birbirine bir dolanmaya başladı. Cevapları elinde olmasına rağmen yanlış şıklara bir bir saçma sapan cevap vermeye başladılar. Israr ettiler, itiraz ettiler allem ettiler, kallem ettiler yine de başaramadılar. Bütün engellemelere rağmen o yarışmada biz şampiyon olduk !

Demem o ki, bunlar yarışmada bile bu hileye başvuracak kapasitede olan alçaklar ! lig şampiyonluğu için neler yapmazlar...
                              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 11:10.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• "Günahların takımının vaftiz babası federasyon."
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Yükleniyor...
                                X