Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı yayınlayacak kanal hakkında bir bilgi yok galiba. İnşallah şu d smarta kalmayız.

ben meltem tv vercek diye biliyorm deplasmandaki macı

Yorum

• İlk olarak yaziciselim tarafından gönderildi
      Özetini verebilir bence de.
      hyr biyerde okudum ama nerde hatırlamıyorm meltemtv de canlı yayınlancak diyordu bi haber sitesinde

Yorum

• işte burda

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hyr biyerde okudum ama nerde hatırlamıyorm meltemtv de canlı yayınlancak diyordu bi haber sitesinde
          Benim İçin Farketmez Hangi Kanalın Verdiği,

Sadece Şifreli Bir Kanal Vermesin Yeter.

Yorum

• Rüyamda Liverpool'u 6-1 maglup etmistik. Son golü Halil Altintop atti. Hayirdir
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

http://www.dsmart.com.tr/haberler-d-...olunun-yaninda Buraya Bakmanı Tavsiye ederim..
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim d-smart veriyor diye diyer kanallar vermez diye bişe yok ş.liginde yayaın parasını veren yayaın yapabiliyor o gun geilnce görücez kimin verdini

Yorum

kardeşim d-smart veriyor diye diyer kanallar vermez diye bişe yok ş.liginde yayaın parasını veren yayaın yapabiliyor o gun geilnce görücez kimin verdini

Benim Bildiğim Yayın Haklarına Kim Para Verirse O maçı verir...

Buyur bide burdan bak...

Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Meltem Tvye Mi Kaldık

Ordan İzlemem Ben
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ulan 4 Gün Sonra Çok Önemli Maçımız Var Millet Şike Şeyinden Çıkmıyo

Pek İnançları Yok Galiba Yeneceğimizden

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim Bildiğim Yayın Haklarına Kim Para Verirse O maçı verir...

Buyur bide burdan bak...

http://www.meltemtv.com.tr/Anasayfa/YayinAkisi

Bende Öyle Biliyorum

Hem Meltem Tvnin Okadar Parasımı Varmış

Yorum

• Biletixten satış olurmu acaba? 4 saatlik yoldan gelicem bilet sorunu yaşamak istemiyorum da orda..

Yorum

• verdin linkde ki yayaın akışı bu haftanınjki bidaki haftanın yayın akısı p.tesi çıkar

Yorum

• selamun aleykum. Şimdi arkadaşlar konu dışı olacak ama birşey soracağım. Trabzon'dan maça geleceğim. Gidiş dönüş uçak bileti atatürk havaalanına olunca 273 lira. Sabiha gökçen'e 206. Ulaşım şartlarını göz önüne alırsak hangisi ekonomik olur? Bir de havaalanlari ile stad arası kaç dakika yada saat sürer? Şimdiden teşekkür ederim.
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selamun aleykum. Şimdi arkadaşlar konu dışı olacak ama birşey soracağım. Trabzon'dan maça geleceğim. Gidiş dönüş uçak bileti atatürk havaalanına olunca 273 lira. Sabiha gökçen'e 206. Ulaşım şartlarını göz önüne alırsak hangisi ekonomik olur? Bir de havaalanlari ile stad arası kaç dakika yada saat sürer? Şimdiden teşekkür ederim.
                                abi sabiha gökçen çok uzak. stad istanbul un bir tarafında, sabiha gökçen diğer tarafında.. atatürk e al temiz olsun
                                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

Yükleniyor...
                                X