Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Degismez kural : ''En çok sevenler en iyi ölür !! ''
çok iyi ölüp ölüp diriliyoruz kaç zamandir...[img]smileys/smiley18.gif[/img]
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
yaa baris kardesime servet kardesime nail abime mehmet kardesime gerçekten çok tesekkürlerimi iletiyorum burada. sagolsunlar onlarin sayesinde maça gidebildik. pek ayagimiz ugurlu gelmedi ama sizlerle tanismak teselli oldu. insallah dostlugumuz sürer bundan sonraki maçlarda yine misafiriniz olurum.
bordo mavi renksizyasamak anlamsiz
amansiz bir hastalik bu
tedavi gereksiz
delilikse delilik kanima islemis
sampiyonluk görmemis bu göz
eceli görmüs çokmu is...
gelen bütün arkadaslara tessekkür ediyorum.
fakat bi konu var biletix in de bozuk para almama tavrini burdan kiniyorum.TÜRKIYE CUMHURIYETI'nin parasini almamalari beni kizdirdi.ve orda biletçilerle tartistik..
tabi ki bi de polislerle maç sonu çikan kargasa..ufacik çocuklara vurmasi tepki .çekecek nitelikteydi...yaziklar olsun....bizim otobüsle gelen arkadaslarin çogu polislerden bu yüzden cop yediler..
yaa baris kardesime servet kardesime nail abime mehmet kardesime gerçekten çok tesekkürlerimi iletiyorum burada. sagolsunlar onlarin sayesinde maça gidebildik. pek ayagimiz ugurlu gelmedi ama sizlerle tanismak teselli oldu. insallah dostlugumuz sürer bundan sonraki maçlarda yine misafiriniz olurum.
Muratim sende saol aslan gibi adamsin valla kalktin MACA GELDIN YAA muhabbeticok hos bir arkadassin senle sik sik gorusucez insallah bazilari burnunun dibindeki maca gidemezken sen kalk taa eregliden maca gel ben seni sirtimda tasirim valla
Bu arada servet kardesim herzaman soledim soylemeye devam edicem sen olmassan varya maca gitmezdim
Nail abi sen var ya sen az degilsin pasa gibi adamsin stada elma soktun yaaa eyvallah geldin yaa oda yeter
Ayrica mehmet kardesimde saolsun oda cok uzuldu ne yapalim saglik olsun
Ancak maç baslarken içeri girebildim.Asagida seyrettim.Maç sonunda yaniniza çikmayi düsünüyordum.Hakem bitis düdügünü çaldiginda arabaya yürüyecek halim bile kalmamisti.ÜZGÜNÜM.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Kardesim gerçekten senin gibi cana yakin yürekli biriyle tanistigim için çok mutluyum bundan sonra istanbulda bir ailen daha oldu sadece maçlarda degil her zaman bekliyorum adres belli mekan belli sen telefon aç yeter...
Ayagin ugurlu geldi merak etme sadece takimdaki ruhsuzlar, serefsizler hep ayni sen kafani yorma
Kendine iyi bak ALLAH a emanet ol...
[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
ula gecen mac gibi ustume mesale geldi ne talihsizim ya[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Zor kurtardim Allahtan formaya falan gelmedi elime geldi.Sonradan yakan bi abi sallamaya baslayinca öyle oldu Metin Abi'nin tisört hepten yandi.
Siz onu Metin abiye sorun...Hertarafi yandi..Istanbul macindada aynisini ben yasamistim...
Gelen arkadaslara tesekkür ediyorum..
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum