Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç değilse maçı izleyebıleceksınız ben askerdeyim ben napıcağımı bilmiyorum Ligtv var Dsmart yok Allahım yok böyle bır olay
    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
    [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben sürekli rakibe oynarım, bize oynayıp iki türlü kaybetme ihtimaline gerek yok

Aynen öyle...

Rakibe vermek en mantiklisi, Trabzon kaybederse para kazanirim, kazanirsa para kaybederim...

Eeee Trabzonspor icin para kaybetmeye degmez mi?
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç değilse maçı izleyebıleceksınız ben askerdeyim ben napıcağımı bilmiyorum Ligtv var Dsmart yok Allahım yok böyle bır olay
        Geçen yıl Türkiye Kupası finalinde çalışıyordum. Dışarıdan sesler geldikçe içim cız ediyordu kim gol attı diye sonunda dayanamadım karşı sokakta bir kahveye daldım izin alıp

Seni çok iyi anlıyorum renktaşım.
        Ama sabır işte.
        Hayırlı tezkereler bu arada

Yorum

• Futbolu bir kenara bıraktık iddaa oranlarını konuşuyoruz hahaha ekmek parası .
          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnsanlar boş mesaj okumaktan şikayetçi.
            O zaman üyeliğine son ver.

Yorum

• eniştemde d-smart vardı hazırlık maçlarını ve geçen sene liverpool maçlarını izlemiştik. eski üye olduğumuzdan dolayı. şimdi eniştemler burda değil. ne edecem bilemiyorum........

kahvelere soracağım olmadı internetten

Yorum

• ben 2 den 2 vericem cok ciddiyim tek maç zaten 5 tl basıcam hiç umrumda deil

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen yıl Türkiye Kupası finalinde çalışıyordum. Dışarıdan sesler geldikçe içim cız ediyordu kim gol attı diye sonunda dayanamadım karşı sokakta bir kahveye daldım izin alıp

Seni çok iyi anlıyorum renktaşım.
                  Ama sabır işte.
                  Hayırlı tezkereler bu arada

walla dokunsan ağılayacammm
                  [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolu bir kenara bıraktık iddaa oranlarını konuşuyoruz hahaha ekmek parası .

Dikkatli okusaydin derdimizin ekmek parasi olmadigini anlardin.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sakin ha, yenecegimiz varsa bile yenemeyiz, ciddiyim...

Tek mac oyna, az para, ama Benfica'ya ver, cünkü senin bu Kuponu kaybetme oranin kazanmandan cok cok daha fazla...

Bu herzaman icin gecerli ve herkes icin gecerli...

Inan bana, oynayacaksan Benfica'ya ve tek mac...

Ben hayatta takimima karsi Oymam. Siz gercek trabzonspor sevdalilari degilsiniz. Inanamiyorum Size.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                      Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben 2 den 2 vericem cok ciddiyim tek maç zaten 5 tl basıcam hiç umrumda deil

Yapma Emre senin yüzünden, sirf senin Kuponun yatacak diye Benfica kazanacak...

Benim dedigimi yap, belki yine Kuponun yatar ama bu sefer Benfica kazanamamis olur...

Yorum

• sanırım buna kaldık..

Yorum

• Arkadaşlar dışardna gıdın izleyın alala Dsmarttan kahvede var alalala
                            [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben hayatta takimima karsi Oymam. Siz gercek trabzonspor sevdalilari degilsiniz. Inanamiyorum Size.

Yahu bizim oynamamiz ile mi kazaniyor sanki Trabzonspor?

O zaman her mac Trabzon'a verelim bakalim kazanabiliyor mu her maci...

Benim burada anlatmak istedigmi anlamadigin gibi birde Trabzonsporlulugumu sorguluyorsun.

Beni tanimiyorsun onun icin hakkimda yorum yapma!

Yorum

• Bir türlü macin havasina giremedik...

Belki bu ise yarar...

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X